Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

adamcım....benim her iki denemeden sonra böbreklerim ağarmıştı canım....eğer uzun sürseydiler ürolojiye muayene olacaktım....senin durumun nasıl....kanaman geçtimi.....:1hug:bak canım bundan sonra her cevabıma bu simgeyi koyucam....hepimizin ikizleri olsun diye ....

Hanımlar hepinize günaydın
Momiciğimin testine son dört güüünnnn
Çok çok az kaldı mutlu sona inşallah
Pazartesi hepimizin bayramı olsun inşallah
Artık ekran başında halay çekeceğiz gibime geliyor

Ve nihayet bende sabahın kör karanlığında regl oldum.Benimde yolculuğum kısmetse yarın başlıyor.

Allah hiçbirimizin duasını boşa çıkarmasın

arkadaşım....sen hangi dr.a başlıyordun...belki yazdın ama ben kaçırmış olabilirim.:1hug:

susamuru.....canım kusura bakma ya....seni başkasıyla karıştırdım....tabiiki biliyorum kime başlicanı...:1hug:al sanada ikiz simgesi......inşallah böyle ikizlerin olur......olacak olacak RABBİM HAYIRLISIYLA hepimize verecek....

ah cnm çok geçmiş olsun

başkaları istemediği halde iki dakikada hamile kalıyor bizlerin yaşadıklarını çok daha farklı

inş birgün hayırlısıyla hepimiz anne oluruz

henüz dr bulamadın off yaaaaaaa
hayırlısıyla pazartesi günü inş

POZİTİFİ görecksin
nasıl yok vardır canım birebir görüş karar verirsin inşşş:Saruboceq:
evet pinkim görüşmeden karar verilmiyor ama kimle görüşeyim ona bile karar vermedim

bu gidişe yine eski dr devam sanırım :umursamaz:
canım sen daha once bursa tup bebekte osman hocayla mı deneme yapmıştın?

bursa tüp bebek dr larından özer kutlu ile cnm

özel muayenesinde yumurta takip sonra merkezde toplama ve transfer yapıldı

canım sen daha once bursa tup bebekte osman hocayla mı deneme yapmıştın?
mumunun dr u armağan beydi sanırım ama emin değilim zübeydehanım da çalışıyodu galiba
inşallah pinkcim inşaaalllahhhh

sonra da sıralayla hepinizinkini göreceğiz rabbim kısmet edecek... :Saruboceq:
:Saruboceq: amin inşş

kaydirigubbakcemile5

Estağfurullah
Vallahi üçüz bilem olabilir...Hiiiiç dert değil
İnşallah güzelim inşallah Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.:sm_cool:

ay kızlar bu ne yaaaa sabahtan beri bekledim bekledim kimse yok. iki telefon edip bir iki şeye bakayım diye işe dalmışım maaaşaaallahh muhabbetler, ikizler, gelmesini ilk defa dört gözle beklediğimiz adetler hepsi olmuş yani iki dakika da bu ne hıııızzzz.

bluesuu canım inşaallah böyle az belirti olmaması yada hiç belirti olmaması hayra alamettir. seninkiler hep ilk başta tutmuştu değil mi? var mıydı belirtin ben ilk defa olduğu için hiç birşey yorumlayamıyorum açıkçası. pazar günü de kandil inşallah bol bol dua edip test öncesi sakinleşeceğim.... benimki ne olursa olsun sizinkiler sırayla hep pozitif olacak inşallah buradan hep güzel haberler vereceğiz allahın izniyle.

susamurum hadi bakalım sende heyecanlı yolcululuğun ikinci aşamasına geçeceksin inşallah... yarın kontrol sonra bakalım iğneler ne zaman başlayacak. güzel güzel kaliteli bol bol yumoşların olacak inşallah sonrada ister ikiz ister üçüz rabbim gönlüne göre versin.

mumucuum inşallah sende gönlüne göre doktorunu bulursun bu sefer. pek fazla doktor tanımıyorum ben açıkcası keşke tavsiyem olabilseydi. bir bildiğim benim teşhişimi koyan osman hocam var, osman develioğlu çok iyi doktordur kendisi ama riskli gebelikler midir uzmanlığı bilmiyorum. bir de acıbademde alper tanrıverdi diye bir doktor var riskli gebeliklermiş uzmanlığı ama ne kadar iyidir hiç bilmiyorum ve tanımıyorum. acıbadem sayfasında görmüştüm özgeçmişinden.

pinkcim seninde tüm tedavini takip edeceğiz inşallah önümüzdeki ay canım benim....

momicim ......sende olan o iki belirti olmuştu ve son zamanlarda kasıklarımda da ağrı olmuştu....ama ben burda topiclerde bir arkadaşı takip ettim,hiç belirtisi olmadı ve hatta ümidini yitirmişti....ama şu anda üçüzlerine hamile.....yani kendinde pek belirti arama ......tamammı canım....:1hug:

tamam canım arasamda bulamıyorum zaten. delikafadulden
artık neyse onu göreceğiz pazartesi güünüüüüü

EWET CANIM DÜN AĞRIDI ama bugün daha iyi ilaçlar sanırım etkiliyor....bol su içmak lazım...zaten çok terliyoruz..benim şahin beye gittikten hemen sonra reglim başladı..3-4 gün sürdü.ama çok olmadım sanırım sökülmedi ve diğer adetimde çok olacak..bu hafta şakir beye kontrole gideceğim..bakalım ne diyecek..

efsanecim valla daha bekleyecigiz cunku erken test yaptırmayı istemiyorum pazartesi sabah erkenden gider kan veririm ne zaman cikar bilmiyorum

ya hakikaten ne kadar suruyor sonucun cikmasi bu arada 1 saatte falan donerler mi? evde olacağım pazartesi sabahtan sonuc guzel olursa hemen yazarım da kotu cikarsa elim ne zaman varir yazmaya bilmiyorum....
hayırlısı rabbimden vakti saati geldiyse olacak inşaallah.
inşallah güzel haberler veririm de hep beraber seviniriz....

momicim bekle tabi canım hayırlısıyla pazartesi hamiş haberlerini alıcaz ama sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun inş :Saruboceq:

ya kızlar benim iki gündür dikkat ediyorum da gögüslerim büyümüş. birazda damarlar belirginleşmiş.
bu kullandığımız estrogen ve progesteron hormon takviyeleri yüzündendir değil mi?
bu kadar erken hamilelik nedeniyle büyümez diye biliyorum siz ne derseniz?

vallahi benimkiler her iki denemedede büyümüştü ve biliyorsun her ikisindede hamile kalmıştım ....düşüklerden 10 gün sonra normale dönmüştü....ya işte böyle canımcım......sonucu 2 saat bekliceksin,bazen 1,5 saattede çıkıyor......sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.....pazartesi büyük gün..........:1hug:

canım sağol inşallah pazartesi güzel haberler vereceğim için büyümüşlerdir. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…