- Konu Sahibi handan1976
-
Hanımlar hepinize günaydın
Momiciğimin testine son dört güüünnnn
Çok çok az kaldı mutlu sona inşallah
Pazartesi hepimizin bayramı olsun inşallah
Artık ekran başında halay çekeceğiz gibime geliyor
Ve nihayet bende sabahın kör karanlığında regl oldum.Benimde yolculuğum kısmetse yarın başlıyor.
Allah hiçbirimizin duasını boşa çıkarmasın
ah cnm çok geçmiş olsungarip bişi oldukafamçokkarıştı
yatağa yatmama yakın sağ ve sol yanlarım ağrıdıfisfisfis
ya az su içtim bu ara
ya da vurulduğum iğneler böbrek düzenimi bozdu
ya da allah korusun kanda gebelik düşerken yükselişe mi geçti acabamafoldumben
midem de bulandı
kalktım baya su içtim şuan daha iyiyim
mumidi daha doktora karar veremedin sanırsam:umursamaz:
hayırlısıyla pazartesi günü inşiyiyim ne olsun gunler geciyor bende bakıyorum bugun 8. gun kaldı 4 gun kaydirigubbakcemile5
aslında fazla bir belirti yok. o yuzden hala iki seçeneğe de son derece açık devam diyorum. yani pazartesi günü ya kocaman bir 0 göreceğim ya da pozitif olacak.
arada belim agriyor özellikle uzun süre ayakta kalınca ama yatinca geçiyor. yani gün içinde ara ara ağrıyor ama akşamları evde dinlenirken iyiyim. bel ağrımı çok dikkate almıyorum çünkü zaten belim genelde ara ara ağrır biraz sakatlamıştım vakti zamanında...
bir de pazar akşamından salı akşamına kadar rahmin içinden ara ara minik sancılar geliyordu. dün ve bugün pek bir şey yok. fark hissetmediğim için bazen unutuyorum bekleme süresinde olduğumu. unutup tam bir şeye uzanacakken toparlıyorum kafayı :kedi: dikkat ediyorum o zaman hatta neredeyse dün akşam progestanlarımı unutuyordum. (itiraf ediyorum sabahta unuttum çok geç geldi aklıma ama hallettim neyse)
ilaçlara gelince..... yumurta toplama gününden itibaren aksi söylenene kadar 2x3 progestan kapsülüm var. transfer gününe kadar antibiyotik kullandım. 7 gün boyunca vücudun bebeği kabul etmesini kolaylaştırıcı prednol diye bir ilaç var onu kullandım. bir de climara (böyleydi galiba) diye estroidol bantları var. toplama gununde iki kalcaya iki tane yapıştırdım 7 gün durdu. sonra 2 tane daha yapıştırdım. bu pazar onları da çıkartacağım.
seninkiler de aynı mıydı?
evet pinkim görüşmeden karar verilmiyor ama kimle görüşeyim ona bile karar vermedimnasıl yok vardır canım birebir görüş karar verirsin inşşş:Saruboceq:
canım sen daha once bursa tup bebekte osman hocayla mı deneme yapmıştın?
mumunun dr u armağan beydi sanırım ama emin değilim zübeydehanım da çalışıyodu galibacanım sen daha once bursa tup bebekte osman hocayla mı deneme yapmıştın?
:Saruboceq: amin inşşinşallah pinkcim inşaaalllahhhh
sonra da sıralayla hepinizinkini göreceğiz rabbim kısmet edecek... :Saruboceq:
adamcım....benim her iki denemeden sonra böbreklerim ağarmıştı canım....eğer uzun sürseydiler ürolojiye muayene olacaktım....senin durumun nasıl....kanaman geçtimi.....:1hug:bak canım bundan sonra her cevabıma bu simgeyi koyucam....hepimizin ikizleri olsun diye ....
pinkcim......:1hug: al sanada ikiz simgesi......ikizlerimiz olsun diye.....
susamuru.....canım kusura bakma ya....seni başkasıyla karıştırdım....tabiiki biliyorum kime başlicanı...:1hug:al sanada ikiz simgesi......inşallah böyle ikizlerin olur......olacak olacak RABBİM HAYIRLISIYLA hepimize verecek....
adamcım....benim her iki denemeden sonra böbreklerim ağarmıştı canım....eğer uzun sürseydiler ürolojiye muayene olacaktım....senin durumun nasıl....kanaman geçtimi.....:1hug:bak canım bundan sonra her cevabıma bu simgeyi koyucam....hepimizin ikizleri olsun diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?