Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırdır bluecum neyin efkarı bu?
kızlar geçen ay bir arkadaşımızı kaybettik henüz 32 yaşında ve iki minicik çocuğa sahipti... artık diyorum ki inanın herşey boş Allah sağlık ve huzur versin inanın gerisi kendiliğinden gelir...

duygucum bende nisan gibi düşünüyorum....ama tabii herşey nasip,kısmetle oluyor.......

dondurulmuşlarla nasıl oluyorbilmiyorum snırım daha az ilaç kullanacaksın..
ay aslında haklısın bu ayar havalar erken kararıyor, her yer puslu ,insanı da etkilyor..ama nisan mayıs ağaçlar yeşilleniyor..pozitif oluyor insan..hayırlısı olsun duygucuğum...

çok doğru söylüyosun duygu..sağlık olsun yaa..herşeyde vardır bir hayır..bende kendime son zamanlarda bunu hatırlatırdım çok...

çok haklısın duygu en nemlisi sağlık ve huzur gerisi zaten oluyor bir şekilde...alah mekanını cennet yapsın arkadaşınızın ve yakınlarına sabır versin

benim bu ay adetim 2 hafta geçti kistim varmış maalesef... ben de bu hafta bunun için gittiğimde kötü oldum... test için gittiğim gün geldi aklıma o heyecanım , karın ağrım... geçmeyen 1.5 saat... o an orda olmak istemedim, kötü hissettim... yine de diyorum sağlık olsun... hepimiz bunların karşılığını görücez emeklerimiz boşa çıkmıycak kızlar... sadece doğru zamanı bekliyoruz...

canım ya....ben işte senin o yaşadıklarını fazlasıyla yaşadımya orda....bende gidince öyle oluyorum....hatta en son gittiğimizde biz karar vermiştik tedaviye başlamaya,hatta şahin bey muayene edecekti,çok gerildiğimi,kendimi iyi hissetmediğimi söyledim.....oda muayene etmedi........o günden beride kendimi hazır hissediyormuyum bilemiyorum....ama oğlumun şubatta acıbademde göz kontrolü var....o zaman gidicem şahin beyin yanına ...bakalım ne hissedicem......

yaa bende en çok o yüzden diretmiştim ya duygu şahin beyi aramamaya...çünkü dr a gitmedikçe üstümden attığımı hissetmiştim..şimdi gidince dediğiniz gibi o duygular yine canlanıcaktı..

eet duygu..şu duaları etmeyi bırakmayın..blue sen meryem suresini okudunmu...

canım ben devamlı okuyordum ama,adetimde bırakıyordum...annemede oku demedim...çünkü çocuk olayını bitirdiğimizi sanıyordu.......ama şimdi 3 gün oldu okuyorum,adetimde anneme okutucam.....kısmetse orucumuda tutucam....

bluecum gerginsen sen de ara ver benim gibi bahar iyi gelecek bize göreceksin... senin durumunu biliyorum, çok haklısın...
bende bir kez dış gebelik ameliyatı, iki aşılama, bir de negatif tüp atlattım... tüpümün biri tıkalı şahin bey doğal yolla da hamile kalabileceğimi söylüyor ama ben 3 yıldır uğraşıyorum... sanırım ilk önce bu takıntıdan kurtulmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…