- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.941
camasd; canım benim 2 dondurulmuş embriyom var ama ruhen kendimi çok hazır hissetmiyorum... nisan-mayıs aylarında hani bahar gelir insanın kanı kaynar ya :) o ara düşünüyorum... bahar sarhoşluğuna kaptırıcam kendimi dondurmalarımla :)) sizin güzel haberlerinizi de alınca çok daha mutlu olucam tabii
camasd; canım benim 2 dondurulmuş embriyom var ama ruhen kendimi çok hazır hissetmiyorum... nisan-mayıs aylarında hani bahar gelir insanın kanı kaynar ya :) o ara düşünüyorum... bahar sarhoşluğuna kaptırıcam kendimi dondurmalarımla :)) sizin güzel haberlerinizi de alınca çok daha mutlu olucam tabii
3.cüyüde bedava diyorlar ya....ama 300 tl alıyorlar...opuda kullanılan narkoz parasıymış......
vallahi yakında korkuyorum hapşursak para alacaklar :))
hayırdır bluecum neyin efkarı bu?
kızlar geçen ay bir arkadaşımızı kaybettik henüz 32 yaşında ve iki minicik çocuğa sahipti... artık diyorum ki inanın herşey boş Allah sağlık ve huzur versin inanın gerisi kendiliğinden gelir...
vallahi bu lafınada güldüm şimdi.....
benim bu ay adetim 2 hafta geçti kistim varmış maalesef... ben de bu hafta bunun için gittiğimde kötü oldum... test için gittiğim gün geldi aklıma o heyecanım , karın ağrım... geçmeyen 1.5 saat... o an orda olmak istemedim, kötü hissettim... yine de diyorum sağlık olsun... hepimiz bunların karşılığını görücez emeklerimiz boşa çıkmıycak kızlar... sadece doğru zamanı bekliyoruz...
eet duygu..şu duaları etmeyi bırakmayın..blue sen meryem suresini okudunmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?