Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

zor dönemler ama biz bu emeklerimizin karşılığını alacağız...sadece doğru zamanı bekliyoruz...
allahım sabrımızı, gücümüzü sınıyor bence...

eet duygu..sende benim gibi kendini doğal yolla illa olmıcak diye inandırmışsın..aman öyle düşünde sende benim gibi şok ol inşallah....

takıntıdan nasıl kurtulucaz....ben gittikçe takıntı haline getiriyorum bu işi.......bu tüp işine başlamadan öncede hiç takıntım yoktu...oğlum yine çok kardeş istiyordu......ama böyle değildim....bu tüp işi delirtti beni yahu.....

başka şeylere yöneleceğiz bluesuu...
el sanatları,resim,spor vs... bir şekilde kurtulmak gerek...olan bize oluyor.biz mutsuz olunca bu çevremize de yansıyor...herşey birbirine böyle bağlı durumda...

işte o kısmı gülin anlatıcak, biz öğrenicez :))

başka şeylere yöneleceğiz bluesuu...
el sanatları,resim,spor vs... bir şekilde kurtulmak gerek...olan bize oluyor.biz mutsuz olunca bu çevremize de yansıyor...herşey birbirine böyle bağlı durumda...

yada kayınvalde kayınpederinizi hasteneye yatırın ..bir süre bakın ..valla süperr iyi geliyo..hahahaha...

duygu birde daha önce doğaldan ikizlere hamile kalmış..ama biri maalesef kanaldaymış..o yüzden şuan bunca problemi yaşıyo...

duygucum senin yaş müsait beklemek için....doğal yoluda beklemeye zamanın var.....şahin bey bana her gidişimde kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyor(ben artık söylemesine izin vermiyorum) ama yaşımdan dolayıda acele etmemi söylüyor....

aslında duygu tekrar doğaldan hamile kalabilir..ama o tek tüpü var diye ümitsiz..halbuki momiyle problemleride aynı...

sağlıklı yumurtalık ve tüpüm olan taraftan daha çok yumurtluyorum aslında ama denk getiremiyorum bir türlü :)) benim işim kısmetle arkadaşlar :) şahin bey bile bana kısmet diyor doktor bunu söyleyince ötesi yok sanırım artık :))

eşlerde sorun olmadığı sürece doğaldan hamile kalabilirsiniz, belki de gülin gibi sizden de bu haberi alırız..belli mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…