Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kısmette var tabii ama birazda pisikolojiyle ilgisi var..yaa ben bunu yaşadığım son bir ayda ispatlamış oldum...

gelir gelir merak etme, bak nisana kadar kaç ayın var daha :)
12-14-16 'yı dene bu aylarda :))
tabii kafana da takmayacaksın duygucuğum...
ayy ne güzel söylüyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş benimkisi de o hesap oldu :)))

eee...duygucum seninde doğal yolla kalmışlığın var demek....

evet canım dkh bırakınca hemen 3. ay hamile kalmıştım. ameliyat olduğumda beni hep şöyle teselli etmeye çalışırlardı. "en azından hamile kalabildiğini biliyorsun, çok gençsin yine olur." ameliyattan sonra 1 yıl korundum ben üstelik :) ama maalesef olmuyor artık...

gelir gelir merak etme, bak nisana kadar kaç ayın var daha :)
12-14-16 'yı dene bu aylarda :))

canım yaa ben onu 3 yıldır deniyorum :))))) takvim olayında bir numara yok vallahi :))) bu ara düşünmemeye bağladım ben bu işi... yapabilirsem şimdi onu deniycem :)))

ben bu rakamları deneye deneye bi hal oldum....artık o gecelere göre hep yapıyoruz o işi........ama malesef....

ya denediğiniz için olmuyo işte..daha önceleri hesaplıyordum...zaten anlıyordum..ödev gibi yapıyorduk...bu ay sadece iki kere yaa..yeminle...biri denk geldi işte..kendiniz için birlikte olun..biz eşimle öyle sözvermiştik.bebek için uğraşmıcaktık artık...

günleri geçelim de artık öyle ezberledik ki akıntımdan bile anlıyorum yumurtladığımı... unutayım aklımdan çıkartayım diyorum ama nasıl :) bana herşey onu hatırlatıyor :)))

bende tutturamadım gerçi ama zaten benim eşimde sayı az...
daha iki günönce konuşuldu lise arkadaşlarım buluşmuştuk, 13. günü uyguladı hamile kaldı dediydiler..benimde şimdi ondan aklıma geldi :))

katılıyorum sana ama maalesef düşünmeden de olmuyor...çok yoğun bir ay olmalı ki aklımızdan çıksın gitsin tarihler :))

uzun bir süre bende misafir olrak takip ettim bende sizleri :))

bende tutturamadım gerçi ama zaten benim eşimde sayı az...
daha iki günönce konuşuldu lise arkadaşlarım buluşmuştuk, 13. günü uyguladı hamile kaldı dediydiler..benimde şimdi ondan aklıma geldi :))

özlemcim adetlerin düzenliyse diğer adet olacağın tarihten geriye saydığında 14. gün yumurtlama günündür...adetinden sonra saymıcaksın..ayy ben donna diye bir alet bile almıştım..40 milyon vermiştik..mini mikroskop..tükürükten anlaşılıyordu..yumurtlama günümde kristalleşiyordu..ama ona bakıcam diye şaşı olucaktım valla...

alemsiniz yaaa :) buraya girse zaten tek bir mesajımızla hepimizi ayrı ayrı deşifre eder :))
şahin bey geldiyseniz iki kere tıklayın :)))

ilahi gülinciğim :))
biz istanbulda yaşarken, hapları bırakınca 4 ay falan olmayınca doktora gitmiştik o da adet gününden itibaren 12-14-16'yı dene birisi yumurtlama günündür demişti...bende onu uyguluyordum yoksa bildiğiden değil canım,şimdide artık takvime bile bakmamaya çalışıyorum :))
bu arada haplarla neyden korunduysak artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…