- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.981
sağlıklı yumurtalık ve tüpüm olan taraftan daha çok yumurtluyorum aslında ama denk getiremiyorum bir türlü :)) benim işim kısmetle arkadaşlar :) şahin bey bile bana kısmet diyor doktor bunu söyleyince ötesi yok sanırım artık :))
sağlıklı yumurtalık ve tüpüm olan taraftan daha çok yumurtluyorum aslında ama denk getiremiyorum bir türlü :)) benim işim kısmetle arkadaşlar :) şahin bey bile bana kısmet diyor doktor bunu söyleyince ötesi yok sanırım artık :))
eee...duygucum seninde doğal yolla kalmışlığın var demek....
kısmette var tabii ama birazda pisikolojiyle ilgisi var..yaa ben bunu yaşadığım son bir ayda ispatlamış oldum...
gelir gelir merak etme, bak nisana kadar kaç ayın var daha :)
12-14-16 'yı dene bu aylarda :))
gelir gelir merak etme, bak nisana kadar kaç ayın var daha :)
12-14-16 'yı dene bu aylarda :))
tabii kafana da takmayacaksın duygucuğum...
ayy ne güzel söylüyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş benimkisi de o hesap oldu :)))
canım yaa ben onu 3 yıldır deniyorum :))))) takvim olayında bir numara yok vallahi :))) bu ara düşünmemeye bağladım ben bu işi... yapabilirsem şimdi onu deniycem :)))
ya denediğiniz için olmuyo işte..daha önceleri hesaplıyordum...zaten anlıyordum..ödev gibi yapıyorduk...bu ay sadece iki kere yaa..yeminle...biri denk geldi işte..kendiniz için birlikte olun..biz eşimle öyle sözvermiştik.bebek için uğraşmıcaktık artık...
bende tutturamadım gerçi ama zaten benim eşimde sayı az...
daha iki günönce konuşuldu lise arkadaşlarım buluşmuştuk, 13. günü uyguladı hamile kaldı dediydiler..benimde şimdi ondan aklıma geldi :))
justin sen benim rumuzu söyledinmi,yoksa tek ismimimi söyledinşahin beye....?????
alemsiniz yaaa :) buraya girse zaten tek bir mesajımızla hepimizi ayrı ayrı deşifre eder :))
şahin bey geldiyseniz iki kere tıklayın :)))
özlemcim adetlerin düzenliyse diğer adet olacağın tarihten geriye saydığında 14. gün yumurtlama günündür...adetinden sonra saymıcaksın..ayy ben donna diye bir alet bile almıştım..40 milyon vermiştik..mini mikroskop..tükürükten anlaşılıyordu..yumurtlama günümde kristalleşiyordu..ama ona bakıcam diye şaşı olucaktım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?