Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şahin beye ben demiştim.....sizin sayfada bir müdavim ben kaldım,hamile olan gidiyor.........ben halen şahin zeteroğlu sayfasındayım....yeni gelenlere kötü örnek engel teşkil ediyorum.....artık ne yapacaksanız yapında bende hamile kalayım,bebeğimi dünyaya getireyim.........yoksa adınız lekelenecek ....diye takılmıştım....

yok bence şahin bey değildir, bu saatte uyumuştur bu yoğunlukta :))
hele birde öğlen yoğurt yediyse :)) ben en son gittiğimde yoğurt yemiş öğlende nasıl mayışmıştı..
dedi ileride hastane açarsam kesinlikle yoğurt,ayran çıkarmayacağım yemeklerde demişti :))

ay o korunma olayıma bende sinir oluyorum......dedğin gibi...ne diye korunduysak......

kızlar sohbetinize doyum olmuyorda ben yarın erken kalkıcam yine...benim oğlan daha 5 gün okula gidecek......biz daha tatile giremedik....

boshayallersmile
ay o korunma olayıma bende sinir oluyorum......dedğin gibi...ne diye korunduysak......

benim 22 yaşında erkek kardeşim var, eşim şimdi diyor evleneceği zaman sperm testi yaptırtacağımda bizim gibiyse boşuna korunmasınlar..biz çektik o çekmesin diyor...

ben bu ay da korunuyorum :S kistim için :S
kist fotoğraflarımdan albüm yapıcam artık :) ben de ultrason fotoğraflarımda bebek görmek istiyorum artık yaa yazık bana :)

valla sohbet bugün güzel ve kalabalıktı :))

tamam canım erken kalkacakmışsın, yat dinlen de uykunu al...kendine iyi bak, yarın görüşmek üzere...

camasd bu ay eşine keçiboynuzu kaynatıp içir, ben ona çok inanıyorum... eşimde problem yok ama ben yine de ona yapmıştım...

görüceksin tatlım yaa..hatırlamıyormusun ben senden daha ümitsizdim..sen birde fotoğrafçısın ne güzel resimlerini çekersin bebişinin.. valla benimkininde çekiceksin..şölee fiyakalı bişii...

ben bu ay da korunuyorum :S kistim için :S
kist fotoğraflarımdan albüm yapıcam artık :) ben de ultrason fotoğraflarımda bebek görmek istiyorum artık yaa yazık bana :)

olacak duygucuğum merak etme,bizde buradan ilan edeceğiz hamilelik haberlerimizi....2010 yılı uğurlu geldi....

birde bişey soracağım sana dondurulmuşları saklamak için ne kadar ücret alınıyor...

camasd bu ay eşine keçiboynuzu kaynatıp içir, ben ona çok inanıyorum... eşimde problem yok ama ben yine de ona yapmıştım...

suyunu bir kez içti de hergün pekmezini yiyor...ama bence suyu daha faydalı...bugün başladım elimde bardakla zorla içirdim....

duygucuğum sen fotoğrafçımısın?

900 tl canım... minik bir de küsuratı vardı... ama dondurulmuşlarla tedaviye % 25 şans verdi şahin bey onda çok ümitli olmıycaz dedi... dondurulmuşlarla tedavi masrafı da 930 tl imiş; ilaçlar hariç...

iyi geceler gülincim :)

anladım canım, bugün bizde eşimle konuştuk acaba ne kadardır diye de merak ettim?
ama hiç bell olmaz nobranın bildiğim kadarıyla dondurulmuşlarıyla olmuştu...kısmet herşey :))

bizde de fotoğrafçılık dersleri vardı 2 dönem...çekme,tabl etme falan..bende çok seviyorum fotoğraf çekmeyi ondan sorduydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…