Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

SUSAMURUUUUUUU neredesin hadi gelemedin mi hala kontrolden.... nasıl geçti kontrolün anlat bakalım

SUSAMURUUUUUUU neredesin hadi gelemedin mi hala kontrolden.... nasıl geçti kontrolün anlat bakalım

Geldim bidenem geldim.
Sana yazdım kızlarında haberi olsun.
Hala e2 sonucumu beklediğim için ilaçlara ne zaman başlayacağımı bilmiyorum.Ama kistik bir problem olmadığı söyledi.Kontrol benim için iyiydi.
Sonuca göre yazarım gelişmeleri.
Şeniz

kızlar bugün benden kapkara pıhtı şeklinde bişiler geldi adet oldum sandım ağladım durdumilacım bitmedi daha 15.yi içtim bugün dr u aradım şahin beyi ilacı bırakma sakın devam dedi bitince yada son 7 ilaçta adet olucan dedi bakalım ne olucak bunu saymıycak galiba aman ne zor iş kadın olmak

hoşgeldin tatlım bekliyoruz gelişmeleri hakkında hayırlısı olsun inşşş:Saruboceq:

pinkcim merak etme canım temizliyor demekki içerisini ki öyle birşey geldi. telaşlanma canım yaaa bak şahin bey devam et demiş önemli birşey veya olmaması gereken birşey olsa demezdi değil mi öyle.

Çok mu fazla geldi peki?Neden olabilirmiş bişey dedi mi Şahin Bey?
Kıyamam gözyaşlarına ağlama üzülürüm bidenem benim...
Ama kadın olma konusunda haklısın:sinifsinif:
Saol tatlım iyi dileklerin için bu arada
Ben ilk iğnemi vurundum bile tam test sonuçlarımı bilmiyorum ama e2 5,7 çıkmış
Diğerleride istediğimiz gibi dediler.
Bende başladım yolculuğa nihayet

Allahım yüzümüzü yere eğdirme ellerimizi açıp sana dualar ediyoruz.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim.

Güzel günler göreğiz inşallahhhh

hadi bakalım başla şu ilaçlara da büyüsün yumoşlar sonra da gelsin bebişler....
üç tane gelsin hemde sanaaaaaa

pinkcim merak etme canım temizliyor demekki içerisini ki öyle birşey geldi. telaşlanma canım yaaa bak şahin bey devam et demiş önemli birşey veya olmaması gereken birşey olsa demezdi değil mi öyle.

evet canım haklısın galiba o kist parçalarıydı belkide gelen 15 günde tam temizlenmeyebilirler dimi aklım çıktı gel bakalım der diye ama demedi neyse..giderdim gene çağırsa ama zor olurdu düğünler var bu ara misafirlerimizde var herkesin haberi olurdu yani neyseki devam dedi ohh rahatladım:1hug:

çok fazla değil biraz pıhtı sadece demekki ilaçlar kisti atıyo böylece inş öyledir ilacı bırakma sakın devam dediğine göreCADIARZU

ilk iğneni vurulmuşsun hihoyyythadi hayırlar getirsin bol bol sağlıklı sıhhatli yumoşlar getirsin embriyo olup göbişine bebek olarak tutunsunlar hayırlısıyla inşşş:Saruboceq:

canım dedim ya içerisini temizliyordur diye kisti atıyor vücut demekki. hani soğan suyu kürü var ya onu okumuştum bir ara ilk seferinde uzun süre uygulanıyor. uygulayıp faydasını görenler hep kahverengi akıntılardan yada zamanından önce gelen seninki gibi pıhtılardan bahsediyorlardı.
temizleniyor işte ne güzel ilaç işe yarıyor demek kiiii :lepi:

ilk iğneni vurulmuşsun hihoyyythadi hayırlar getirsin bol bol sağlıklı sıhhatli yumoşlar getirsin embriyo olup göbişine bebek olarak tutunsunlar hayırlısıyla inşşş:Saruboceq:

Ah be güzelim niye ağladın o kadar.Yıpratmışsın boşuna üzmüşsün kendini.
Dur bekle bakalım güzel bebek haberleri bi gelsin mutluluktan ağlayacağız.Yok öyle boş yere can sıkmak anlaştık mı?

He valla ilk iğneyide olduk gerisi Allah kerim
Hep beraber inşallah güzelim hepimizin bebekleri tutunsun inşallah:Saruboceq:

pinkcim....burdayım canım bu saatte fırsat bulabildim......ya....benimde aklım hep sizde.....evde yoktum yeni geldim,hemen pc nin başına oturdum......canım kendini üzme öyle olur olmaz şeylere.....mutlaka kızların dediği gibi kisttin temizlenmesidir....kendine iyi bak canım.....:1hug:

susamuru......bende sana yetişicem galiba.....az önce regli belirtilerim başladı.....sabaha karşı olursam şahin beyi aricam çünkü 2.ci gün pazar gününe denk geldiği için belki bana yarın gel diye bilir yada pazartesi diyebilir.....az farkla tedavilerimiz olucak kısmetse........canım sende ilk iğnemi oldun ha......hadi canım tedavin hayırlar getirsin .......inşallah sonunda bebişlerine kavuşursun......:1hug:

bluesuu canım cok sevindim. hep diyoruz ya bizim gibi adet olduguna sevinen de az bulunur diye kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım seninde haberlerini bekliyoruz inşallah adetin gelirde susamuru ile beraber seni de takip ederiz.
yaşasıııın gelsin bebişleeeer

oldunmu canım adet olduysan aradınmı ne dedi dr pazartesimi gel dedi ayy amma meraklıyım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…