- Konu Sahibi handan1976
-
SUSAMURUUUUUUU neredesin hadi gelemedin mi hala kontrolden.... nasıl geçti kontrolün anlat bakalım
Geldim bidenem geldim.
Sana yazdım kızlarında haberi olsun.
Hala e2 sonucumu beklediğim için ilaçlara ne zaman başlayacağımı bilmiyorum.Ama kistik bir problem olmadığı söyledi.Kontrol benim için iyiydi.
Sonuca göre yazarım gelişmeleri.
Şeniz
kızlar bugün benden kapkara pıhtı şeklinde bişiler geldi adet oldum sandım ağladım durdumilacım bitmedi daha 15.yi içtim bugün dr u aradım şahin beyi ilacı bırakma sakın devam dedi bitince yada son 7 ilaçta adet olucan dedi bakalım ne olucak bunu saymıycak galiba aman ne zor iş kadın olmak
kızlar bugün benden kapkara pıhtı şeklinde bişiler geldi adet oldum sandım ağladım durdumilacım bitmedi daha 15.yi içtim bugün dr u aradım şahin beyi ilacı bırakma sakın devam dedi bitince yada son 7 ilaçta adet olucan dedi bakalım ne olucak bunu saymıycak galiba aman ne zor iş kadın olmak
Geldim bidenem geldim.
Sana yazdım kızlarında haberi olsun.
Hala e2 sonucumu beklediğim için ilaçlara ne zaman başlayacağımı bilmiyorum.Ama kistik bir problem olmadığı söyledi.Kontrol benim için iyiydi.
Sonuca göre yazarım gelişmeleri.
Şeniz
pinkcim merak etme canım temizliyor demekki içerisini ki öyle birşey geldi. telaşlanma canım yaaa bak şahin bey devam et demiş önemli birşey veya olmaması gereken birşey olsa demezdi değil mi öyle.
hadi bakalım başla şu ilaçlara da büyüsün yumoşlar sonra da gelsin bebişler....
üç tane gelsin hemde sanaaaaaa
Çok mu fazla geldi peki?Neden olabilirmiş bişey dedi mi Şahin Bey?
Kıyamam gözyaşlarına ağlama üzülürüm bidenem benim...
Ama kadın olma konusunda haklısın:sinifsinif:
Saol tatlım iyi dileklerin için bu arada
Ben ilk iğnemi vurundum bile tam test sonuçlarımı bilmiyorum ama e2 5,7 çıkmış
Diğerleride istediğimiz gibi dediler.
Bende başladım yolculuğa nihayet
Allahım yüzümüzü yere eğdirme ellerimizi açıp sana dualar ediyoruz.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim.
Güzel günler göreğiz inşallahhhh
Çok mu fazla geldi peki?Neden olabilirmiş bişey dedi mi Şahin Bey?
Kıyamam gözyaşlarına ağlama üzülürüm bidenem benim...
Ama kadın olma konusunda haklısın:sinifsinif:
Saol tatlım iyi dileklerin için bu arada
Ben ilk iğnemi vurundum bile tam test sonuçlarımı bilmiyorum ama e2 5,7 çıkmış
Diğerleride istediğimiz gibi dediler.
Bende başladım yolculuğa nihayet
Allahım yüzümüzü yere eğdirme ellerimizi açıp sana dualar ediyoruz.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim.
Güzel günler göreğiz inşallahhhh
evet canım haklısın galiba o kist parçalarıydı belkide gelen 15 günde tam temizlenmeyebilirler dimi aklım çıktı gel bakalım der diye ama demedi neyse..giderdim gene çağırsa ama zor olurdu düğünler var bu ara misafirlerimizde var herkesin haberi olurdu yani neyseki devam dedi ohh rahatladım:1hug:
ilk iğneni vurulmuşsun hihoyyythadi hayırlar getirsin bol bol sağlıklı sıhhatli yumoşlar getirsin embriyo olup göbişine bebek olarak tutunsunlar hayırlısıyla inşşş:Saruboceq:
uzun uzn yazdım mesajı göndermek üzereyken elektrikler gitti sağolun kızlar desteğiniz için
susamuru......bende sana yetişicem galiba.....az önce regli belirtilerim başladı.....sabaha karşı olursam şahin beyi aricam çünkü 2.ci gün pazar gününe denk geldiği için belki bana yarın gel diye bilir yada pazartesi diyebilir.....az farkla tedavilerimiz olucak kısmetse........canım sende ilk iğnemi oldun ha......hadi canım tedavin hayırlar getirsin .......inşallah sonunda bebişlerine kavuşursun......:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?