Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

fotoğraf derslerinden desem inanmayacaksın :))
bunu özelden yazarım sana :) burdan açıklamayayım...
şimdilik kaçıyorum canım, benim de çok uykum geldi iyi geceler

fotoğraf derslerinden desem inanmayacaksın :))
bunu özelden yazarım sana :) burdan açıklamayayım...
şimdilik kaçıyorum canım, benim de çok uykum geldi iyi geceler

mutlaka yaz ama bir dahaki girdiğinde...
tamam canım iyi geceler, bende yatarım şimdi...tatlı rüyalar...

İyi bir tercih yapmışsınız bende şahin beyin hastasıyım ilk kez tup bebek tedavisi denedik ve başarılı oldu moralinizi yüksek tutun o iyi bir doktor

merhaba arkadaş,
iki gündür giremedim nete ama sanırım kimse girememiş..
herkes hafta sonu gezmelerinde sanırsam :))

selam kızlar nasılsınız?dün evime geldim çok şükür gerçi 1 saat yolda mahsur kaldık 2.30 saatlik yol 3.30 saat sürdü geldim hemen yattım ağrım var hala birascık adet ağrısı gibi...buarada transfreim çok iyi geçti 3 bebişim var hepsi çok kaliteliymiş kalanları dondurduk 15 tane kaldı inşbebişlerim beni bırakmazlar tahlilim ayın 3ünde dua edin kızlar:Saruboceq: zaten dün o yolda bişey olmadıysa bundan snrada bişey olmaz heralde cici bakın kendinize yine görüşürüz

halidecim maşallah seni pozitif görüyorum..sanki bu iş olucak gibime geliyo..inşallah cnm yaa.. o ağrılar iyiye işaret galiba..tutunma ağrısıymış..burdada neler öğrendik..ayın 3 ünde güzel haberlerini alırız inş.cnm...

halidem inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunup burakmayacaklar canım....Çok sevindim...ınşallah ayın 3 ünde daha çok sevineceğiz....Kendine iyi bak canım...

blueee inşallah cnm..geçen akşam iki saat uğraştım o çizelgeyi yapayım diye..ingilizceydi zor yaptım cnm...

canım sen öğrenmişsin ya yapmayı,banada yaparsın........bende hazıra konarım.......( şimdiye kadarda hiç hazıra konmuş insan değilimdir ya)!!!!!!!!!

SEVGİLİ JUSTİNG 76

İnanki çok sevindim.Çok çok tebrik ederim.İnşallah hayırlısı ile hamileliğini geçirip ,sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
Zaten seninde yazılarından okuduğum kadarıyla pozitif bir kişiliğin var.Bence pozitif insanların daha çabuk çocukları oluyor.
Tekrar çok tebrik ederim.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…