Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hadi bakalım halidem,
senden de güzel haberler bekliyoruz....maşallah hepside kaliteliymiş...sen pozitif düşün ne olur...moralini de canını da hiçbirşeye sıkma...

bluesuu bende iyiyim bugün 4. iğnemi vurulacağım.bende pozitif bakmaya çalışıyorum,çok düşünmemeye gayret ediyorum.bakalım..sen nasısın?cumartesi oğlunun sınavı vardı galiba yanılmıyorsam,nası geçmiş?

iyiyim canım sen nasılsın? tedavin hayırlı olsun,bende buhafta başlayacağım inş.
adetin 21.gününde başlayacağıs,kısa tedaviymiş tam anlamadım ama..

çok saol cnm..aslında pekte pozitif değildim ama son ay umursamadım cnm..:1rolleyes:

bende iyiyim bende adetin 21. günü başladım ama benimkisi uzun olacak.kısa protokolde sanırım adetin 2. yada 3. günü başlanıyor diye biliyordum ama belkide yanılıyorumdur.

justing sen nasılsın?

iyiyim özlem sen nasılsın???yarın tekrar gidicez ş. beye..bakalım büyümüşmü diye..tahlillerim vardı birde o sonuçları götürücem..galiba biraz kanım düşükmüş..

gülgüzeli..21. gün başlıyorsun..adet oluncada dr una gidiyorsun..e2 testin yapılıyo...dr un durumuna göre diğer ilaçlara yönlendiriyor seni..ama ben lucrini devamlı yumurta toplamaya kadar kullandım..

çok soru soruyorum ama doktoruma da gidince sorucam,kısa protokolde başlasak olmasmı,adetle birlikte aynı iğneleri tekrarmı vurulacağıs acaba,yumurtaların toplanması için?
bide lucrin sanırım çok pahalı bi iğneymiş..

hadi baakalım gülinciğim..
şahin bey bakalım ne diyecek,büyümüştür canım,yediklerin yarıyordur bebişe..,testlerinde de birşey yoktur umarım...

21. günü başlanıyor iğnelere,adetin 2. günü gidiliyor...lucrinle beraber,artı başka iğneye başlanıyormuş.şahin bey öye demişti.lucrin ben aldım 132 milyondu kutusu. edavi sonuna kadar genelde yetiyormuş

aa iyimiş ozman tatlım ben biyerde gördüm iğnenin tanesi 150 lira die:)))
bakalım nolcak,gidicem buhafta,justin hamile hemde normal yoldan çok sevindim Allahın lutfu işte..

şahin bey bana adetin 2. gününden itibaren kullanacağım bir başka iğne daha yazdı.5 kutu onun kutusu 260 lira..ne yapalım sonucu güzel olur,doğal yada tüp..inşallah dualarımız kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…