Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

5 kutunun herbiri 400 lük sanırım...mesela dr un sana 275 likte verebilir..kalanları birleştiriyolar..benim yetmemişti..ilave ilacı acıbadem ücretsiz vermişti...

purogon evet , çok pahalıymış :)
purogondan 5 kutu verdi..topla 5 iğne olucam..ama lucrini de bırakmayacaksın dedi.iğnelerin sonunda da 2 kutu pregnly verdi.onu vurulacağım,sonrasında da yumurta toplanacak :) yorucu bir iş vallahi :) sonu güzel olur inşallah...
benim tüm ilaçlarım 1450 tutuyordu,şahin beyin yönlerdirdiği eczaneden indirimli aldık.1150 tl ödedik...

benimde 1400 civarıydı..1200 e mine gelmişti...o ilaçları geçerse dozun acıbadem ücretsiz takviye yapıyo..benimkinde ilaçsız fiyat 3700 dü..artmış demek...

benim kutular 300'lük canım..purogonu nasıl ve nekadar kullanacağımı blmiyrum.onu kontrole geldiğinde anlatırız demişlerdi...şimdi baktım ilaca da çok değişik geldi..anlamadım vallahi :))

camasd...4.cü iğne oldu bile......pozitif bakman çok güzel.....inşallah tedavin sonuna kadar pozitif olur..........cumartesi oğlumun sınavı değil okulu vardı.....oğlum koleje gidiyor.......oğlumun gittiği kolej 15 tatilin 1 haftası açık oluyor...ders veriyorlar öğrencilerine....yani oğlum ancak 1 hafta tatil yapabiliyor.......olumunekankayizsmile

gülincim ...bugün benimde aklımdan geçiyordu senin kontrol....yarın giderler herhalde dr.a diye düşünüyordum......merak etme büyüyordur senin sıpa.....

iyi geceler kızlar,
bugün kimse birbirini yakalayamamış...saat 23 gibi girdim kimse yoktu,ütüm yeni bitti,bakayım dedim..bu seferde geç kalmışım...artık yarın gece görüşmek üzere :)

Kızlar günaydın...Bu soğuk günde aman kendinize dikkat edin üşütmeyin...Bastığınız yerlere de dikkat edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…