Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlı kandiller kızlar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin bebeklerle mükafatlandırsın hepimizi hayırlıısyla inşş

bluesuu adam nerdeler bugün kızlar özledim ben onlarıda

merhaba ......hayatım çok hastayım bi ateş bi ateş sorma.....
sıtma gibi titreme tutuyo....
boğazlarım ağrıyo....baya hastayım
sen nasılsın
momi yarın öğrenecek sanırsam hamiş olduğunuopuyorumnanaktan

selam kizlar sabah ise giderken kan verecegim herhalde en gec 10a kadar belli olur sonuc yazarim hepinize. tuttum kendimi test yapmadım haftasonu ....

gunaydın herkeseeee....
sabah kan verdim geldim 10.30 gibi belli olur herhalde. gunleri sayması bitti simdi beklemesi en zon 1-2 saat basladı.

selam kizlar sabah ise giderken kan verecegim herhalde en gec 10a kadar belli olur sonuc yazarim hepinize. tuttum kendimi test yapmadım haftasonu ....

gunaydın herkeseeee....
sabah kan verdim geldim 10.30 gibi belli olur herhalde. gunleri sayması bitti simdi beklemesi en zon 1-2 saat basladı.

günaydın canım hayırlısıyla positif alıcaz inş bende heyecanlıyım dua ediyorum sana tatlım:Saruboceq:

Oh oh ne güzel hadi bakalım hayırlısıyla başlar hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

idrar testi yaptınmı momicim

yapmadım canım yaaa esime soyledim eve gelirken eczaneye ugrasana diye ama almayacağım dedi yaramasss.

simdi silik çıkacak yada çıkmayacak üzeceksin kendini bütün haftasonu kafan hep onunla meşgul olacak dedi. sürüncemede kalmadan pazartesi anlarız bir kerede merak etme diye beni de yatıştırdı sabırla bekledim bende mirmirmirmir

hadi momi var bize şöyle 300 lü 400 lü bi haber de atalım göbecik....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…