Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hoşgelmişsin gülin, nasılsın?
bende ev ısınınca kapalı balkon var oraya koymuştum.inşallah bir sorun olmaz...

camasd tatlim bnde prugen falan hepsni dolaba koydum.bse olmas herhlde,soguk zincir ürünümü ndır oda buzlukta..
justıng canım kmi arim ş.beye nedicem yaa hic aramadm cekiniyom..

senin kafana çok takıldıysa ara şahin beyi, bişey olmaz...pazar gireceği için araya sizi aramak zorunda kaldım dersin,bişey demez şahin bey merak etme :)

soğuk zincir ürününü bbende anlamadım :)

senin kafana çok takıldıysa ara şahin beyi, bişey olmaz...pazar gireceği için araya sizi aramak zorunda kaldım dersin,bişey demez şahin bey merak etme :)

soğuk zincir ürününü bbende anlamadım :)

kızlar bana hemşireler igneleri dolapta sebzelige koyun dediler üst raflara yanlara koymayın soguk zincir ürünüde takibe giderken igne gidiyorya igne kutusuna dayayınki sogukluk olsun bozulmasın dediler

merhaba yarenb,
nasılsın? merak ettik seni,en son ameliyat olacaktın? ne oldu oldu mu?
merhaba canım.. geçmişe bakıyodum geç farkettim burda olduğunu ... iyim çok şükür ameliyatımı oldum ..buğün 12. günüm .. fakat laporoskopi olmadı kistler çok büyümüş diye açık ameliyat geçirdim ...sen nasılsın??

turtem canim sagol bende sebzelge koym ozaman bütn ignelerı,soguk zincride buzluga koydm ozman,zaten eczacda aldgmda buz gbiydi..
Camas

herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
ben bayağı ayrı kaldım özledim vallaa..fakültede başarılı bi operasyonla kurtuldum şükür..
justing çok şaşırdım canım kendiliğinden hamiş kalmışsın..maşallah momiden sonra sende başardın ..
inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder.
halidem seninde güzel haberlerini bekliyoruz..
yeni katılan arkadaşlar var..hepiniz hoşgeldiniz umarım herşey gönlünüzce olur..

gülgüzeli camast dün acil çıkmam gerekiyordu netten pat diye çıktım kusura bakmayın kızlar...
yarencim çok geçmiş olsun cnm..kurtulmuşsun hadi o kistlerden çok sevindim..bizde seni merak ediyorduk cnm..eett doğal yolla hamile kaldım cnm..demekki herkesin bu durumda azda olsa böyle bir şansı var...yeterki rabbim ol desin...

yarencim geçmiş olsun canım....ınşallah ağrıların bitecek,sonra bebek yoluna bakacaksın inşallah....

yeni tedaviye başlayan arkadaşlar geçmiş olsun...soğuk zincir ürünlerini sadece iğne olmaya giderken mobil soğutucular var,onlarla götüreceksiniz,evde buzdolabında tutabilirsiniz,buzlukta değil,olmaları gereken sıcaklık 4-5 derece kadar çünkü...

meybie arkadaşım kısa protokolde her 2-3 günde bir gitmenin sebebi her seferinde yumurtalıkta oluşan yumurtaları ve rahim kalınlığını gözlemek...Ona göre yapılan iğne dozlarında değişmeler yada ilave ilaçlar devreye giriyor...merak etme yanlış bir çağrılma yok canım..Tedavin hayırlı olsun...

merhaba canım iyiyim ne olsun?göbeğimizi büyütmekle meşgulüm..ınşallah sende aynısını yaşarsın..Sen nasıl oldun canım?

kızımız geliyo diye okudum ...çok sevindimmm canım...
doğumdan sonra sevip koklamaya geliriz inş:))
ben çok iyim ameliyat ta rahat geçti şu anda fazla bi sıkıntım yok şükür..

aman bundan sonra bir sıkıntın olmasın inşallah...Tabii beklerim teyzesi doğumdan sonra ...ınşallah o zaman sende hamile olursun sana tecrübelerimden bahsederim...Evet küçük bir kızım olacak inşallah...Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…