Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inş canım güzel dileklerin için teşekkürler:)
benim 6 ay içinde kendiliğinden olabilirmiş diye tedaviye ara vericez ..
bekliycez bakalım HAYIRLISI olsun..şakir hoca çok umutlandırdı.
rabbim sanada tüm bekleyen annelerede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin..
bence sende hamile kalan diğer arkadaşlarda topiğe hep gelin canım bırakmayın .. sizlerden güç alıyoruz ..inan hele dün justinin güzel haberini de okuduktan sonra bu gece heyacandan uyuyamadım ..

yarencim çok geçmiş olsun arkadaşım bende 1 ay önce tüp bebek tedavisine başlamıştım ama tedavim iğnelerimin 5 ci günü iptal etti şahin bey yumurtalarımın gelişmediğini söyledi tekrar ameliyat olmam gerekmiş bu seferki açık ameliyat bende hatırlarsan çikolata kistleri vardı sağ ve solda beni başka bir dr yönlendirdi amelityat için şimdi ginera kullanıyorum daha sonrada ameliyat olucam ve ameliyatı yapıcak olan dr 6 ay suni menapoza sokucağını söyledi kistlerin tekrar oluşmaması için sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacakmışım bilmiyorum canım sonum ne olur çok karamsar düşünmeye başladım allahtan hayırlısını dilemekten başka yapabilecek birşeyim yok açık ameliyat zormu ağrılımı kaçıncı gün ayağı kalka bildin

arkadaşalr herkesemrb sizi uzun zamandır takip ediyorum.1.5 yaşında bi kızım var tüp bebek yöntemiyle oldu.çikolata kistim yüzünden 2007de ameliyat oldum tüplerim alındı ve 2008de bursa tüp bebek merkezinde ilk denememde tuttu.şimdi kistleriim tekrar etti malasef ikinci çocuk için acele etmek zorundayım.dr şahin beyle görüştüm çok iyi bi dr ama çevremdekiler ilki orda tutut ikinciyide orda dene diyo drym armağan ulubaşdı hiç ısınamadım bi türlü daha ağzınızı açmadan lafları ağzımıza tıkıyodu ama sonuçta tuttu. şimdi kararsızım şahin beyi ve ekibi hiç bilmiyorum embriyologda çok önemli bide .ikisi arasında kararsız kaldım tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa CADIARZUsevinirim

merhaba arkadaşlar,

yarenb çok geçmiş olsun,sıkıntılarından kurtulmuşsun,sağlığında yerindeymiş.çok sevindim,umarım bir daha tekrarlanmaz...sende özletme kendini topiğe daha sık bekliyoruz..6 y ara vermişsiniz tedaviye,bakarsın sende doğal yoldan hamile kalırsın :))

justing canım sorun değil netten çıkmam,sadece merak ettim ben :))
gülgüzeli sen nasılsın,nasıl gidiyo tedavin?

culii sende karamsar olma canım ya,biraz daha poziitif düşün ne olur.hakkında hayırlısı olacak emin ol...şimdi tıp geliştiği için çok ağzrısı olmuyor diye biliyorum açık ameliyatın ama yaren daha net bilgi verir sana?

dilkalman sen nasılsın? minik bebişimiz nasıl? ayyy sen bir sağlıkla doğumunu gerçekleştir de biz de sevmeye geliriz :)

momi senle karşılaşamadık bir türlü , sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor? face'den bulamadım ben seni,beni eklemek istersen justingten ekleyebilirsin?

halidem sen nsılsın? sana sormadan ekledim seni face'den...artık oradan da sohbet ederiz...
bluesuu sanırım sen oğluşundan fırsat bulamıyorsun,ee tabii verir mi annesine bilgisayarı..ama neyse tatili bitince oğluşunun sohbetlere devam ederiz :))
latarte aklım sende, çok yormuyorsun umarım kendini...dikkat et ne olur kendine...
bana gelince ben bugün 10. lucrini'mi vuruldum..ama hala regl olmadım,bir belirtide yok...eğer regl olmazsam 14. iğneden sonra doktoru arayın diyor raporda...regl olmayınca tedavi falan mı iptal oluyor bilginiz var mı bu konuda? inşallah p.tesi yada salı olurum ne diyim,biraz buna canım sıkıldı sadece...

kızlar kalp atışı duyamadık haftaiçi vajinal ultrosondan bakılacak rahim dönmüş kese gelişimi yavaş dedi sanırım kaybediyorumm

canım sen içini ferah tut, dur bakalım allahtan ümit kesilmez..ne olur yat dinlen,kendini sakın yorma sen...moralinide yüksek tut..dua et,bende senin için edeceğim....sakın yorma kendini

Son düzenleme:
hoşgeldin gülin,nasılsın?

soğuk zincir ürünü; iğne vurmaya giderken iğnenin soğuk olmasını sağlayan kalıp gib bişeymiş :)) eczane bize de vermiş :)

iyiym bende,hala adet olmadım adet olmazsam ne olacak bir bilgin var mı?
buzdolabında saklanan ilaçlarla birlikte veriyorlarmış eczaneler...ben eşime sorunca gösterdi,ilaçları o almıştı benim...

özlemcim ben 14 gün içinde adet olmuştum fakat duygununda gecikmesi olmuştu..o zamanda kist mi oluştu diye muyne etmişti ş. bey...allahtan yokmuş kisti..ş. beye muyene etmişti öğleden sonra adet olmuştu....daha zamanın var olursun merak etme cnm...

slm berceste..bana göre ilkinde tuttu diye dr un iyi olduğunu düşünmüyorum..ya da tam tersi..ilkinde tutmadı diye o dr kötü anlamına gelmez...ben ş. beye yürekten güveniyorum..vede işini çok iyi yaptığınıda düşünüyorum..ama bu birazda nasip kısmet işidir...ş.bey benim 4. dr um..ve şimdiye kadar tanıdıklarımın arasındada en iyisi olduğuna inanıyorum...ama seninde güvenmen önemli..hislerin hangisini söylüyorsa ona git bence...

özlemcim sakın streste yapma inadına gecikir...ama bu dönemdede hamile kalan hastalar olabiliyormuş..ayşegül hnm öyle demişti bize..

şu sıralar relax'ım hiç olmadığı kadar..gelir herhalde kırmızılarda..şimdi bekliyorum ya ondan gelmiyordur dediğin gibi...bana da şirin hemşire demişti..belki ilacı kullanırken kendiliğinden kalırsın demişti..kısmet tabii..

senin bulantıların nasıl,biraz düzelme var mı;?

valla benim günüm günüme tutmuyor...bu sabah midemde birşey olmadığı halde istifra ettim..ama kahvaltı edince geçti..daha sonra gayet iyiydim..bugün hatta arkadaşlarla uludağa çıktık..gerçi tam çıkamadık..aşırı komvoy vardı..dolu olduğunu anlayıp geri döndük...

tam okullar tatil,karda var...doludur uludağ...mide bulantıları da en fazla 3 ay sürüyor..bir ayı geçti bile zaten...sonra daha keyifli günler başlayacak senin için...

yediğimden tat almak istiyorum yaa..bak şimdi içim yine kazınmaya başladı..gönlüme göre birşey bulamıyorum çünkü gönlümde birşey yok...peynir kaşar ekmek yemekten de bıktım artık..karnım kazınıyorsa arkası öğürtüdür kesin..mutfağa gideyimde dolabı bir karıştırayım bakalım..belki istediğim bişi çıkar...bilmiyorumkismile

bak bakalım, patates salatası falan mideyi bastırır,aklında olsun..gündüzleri yyebilirsin yapıp :))
ama en güzeli peynir ekmek,zor senin için ama geçici allahtan..miniğimiz için biraz katlanacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…