Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

napayım yine peynir ekmeğe talim oldum..şimdi slatayada üşenirim ama gündüzleri kıyımda olsun dediğin gibi.

ciddiyim bak erken falan gelirsen belerim,evimde çok uzak değil hastaneye...bende beşevlerde oturuyorum :)) vakit geçirmek için her zaman beklerim..

cnm ben çıkayım hazır karnımı doyurmuşken..uyanıkken çabuk acıkıyorum..hemen uyuyayım cnm..yarın görüşürüz öpüyorum seni ...iyi geceler...

iyi geceler kızlar size birsey danısmak istiyorum ben 18 aylık evliyim en basındanberi bebek istiyoruz ama olmuyo esimin sperm kalitesinde ve sayısından sorunvar evliligimizin 6.ayında varikosel ameliyatı oldu esim 1yıl oldu fakathala korunmamamıza ragmen bebek sahibi olamadık su an tüpbebek için erkenmi bir sorum daha olacak tüp bebek ve ilaç bize maliyeti ne olur maddi yönden biraz sıkıntılıyzda

selam haletrn........bir kaç gündür girmiyorum,geçmiş sayfaları okumadım ama......sen tüp bebek tedavisine başladınmı?hem yaşın herhalde daha gençtir........niye çok acele ediyorsun????

bluesuu canım ben 24 eşim 29 yasında bi an önce olsun istiyoruz tüp bebekte yasında önemi oldugunu sanıyorum.hayır su anda tedaviye baslamdık

canım benimde eşimde sorun vardı,gerçi ameliyat olmadı ama sperm sayısı değişkenlik gösteriyor..sizin en son testte kaç çıktı sayınız? eğer sayı 20 milyonun altındaysa doğal yolla hamile kalmı şansı azalıyor...tabiii kısmet işi bunlar....tüp bebek isteğe kalmış bişey,ben çok beklemek istemediğimden tedaviye 22 ocakta başladım....tedavi özelde 400 tl tedavi,1000-1500 arası ie ilaçlar tutuyor.tabii bu acıbademim ücreti..diğer merkezleri bilmiyorum..devleti de hiç araştırmadım 3 yıllık evliliğin dolması gerekiyor sanırım

bluesuu canım ben 24 eşim 29 yasında bi an önce olsun istiyoruz tüp bebekte yasında önemi oldugunu sanıyorum.hayır su anda tedaviye baslamdık

haletrn...yaşın daha çok genç,eşininde öyle....niye bukadar çok acele ediyorsunki?evet tüp bebekte önemli ,ama 30 yaşını geçince öenemli oluyor.........

yarencim.....geçmiş olsun canım....kistlerinden kurtulmuşsun .....bu kist ameliyatını dayımın kızıda oldu,gürkan uncuya........gürkan uncu ameliyattan 6 ay sonra hamile kalbilirsin dedi ve 6.cı ayında hamile kaldı....şu anda doğumuna 4 hafta kaldı....inşallah seninde öyle olur.....

iyiyim bende ne olsun,beklyorum kırmızıları gelmediler bir türlü..10 iğnemi de oldu....14. iğnemi olduktan sonra gelmezse ş.beye gideceğim..umarım kist felan oluşmamıştır,tedavi iptal olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…