Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bizim en son sperm testinde 1cc de 12 milyon yazıyor

aman canım ya....şu kistleri anma lütfen....olmadık zamanda olurlar zaten....inşallah öyle birşey değildir......

doğru diyorsun vallahi, inşallah olmamıştır diyorum...

zaten şu sıralar keşke erkek olaymışım diyorum :) kadın olmak ne zormuş....

haletrn...yaşın daha çok genç,eşininde öyle....niye bukadar çok acele ediyorsunki?evet tüp bebekte önemli ,ama 30 yaşını geçince öenemli oluyor.........

Ne bileyim işte bi kaç doktorla görüştük ya aşılama ya tüp bebek diyorlar beklemenin bi faydası olacagını düşünmüyorum aşılama istemiyorum ama

bizim en son sperm testinde 1cc de 12 milyon yazıyor

anladım canım,hayırısı olsun..bu sonuçlarla aşılamada yapılabiliyor...aşılamada alt sınır 5 milyon çünkü..ama yaşın daha gençmiş senin...gerçi bende 29 yaşındayım ama..burada bizim değil senin ve eşinin düşüncesi önemli...

özlemcim.....daha ben bu akşam dedim...kadın olmak ne zor.....

valla elimde olsaydı kesinlikle erkek olurdum...rahat,vurdumduymazlar bende öyle olmak istiyorum...bir ben öyle olmadım :))
yok kistmiş,yok idrar yolları enfeksiyonuymuş,yok düüşükmüş..bu ne ya!!!
ben evlenmeden önce hiç hastaneye gitmedimevlendikten sonra çıkamıyorum hastaneden :)

sağol canım ya Allah isteyen herkeze hayırlı evletlar versin diyorum bu arada yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz tam olarak yazın karar vericez hayırlısı neyse o olsun fikirlerin için tesekkür ederimopuyorumnanaktan

bugün benimde sabah bir kalktım....şiddetli başdönmesi ve mide bulantısı.........kahvaltı yapamıyorum........bugün ailece bursa spor maçına gidecektik,ben gidemedim....oğlumla,babası gittiler......ben bütün gün yattım.......

rica ederiz,umarım en kıs zamanda bebişini kucağına alırsın...belki yaza kadar kendiliğinden kalırsın belli mi olur? ama sakın bebeğe çok odaklanırsan olacağı varsa da olmuyor...biraz rahat olmak gerekiyor...bu arada eşine keçi boynuzu kürü yada pekmezi yedir,havuç suyu içir içine braz zeytinyağı katıp içir...birde sebze ve balık ağırlıklı beslenin...tabii sigara kullanıyorsanız bırakmaya çalışın yada en azından azaltın :))

şimdi iyi misin bari? hayırdır başdönmesi,mide bulantısı ?
sebebi ne ki acaba? çok geçmiş olsun,gülin'e olan sana olmasın sakın.....

bugün benim babamla kardeşimde maça gittiler..gerçi eskişehiri desteklemeye gittiler ama yenilip ve bursasporu alkışlayıp geldiler :))

özlemcim....erkekler nedense vurdum duymaz oluyorlar bu tedavilerde......yada bize belli etmiyorlar........eşim düşüklerden sonra bile benim ağlamamı istemiyor......ne yapalım kısmet değilmiş diyor.....aslında çok istiyor.....ben eşimin tedvi sürecinde ruh halini hiç anlayamıyorum....

şu andada pek iyi değilim.........ama güline olan bana olacağını hiç sanmıyorum....daha regliye çok var....hemen başdönmsi falan olmaz......

evet eskişehirliyiz :) aslında ailecek galatasaraylıyız tabii babam eskişehiride tutuyor :) ama bursasporu da seviyoruz..hatta seneye kombine falan alalım diyoruz ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…