- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.401
canım benimde eşimde sorun vardı,gerçi ameliyat olmadı ama sperm sayısı değişkenlik gösteriyor..sizin en son testte kaç çıktı sayınız? eğer sayı 20 milyonun altındaysa doğal yolla hamile kalmı şansı azalıyor...tabiii kısmet işi bunlar....tüp bebek isteğe kalmış bişey,ben çok beklemek istemediğimden tedaviye 22 ocakta başladım....tedavi özelde 400 tl tedavi,1000-1500 arası ie ilaçlar tutuyor.tabii bu acıbademim ücreti..diğer merkezleri bilmiyorum..devleti de hiç araştırmadım 3 yıllık evliliğin dolması gerekiyor sanırım
aman canım ya....şu kistleri anma lütfen....olmadık zamanda olurlar zaten....inşallah öyle birşey değildir......
haletrn...yaşın daha çok genç,eşininde öyle....niye bukadar çok acele ediyorsunki?evet tüp bebekte önemli ,ama 30 yaşını geçince öenemli oluyor.........
bizim en son sperm testinde 1cc de 12 milyon yazıyor
özlemcim.....daha ben bu akşam dedim...kadın olmak ne zor.....
anladım canım,hayırısı olsun..bu sonuçlarla aşılamada yapılabiliyor...aşılamada alt sınır 5 milyon çünkü..ama yaşın daha gençmiş senin...gerçi bende 29 yaşındayım ama..burada bizim değil senin ve eşinin düşüncesi önemli...
haletrn ..... tabiikide en doğru kararı siz kendiniz vereceksiniz.....
sağol canım ya Allah isteyen herkeze hayırlı evletlar versin diyorum bu arada yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz tam olarak yazın karar vericez hayırlısı neyse o olsun fikirlerin için tesekkür ederimopuyorumnanaktan
bugün benimde sabah bir kalktım....şiddetli başdönmesi ve mide bulantısı.........kahvaltı yapamıyorum........bugün ailece bursa spor maçına gidecektik,ben gidemedim....oğlumla,babası gittiler......ben bütün gün yattım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?