Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canlarım keşke arzu ettiğim gibi çoook güzel haberler verebilseydim ama maalesef benim bekleme süreci bu hafta da devam edecek. 12. gün değerim çok düşük 16 çıktı. çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik... devam edeceğini pek düşünmüyorum. ama ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez... lmaz:

çok beklettim sizi kusura bakmayın ama şahin beyle konuşmak için bekledik uzun süre ne diyecek diye. küçük bir ihtimal de olsa belki katlayabilir. şahin bey cuma gel kontrol edelim tekrar dedi. ama biz eşimle çarşamba tekrar yaptırmaya karar verdik.
cumaya kadar beklemeye devam yani..

Rabbim ol dediyse böyle de olur. olmazsa da biz elimizden gelenli yaptık ve hep hayırlısını istedik. testler katlamazsa veya düşerse hayırlısı buymuş diyeceğiz artık.

Canım katlanacağına inanıyorum bak idilengin diye bir arkadaş var burda
Senin gibiydi değerleri
Bugün kan testi yaptı çok güzel sonuç aldı mutlu haberi verdi bizlere
Seninde katlanacak değerlerin
Lütfen üzülme lütfen moralini bozma sıkma canını

ewet düşük çıkmış
ama her şeyin hayırlısı momicim
wardır bunda da bir hayır.....
canını sıkma

canım belli olmaz bu işler inş güzel katlanır sonucun çarşamba yaptır tabi kanda tekrar..
en başından beri hayırlısını istiyoruz hepimiz hakkında..hakkımızda..
ALLAHIM yardımcımız olsun bu yolda inşş bekliyelim ALLAHIM en doğrusunu evlatlarında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize inş..
benim umudum azalmadı canım dua etmeye devam edelim hayırlısıyla bebişlerin yada bebeğin sana sağlıkla tutunsunlar inşşş

sagolun kızlar desteginiz ve dualarınız o kadar onemli ve degerli ki anlatamam. cok kotu degilim allahtan uzuldum tabi uzulmedim desem yalan olur. ama hala bir umut ışığı var. belki rabbim yüzüme bakar.
dua edin benim için olur mu?

acaba bu değerin yükselmesini sağlamak için yapılabilecek birşeyler var mı biliyor musunuz???
yani doktorun verebileceği gibi ilaç yada beslenme vb. ile ilgili???

izin alsam evde dinlensem birsey degisir mi acaba? haftasonu cok kosturmacalı gecti. iki gun hic oturmadım dogru duzgun hem misafir geldi hem biz gittik cocuklar vb. derken yogun gecti bende pek dikkat etmedim etseydim keske diyorum simdi. ama zaten cumartesiye kadar tutunmus olması gerekiyordu degil mi. saglıklı olsa tutunur zaten. ne yaptıgının cok onemi yok diyorlar.

Bilgim yok malesef
Ama biraz araştırma yaptım
Kanın sulanması gerekiyormuş pıhtı olduğu zaman bebeğin tutunması zorlaşıyormuş
Ama sen bana tavsiye ettiğim gibi aspirin kullanma bence
Doğal kan sulandırıcı ne var ona bakalım.Birileri limon yazmış mesela
Gerçi Şahin Beye sormadan adım da atmayalım da.
Bilerek lades olmasın yanlışlıkla dimi?

Evde kafaya takıp mutsuz olacaksan gitme eve
Uyurum diyorsan git.Yatıp dinleceksen yani

canım moralini bozma düşünki bebişin veya bebişlerin hala seninle ve inşallah seninle kalmya devam edecekler sen moralini yüksek tut ve birazda istirahat et istersen

bence işe devam et
evde daha çok stres yaparsın
en azından orda insanlarla içiçesin...
tutunma ilk birkaç günde oluyo
senin suçun yok
kimsenin yok
sen zaten elinden geleni yaptın ben transfer sonrası uçağa bindim olmasa benim olmazdı
hoş oldu da ilerlemedi ama benim başka sebeplerdendi
kendini germene gerek yok
yapacak bişey yok bekleyecen...

neyse bugun buradayım zaten. bu hafta iki gun izin alacaktim her halukarda faydasi olacaksa yarin ve carsamba mi alsam yoksa planladigim gibi perşembe cuma mi izne ciksam bilemiyorum.

dinlenmenin faydasi olur derseler hic gelmem bile ise umrumda degil de birsey fark edecek mi iste....

momi.....3 gündür seninle yattım seninle kalktım canım......evet değerin düşük ama yinede ümidini yitirme.....şahin bey bana anlatmıştı......değeri çok düşük başlayıp ve çok az yükselerekdoğum yapan bir hastası olduğunu......tıpa aykırı bir durumdu ama doğum yaptı demişti........eğerki olmazsa bile sen daha işin başındasın.....yılmak yok.......tamammı canım.......

canım keske olsa oyle ama bakalım hic ek mudahale olmadan nasıl yukselir ki bilmiyorum.

carsambaya kadar umidimi yitirmeyecegim ama hem cok uzgunum hemde simdiden negatif diye dusunmeye basladim. elinde degil insanin. olmayacak bir seyi bekliyormusum gibi geliyor.

Sen yazmamışmıydın bana duayla tedaviye devam edenlerin başarı oranının daha çok olduğunu.
Çarşambaya kadar dualarımıza devam kesmeyeceğiz hep dua edeceğiz.
Tamam mı tatlım?

canım.....şu anda sana ne söylicemi bilemiyorum......senin duygularınıda ben ve benim gibi olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar bilir....ben çevremdeki yakınlarıma annem ve kayınvalidem hariç hiç kiseye tüp bebek yaptırdığımı söylemedim......herkes iki hamileliğimide normal yolla kaldım ve düştü zannediyorlar.....aaa....olur olur,yine hamile kalırsın doğurursun diyorlar....onlar için demesi çok kolay....bizim ne zahmetlerle hamile kaldığımızı bilmiyorlar tabii......birbirimizin halinden ancak yine bizler anlarız......

samurum haklısın tedavisi sırasında dua edenlerin başarı oranı %30 daha fazlaymış istatistikler gösteriyor. bizde çok şükür hiç ayrılmadık duadan. bu akşam yarın akşam yine hep dua edeceğim. inşallah rabbim geri çevirmez.

bluesuu haklısın canım. benim hastalığım biraz ileri seviyede olduğu için bende çok fazla insana söylemedim. ablam, kuzenim ve iş yerinde iki arkadaşım biliyor. kısmet olsaydı da bugün pozitif sonuç alsaydım bile kalp atışlarını görene kadar annemlere söylemeyecektim. bence de en doğrusu bu ne kadar çok bilen olursa o kadar çok soran ve sonra kendi derdinle uğraşman gerekirken laf anlatmak zorunda kaldığın insan oluyor.
bence de böylesi daha kolay hem söyleseydim anneciğim hem hastalığımı duyunca hem bu tedaviyi üzüntüden hasta olurdu. boşver onlar yeterince denemiyoruz sansınlar ne diyeyim.
yine de bir ümit bekliyorum çarşamba gününü.

bakalım belki rabbim bir mucize de bana lütfeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…