- Konu Sahibi handan1976
-
kızlar....benimde 3 gündür pc bozuktu.....hepinizi çok merak ettim.....bugün pc olmasaydı mominim sonucu öğrenmeye bizim iş yerine gidicektim.....susamuru senin iğneler nasıl gidiyor......pinkcim.....sen nasılsın.....adam sanada geçmiş olsun....
bende dün randevu almıştım ama gitmedim çünkü regli olamadım....bugünde bütün bir gün boyunca regli olmayı bekledim ve nihayet geldi......az önce şahin beyi aradım yarınmı gelim diğer günmü diye yarın gelebilirsin dedi bende yarın bi aksilik çıkmazsa başlıyorum kızlar.....yarına randevu aldım .......
Canım görmeden çıkmışım netten dün
Hayırlı olsun canım benim şimdiden tedavin
Dayının kızınıda bizden çok çok selam söyle inşallah sağlıkla kucağına alır evladını
Ben yeni geldim kont.den
Biraz üzgünüm 5 tane yumurta gözüktü
Hormon tahlili yaptılar sonucu bekliyorum belki dozu yükseltebiliriz dedi Şahin Bey
300 lük vuruluyorum 300 lük çok gelmişti ama az bile gelmiş anlaşılan
Neyse moral bozmak yoktu dimi:sinifsinif:
bluecum hadi bakalım ne diyor şahin bey yaz bize olur mu? susamurum ile beraber ikinizinde çok güzel olacak inşallah sonuçları... dayının kızına da çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
pinkcim senin geçen hafta o gelen pıhtıdan sonra gelen giden birşey yok değil mi? bu ay sonunamıydı senin plan?
Momicim nasılsın
nerelerdesin
canııım moral bozmak ne demek olur mu hiç oyle sey... benimde ilk kontrolde 7 tane vardı ufaklarla beraber. bende bayağı büyüdüler diye düşünmüştüm gitmeden 7yi duyunca şaşırdım. merak etme şahin bey ayarlar ilaç dozajlarını ona göre sağlıklı kaliteli güzel yumurtaların olacak inşallah.
hiç moral bozmak yok... ne olursa olsun önce bizim sağlığımız geliyor unutma.. buna ruh sağlığımızda dahiiiil.... kaydirigubbakcemile5
canım şimdi gördüm yazdığını. iyiyim buradayım ve yarını bekliyorum.
sabahtan toplantım vardı yeni bitti yemek falan derken ancak geldim.
dün akşam eşim spora gitti bende evde dua okudum... okurken biraz ağladım rahatladım iyi oldu. ne kadar üzülmedim dese güçlü dursa da insan içten içe o kadar umutlanıp sonra biraz umutsuz bir durumla karşılaşınca (kendini kötü sonuca hazırladım desende) üzülüyor insan....
neyse sonra toparladım ama şimdi iyiyim. yarın testi yaptırana kadar sabırla bekleyeceğiz yine. düştüyse 8-10 gibi değerlere zaten cuma yaptırmaya gerek kalmaz. ama biraz yükseldiyse umut devam ediyor demektir birkaç gün daha bekleyeceğiz artık.
işte böyle canlarım sonuçta herşey bizim için.... ama umutlarımız devam edecek her zaman. bu tedavi için hala bekliyorum inşallah bebeğim benimledir diyorum ama olmazsa da en kısa zamanda toparlanıp bundan sonrası için plan yapmaya başlayacağız..... hep ileri hep ileri
Sonradan gördüm yazdıklarını saol canım benim hep yanımdasın biliyorum
Şimdi biraz araştırma yapıyordum da nette.İllaki yaş+fsh vs gibi durumların yüksek yada olumsuz olmasından olmazmış benim gibi az yumurta üretme
Bu durumun sebebi sanırım henüz belli değil.Yani bizim gibi sebepsiz.
Nihayetinde doğal yollardan gebelikte 1 yumurta ve 1 sperm yeterli değilmi?
Bende böyle düşünüyorum açıkçası
Yeterki 5 taneden 1 tanesi iyi kalite olsun
Sonradan gördüm yazdıklarını saol canım benim hep yanımdasın biliyorum
Şimdi biraz araştırma yapıyordum da nette.İllaki yaş+fsh vs gibi durumların yüksek yada olumsuz olmasından olmazmış benim gibi az yumurta üretme
Bu durumun sebebi sanırım henüz belli değil.Yani bizim gibi sebepsiz.
Nihayetinde doğal yollardan gebelikte 1 yumurta ve 1 sperm yeterli değilmi?
Bende böyle düşünüyorum açıkçası
Yeterki 5 taneden 1 tanesi iyi kalite olsun
haydaaa 5e takılma yahuuu. benim ilkinde 7taneydi sonra 13 topladılar biliyorsun. gerçi sadece 6 tanesi işe yarardı ama olsun. ilaç dozajınla zaten artacak toplanacak sayısı 5te kalmazsın merak etme canım benim.
ama sonuçta olacaksa 1 yumurta 1 sperm yeterli dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?