Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım benim hadi bakalım simdiden tebrik ederim. teyzelik anne yarısı derler. once teyze ol bakalım sonra kendi bebeginde gelecek kollarına.

canım benim hadi bakalım simdiden tebrik ederim. teyzelik anne yarısı derler. once teyze ol bakalım sonra kendi bebeginde gelecek kollarına.

Sorma heyecanla bekliyorum zaten veledi bi gelsin içime sokcağım mıncıklarken.
İnşallah sonrada buradaki herkesin teyzesi olacağımalkisalkisalkis
Kendimide atlamayayım bu arada aman haaasırnaşık şey

pıhtıdan sonra eni konu yoğun olarak adet oldum ben ilacın bitmesine 9 hap kaldı ben 9 gün sonra gene adetmi olcamki acaba

vardır bir bildiği ama yine de bir sor istersen
senin kısa protokol mu uygulanıyor uzun mu? uzun pr. ise aramana gerek yok zaten 21. günü bekleyeceğiz her halükarda ama kısa pr. ise hemen gel adet olduysan diyebilir diye takıldı aklıma. tabi hemen başlayacağız dediyseniz.

canım....gittim dr.a....herşey yolunda....ialçlarımı aldık,bu gece iğneye başlıyorum kısmetse.....dr.dayken vede ordan çıkınca değişik bir ruh hali kapladı beni......bugün tedaviye başlıyor olmama sevindimmi,üzüldümmü bilemedim......çünkü orada umudu, sevinci,üzüntüyü,hepsini birarada yaşadım.......ilk tedavide çok umutlu ve seviçliydim..ikincide biraz umut ve sevinç vardı.....bugün ne vardı üzerimde bilemiyorum.....dr.la cır cır konuşan kişi ağzımı bugün bıçak açmadı......dr.dan çıkıncada koruparka gittim,4 saattir orada gezdim,alışveriş yaptım......bunların hepsi boştu.....ama neden gezdim,neden alışveriş yaptım bilmiyorum.....evede şimdi geldim.........ayyyy.....hala içimde bir tuhaflık var..........neyse canım....5 yumurta için üzülme daha çoğalacaklar......önemli olan kaliteli olsunlar.....:1hug:

Allah gönlüne göre versin bitanem
Alışveriş iyi bir terapi iyi gelmiştir sana kesin

İnşallah aynı ayın anneleri topicinde buluşacağız
Başkalarına devredeceğiz bu topici:Saruboceq:

NE KADAR DOĞRU SÖYLÜYORSUN HAYATIMMMMMkaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum ve şuan hep birilerine açıklama yapma derdinden kurtulmak için numaramı değiştirdim....
bi daha asla ablama bile yağtığımı söylemeyeceğim sadece eşim ve ben
....vereliniortak
ben de bugün şahin beye gittim...
o na da çok kızgınımmkötükedihüso
çok bekletiyo yaaa:jeyyar:
bu kadar da olmaz ki lmaz:
kanamam var....
uzun sürerse hemen ara dedi:gitme:

hepinizi öpüyommmmŞeniz
momicim inşallahh yarına yükselmiş oluropuyorumnanaktan
emekler boşa gitmez dilerim
gitse de napalım bulana kadar yola devam-tatlicadiarzu-

Bluesuuu canııııım çok sevindim tedaviye başlamana inşallah bu sefer sımsıkı tutunacak bebeklerin ve hiç bırakmayacaklar bir daha. içimden bir ses bu ay samurumunda seninde sonra da pinkin tutturacağını söylüyor. inanıyorum canı gönülden buna.
alışverişi de iyi yapmışşın rahatlamak için biz kadınlara en kolay yol değil mi sonuçta.

hadi bakalım sana bu akşam hayırlı iğneler.... hayırlı tedaviler olsun.

Adam iyi dileklerin için teşekkürler
inşallah seninde kanaman azalır rahatlarsın ama normal çok kanama olması o kadar ilaç üzerine kimyasal bile olsa gebelik yaşadın. vucut ona göre hazırlanmıştı. şimdi atması uzun sürebilir biraz meraklanma.... iyi olacak inşallah herşey.

susamuru......canım sende iğne merionalmi kullanıyorsun.......benim iğne dozajlarını bu tedavide arttırdı şahin bey.......bakalım hayırlısı.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…