- Konu Sahibi handan1976
-
canım benim hadi bakalım simdiden tebrik ederim. teyzelik anne yarısı derler. once teyze ol bakalım sonra kendi bebeginde gelecek kollarına.
bluecum hadi bakalım ne diyor şahin bey yaz bize olur mu? susamurum ile beraber ikinizinde çok güzel olacak inşallah sonuçları... dayının kızına da çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
pinkcim senin geçen hafta o gelen pıhtıdan sonra gelen giden birşey yok değil mi? bu ay sonunamıydı senin plan?
allah allah bilmem ki ne diyor şahin bey sordun mu telefonda?
geçen pıhtı dediğim gün sordum bidaha aramadım ilaç bitince görüşelim dedi:sm_confused:
canım....gittim dr.a....herşey yolunda....ialçlarımı aldık,bu gece iğneye başlıyorum kısmetse.....dr.dayken vede ordan çıkınca değişik bir ruh hali kapladı beni......bugün tedaviye başlıyor olmama sevindimmi,üzüldümmü bilemedim......çünkü orada umudu, sevinci,üzüntüyü,hepsini birarada yaşadım.......ilk tedavide çok umutlu ve seviçliydim..ikincide biraz umut ve sevinç vardı.....bugün ne vardı üzerimde bilemiyorum.....dr.la cır cır konuşan kişi ağzımı bugün bıçak açmadı......dr.dan çıkıncada koruparka gittim,4 saattir orada gezdim,alışveriş yaptım......bunların hepsi boştu.....ama neden gezdim,neden alışveriş yaptım bilmiyorum.....evede şimdi geldim.........ayyyy.....hala içimde bir tuhaflık var..........neyse canım....5 yumurta için üzülme daha çoğalacaklar......önemli olan kaliteli olsunlar.....:1hug:
samurum haklısın tedavisi sırasında dua edenlerin başarı oranı %30 daha fazlaymış istatistikler gösteriyor. bizde çok şükür hiç ayrılmadık duadan. bu akşam yarın akşam yine hep dua edeceğim. inşallah rabbim geri çevirmez.
bluesuu haklısın canım. benim hastalığım biraz ileri seviyede olduğu için bende çok fazla insana söylemedim. ablam, kuzenim ve iş yerinde iki arkadaşım biliyor. kısmet olsaydı da bugün pozitif sonuç alsaydım bile kalp atışlarını görene kadar annemlere söylemeyecektim. bence de en doğrusu bu ne kadar çok bilen olursa o kadar çok soran ve sonra kendi derdinle uğraşman gerekirken laf anlatmak zorunda kaldığın insan oluyor.
bence de böylesi daha kolay hem söyleseydim anneciğim hem hastalığımı duyunca hem bu tedaviyi üzüntüden hasta olurdu. boşver onlar yeterince denemiyoruz sansınlar ne diyeyim.
yine de bir ümit bekliyorum çarşamba gününü.
bakalım belki rabbim bir mucize de bana lütfeder.
hepinizi öpüyommmmŞeniz
momicim inşallahh yarına yükselmiş oluropuyorumnanaktan
emekler boşa gitmez dilerim
gitse de napalım bulana kadar yola devam-tatlicadiarzu-
Aynen öyle
Durmak yok yola devamkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?