Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ya bende bebek reyonlarını hep atlardım...sanada nasip olucak yaaa...o duyguları hepimiz geçirdik cnm...

ınp diye bir hapta kullanmıştı benim eşim bluee...sperm kalitesini artırıyormuş....eşimin %0 dı ya ileri hareketli...enson acıbademde %16 olduydu...

yazık ya,bıkıyorlar vallahi..benim eşimde keçiboynuzu pkmeinden bıktı garibim..ama ne yapalım , katlanacaklar..olmadı artık suyunu yapmaya başlarım...

birde blue biz sperm arttırıcı evicap ve zingo diye vitamin alıyoruz her akşam.yani eşim alıyor
sigarayı sordum çünkü,sigara kullananlaraönerilmiyor havuç..neyseki kullanmıyormuş

ya şimdiden başladı eşim içmeye diyosun ya bluee..zaten şimdi yedikleri 3 ay sonraki spermleri etkiliyormuş cnm..ne kadar erken başlarsa o kadar iyi...

murat aslan eşime hiç birşeyi önermemişti etkisi olduğuna inanmıyordu..sadece çevremden gördüğüm kadarıyla demişti keçiboynuzunu için demişti...

ayy ne bileyin gülin...eşim sordu kullanayımmı ben bunları kullanıyordum diye oda aşılama olumsuz olunca tüpe geçicez dedik ya...oda o ilaçlara gerek yok dedi....

yok şahin beye sormadık.eniştemiz ürolog bizim o söyledi.spermsayısı,hareketliği için ve sperm kanallarını açıcı özelliği var bu ilaçların dedi...bizde alıp kullandık..şahin beye sormadık..ş.bey sadece tedaviye başlarken keçiboynuzunu söylemişti,bir de içki ve sigara içmesin dediydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…