Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

amannnn...birde benim yaşımı söylüyor dr.lar...beklemeye fazla zamanınız yok yaştan dolayı diyorlar.....kendimide dr.lar böyle dedikçe çok yaşlı hissetmeye başladım.....

bence bir yan etkisi olmaz herhalde sonucunda vitamin bunlar...
biri e vitamini biri çinko....
birdebişey soracağım size tedavi başında yada sırasında folik asit ve e vitamini takviyesi aldınız mı hiç kızlar?

blue ne yaşlısı ya daha gençsin..ben 42-45 arası tedaviye başlayanlar biliyorum....

gülin demek bunlar kilo yaptı? kilolarla başımız dertte zaten bizim...

ş.bey demedi ama başka tedavi gören arkadaşlarımın hepsi kullanmış..bende mi kullanmalımıydım acaba?

ben folik kullandım cnm..şahin bey demedi ama ben içtim..negatif sonucumu öğrenincede çantalarımdan birine attım..şimdi onları içiyorum ama..yani onca ay içtim tek hamile kaldığım ay içmedim...

biz çok takıyoruz ilişki sırasında bence ondandır,kafamız sürekli acaba olacakmı düşüncesinde olduğu için olmuyor olabilir? ama düşünmeden de olmuyor maalesef...

iyi geceler canım,mideni bastırda sonra mışıl mışıl uyu tatlım...
blue sen buradamısın? saat 2 olunca çıkıyordun genelde de...

zaten tam o sırada hep olacakmı bu ay düşüncesiyle olduğu içinde olmuyor.......bizde öyle......

bizdede 2 senedr aynen böyle oluyor....

bu arada bayanlardaçinko eksikliği düşüğe neden oluyormuş,bilmiyorum biliyormuydun ama?

canımbu arada bayağı geç olmuş,istersen çıkalım..yarın sohbet ederiz bol bol...

kızlar iyi geceler.... siz bayağı geç giriyosunuz bende bu günlerde bayağı rahatsızım.hala ağrılarım geçmedi.ş.bey bile şaşırdı bugün kanamaların geçmeliydi artık dedi.neyse dün gece çok güzel konularda sohbet etmişsiniz kaçırmışım.1-2 sorum var kızlar dün geceki sohbetten
havuç sigara içenler için mi zararlı o konuyu anlayamadım daha öncede hiç duymamıştım.biz daha önce hiç havuç kullanmamıştık buhafta başladık ama eşim sigara kullanıyo
bide evicap diye bi hapın bahsi geçiyo biz hiç duymadık doktora sormadan alıp kullansak olurmu doktor tavsiye etmelimi
eşim 3er ay olarak iki kez keçi boynuzu kürü uyguladık ve çok faydasını gördük.suyunu kaynattım hatta bu hafta yine başlıcaz düşünen varsa hiç düşünmesin yapsın bizim ilk sayı 5milyondu en son acıbademde 35 mil çıktı
bide argin max diye bi hap kullanıyo oda hareketliliği etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…