- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.881
arkadaslar öncelikle iyi geceler bir sorum olacak ya ben bugun bursa tüp bebek merkezinde Armagan Ulubas ile görüşmeye gittim merkez hakkında ya da doktor hakkında bilgisi olan varmı?
sihirim...slm......randevun bugündü galiba.....nasıl geçti? parça halen duruyormu?........canım biz sadece keçiboynuzunu yapıyoruz,ilaçları kullanmıyor artık eşim........nasılsa yeni tedaviye başlicaz diyoruz.........bütün bunların hepsini biraradada kullanmadı eşim....bilemiyorum yani hepsi bireden kullanılınca adam delirirmi diye bir fkrim yok........genetik sonuçların ne zaman çıkıcak.......birde şahin bey senden başka testler istedimi???*......kendine iyi bak ...hoşçakal...
arkadaslar öncelikle iyi geceler bir sorum olacak ya ben bugun bursa tüp bebek merkezinde Armagan Ulubas ile görüşmeye gittim merkez hakkında ya da doktor hakkında bilgisi olan varmı?
sihirim slm......bugün kanamanın kaçıncı günü????
bu dediğin merkezle ve dr.la ilgili hiç bir bilgim yok....ama dr.un adını sıkça duydum.....nasıl bir izlenim bıraktı dr. sende????:dance:
haletrn... slm... benim ufak bi hikayem var.ilk tüp bebek denemem bu merkezde oldu.takiplerimi özer bey işlemleri armağan bey yaptı .armağan bey çok etkileyici bi doktor ama ben merkezden ve işlemlerden hiç memnun kalmadım.ama kararını sen vermelisin benim memnun kalmamam seninde kalmıcağın anlamına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?