Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bayağ uzattım ama bi sorum daha var.
keçiboynuzu,havuç,evicap,kuruyemişler,çinko hepsini birlikte kullanmanın yan etkileride olurmu acaba adamı delirtmektende korkuyorum napcağımıda bilmiyorum zaten kullanmayınca kavga ediyoruz.sonrada suçluluk duygusuna kapılıyorum.
herneyse kızlar...
blue.... çok endişelisin konuşmalarında rahatlamaya çalış sadece kendine işkence yaparsın tadını çıkart tedavinin birsürü tedavi olamayan insan var onları düşün bizler bursanın en iyi merkezine gidiyoruz en azından
justin... seninde mide bulantıların kısacık sürer inşallah
diğerlerini tanımıyorum ama kızlar güçlü olmalıyız sadece bunu biliyorum çok zor bi yolda yürüyoruz ALLAH yolumuzu açık etcektir
herkeze iyi geceler

sihirim...slm......randevun bugündü galiba.....nasıl geçti? parça halen duruyormu?........canım biz sadece keçiboynuzunu yapıyoruz,ilaçları kullanmıyor artık eşim........nasılsa yeni tedaviye başlicaz diyoruz.........bütün bunların hepsini biraradada kullanmadı eşim....bilemiyorum yani hepsi bireden kullanılınca adam delirirmi diye bir fkrim yok........genetik sonuçların ne zaman çıkıcak.......birde şahin bey senden başka testler istedimi???*......kendine iyi bak ...hoşçakal...

arkadaslar öncelikle iyi geceler bir sorum olacak ya ben bugun bursa tüp bebek merkezinde Armagan Ulubas ile görüşmeye gittim merkez hakkında ya da doktor hakkında bilgisi olan varmı?

arkadaslar öncelikle iyi geceler bir sorum olacak ya ben bugun bursa tüp bebek merkezinde Armagan Ulubas ile görüşmeye gittim merkez hakkında ya da doktor hakkında bilgisi olan varmı?

bu dediğin merkezle ve dr.la ilgili hiç bir bilgim yok....ama dr.un adını sıkça duydum.....nasıl bir izlenim bıraktı dr. sende????:dance:

bluesuu...meraba evet randevu bugündü.parça gitmiş ama kanamam durmuyo şimdiye kadar durmalıymış.ilaca devam dedi.genetik hala gelmedi bu günlerde gelmesi lazım.sonucuna göre başka testler isteyebilirmiş eşimden ve benden

haletrn... slm... benim ufak bi hikayem var.ilk tüp bebek denemem bu merkezde oldu.takiplerimi özer bey işlemleri armağan bey yaptı .armağan bey çok etkileyici bi doktor ama ben merkezden ve işlemlerden hiç memnun kalmadım.ama kararını sen vermelisin benim memnun kalmamam seninde kalmıcağın anlamına gelmez

bizim genetik testimiz oldu ama parça gönderipte değil....benim ve eşimin kanıyla oldu.... senin parçamı gönderildi genetik test için???

bu dediğin merkezle ve dr.la ilgili hiç bir bilgim yok....ama dr.un adını sıkça duydum.....nasıl bir izlenim bıraktı dr. sende????:dance:

Dr cok iyi bir izlenim bıraktı bende güler yüzlü,konuskan sordugum herseyi cok net bi şekilde cevapladı ama tam kararımı vermiş degilim

ne gibi memnun kalmadın biraz ayrıntılı anlatırmısın arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…