Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuu genetik testi ne zaman yapılıyor...benimde transferimin 3.günü ama ben böyle bi test falan yaptırmadım..

ne gibi memnun kalmadın biraz ayrıntılı anlatırmısın arkadasım

haletrn...gece kimse yok diye çıkmıştım.2. denemem acıbademde oldu arasında çok fark gördüm.doktorun transfer sırasında teli çaldı ve ameliyathaneye getirdi hemşire daha bişey anlatmıyayım ,çok etik değil herhalde böyle konuşmam.ben bide kısmete çok inanıyorum.senin kısmetin orası olabilir,ordada tutan birsürü insan var.tutcaksa zamanıysa heryerde tutuyo canım.ALLAH yolunu açık etsin.

bluesuu genetik testi ne zaman yapılıyor...benimde transferimin 3.günü ama ben böyle bi test falan yaptırmadım..

meybie ....transferin oldumu???? hayırlısı olsun.....sonucıda güzel olur inşallah........canım senin birinci denemendi sanırım.....zaten o test hemen istenmiyor......benim 3.cü denemeye başlanmadan olmuştu....benimkiler tutup düştükleri için düşüklerin sebeplerini araştırmak için yapıldı....sen içini ferah tut....şimdi bu genetik testleri falanda düşünme....opuyorumnanaktan

evet canım pazartesi transferim oldu.artık beklemeye geçtik..hakkımızda hayırlısı olur inş...valla bende hiç bişey anlamadım.10 günde herşey oldu bitti...

merhaba kıslar!!
nasılsınız? ben iyiyim bugün 5'te randevum vardı ş.beyle...gene kaç yumurtam olduğunu sormadım :) ama sağda ve solda toplam 7-8 yumurtayı ölçtüğünü gördüm...büyük ihtimal 2 gün daha puregon kullanacaksın ve pazarteside yumurtaların toplanır dedi :) ondan sonra da 3 yada 5 gün sonra transferin olur dedi...e2 tahlili yaptırdım ama sonucu için aramadılar, yarın ararlar herhalde...sanırım c.teside çatatma iğnemi vurulurum bir değişiklik olmazsa....

evet canım pazartesi transferim oldu.artık beklemeye geçtik..hakkımızda hayırlısı olur inş...valla bende hiç bişey anlamadım.10 günde herşey oldu bitti...

meybie hayırlı olsun,hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz :)) p.tesi bende kontroldeydim,birinin transferi vardı o sırada...belki de sendin...bolbol dua ettim...inşallah bebşin sana tutunmuştur ve 9 ay seni bırakmaz...

hadi hayırlısı özlemcim...8 yumurta bence iyi yeterki kaliteli olsun...büyük gün pazartesi demek...

bir değişiklik olmazsa pazartesi olacakmış..baklım yarın telefonda netleşir :)
ben 8 saydım ama belki yanılmışımdır..bana 3 tane bile yeter aslında...
sen nasılsın, gülinciğim :)

iyiyim cnm yaa..idare eder..sormaman aslında çok daha iyi...bırak herşey yolunda gider zaten...çok ırgalamamk gerek...

iyiyim cnm yaa..idare eder..sormaman aslında çok daha iyi...bırak herşey yolunda gider zaten...çok ırgalamamk gerek...

özlemcim ptesi yumoşların toplanacakmış hadi bakalım sona yaklaşıyosun :)
yumurta sayısına sakın takılma olur mu... çok da belirleyici olmuyor tedavide.... benim 27 yumurtam toplanmıştı ama sonuç malum... latartenin çok az yumurtası olmasına rağmen şimdi hamile biliyoruz :)) bu ara çok bereketliyiz hamilelerden moralini yüksek tut belki çok irdelemeyerek en iyisini yapıyorsun... dr umuz zaten senin için en iyi tedaviyi gerçekleştirecektir... oluruna bırakıp olumlu düşünmek en iyisi sanıyorum... inş seninde güzel haberlerini alacağımıza ben yürekten inanıyorum... yüreğini ferah tut canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…