Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet ya sona yaklaşıyoruz...çok sormuyorum sonra merak ediyorum ama olsun...şahin beye inanılmaz güveniyorum...ters giden bişey olsa zaten söyler :)
önemli olan sayı değil dediğin gibi,kalitli olmaları ve amanının gelmesi...
moralim de hamilelerden dolayı bayağı yüksek...umarım bende buradan güzel haberlerimi veririm...
sen ne yaptın tedavi işini....

özlemcim......yumoşlar toplanacak aertık ha....hayırlısı olsun.....inşallah hepsi kaliteli olurda,güzel güzel döllenirler......sonrada bir güzel tutunurlarda 9 ay seni hiç bırakmazlar....

özlem ne güzel yaaa...yumoşların sayısını sormaman.... ben her muayenede kaçtane,nasıllar durumu diye hep soruyordum.......sormasam çatlarım zaten......

özlemcim......yumoşlar toplanacak aertık ha....hayırlısı olsun.....inşallah hepsi kaliteli olurda,güzel güzel döllenirler......sonrada bir güzel tutunurlarda 9 ay seni hiç bırakmazlar....

hoşgeldin blue...
ayy evet inşallah dediğin gibi olur..biraz heyecan oluşmaya başladı bende bakalım...hayırlısı artık...

benim kistim geçmiş ptesi gittim kontrole... dondurulmuşlarla tedavi için nisan mayısı bekliyorum... fikrim hala değişmedi bu konuda... ama şahin bey bana dondurulmuşlarla pek ümitli olmıycaz dedi... :S kısmet ben elimden geleni yapıcam artık... gerisi alllaha kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…