Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hala aynı benim bildiğim ama biraz ücretler artmış,önceden 3750 idi ama şimdi ilk deneme 3950 olmuş..ma 2. ve 3. 'yü sormadım...biz ne kdar ödeyeceğiz onu da konuşmadık :))

bluesuu... hiç konuşmadık henüz genetik gelsin dedi ş.bey bende hiç soramadım korkudan sağ ol canım şimdide uygulanıyodur inşallah

özlem.....heycan hep oluyor canım.....ben sana demiştim ya bu ayın sonunda sonucunu öğreniriz diye....inşallah hayırlısıla sonucunda güzel olucak.....

ben araştırmıştım acıbademin fiyatlarıyla dışarısı hemen hemen aynı..üstelik ş. beyin verdiği ilaçları geçmişti benimki..nerdeyse 1 milyara yakın ilacıda acıbademden ücretsiz verdiler....

aaa hadi hayırlısı kistin geçmiş,çok sevindim..hadi bakalım belli olmaz dondurulmuşlarıyl kalan pek çok hamile var duygucuğum..sen gönlünü ferah tut....nisan mayıs güzel aylar..insanın moralinin yüksek olduğu aylar...

gülin....kız o ne öyle....1 milyarlık ilacımı bedava verdiler....bize zırnık yok.....ilacım bittikçe biz karşıdan eczaneden hpe aldık...son denemede bir tane iğneyi verdiler sadece....ben bunu ş.beye sormazmıyım....

sağol canım... :) umarım benim için de iyi olur... dualarınıza ihtiyacım var... :)

bluecum inş canım destek oluruz burada yine birbirimize

arkadşlar hepinize iyi geceler haltern bende senin gbi tüp bebek tedavisine başlama aşamasındayım ve kararımı dr şahin beyden yana kullandım .ilk denememi dr armağan ulubaşın olduğu merkezde yaptmıştım ama hiç memnun kalmadım dr ilkbaşlarda ilgisiz soğuk geldi ve telfonla bi şey sormak istedğim zaman hiç ulaşamadım hemşireleri engin tıb bilgileriyle cevapladı.soruları hep ağzıma tıkadı beni çok gerdi.tedavi süreci aşamasında hiç bilgi verilmedi sorarsan belki.transferin üçüncü günü adet kanamasına benzer kanamam başladı sonraki günler devam etti.adet oldum herşey bitti dedim ailem yinede test yaptır dedi ve sonuç pozitifti.tamamen kısmet diyorum oraya gitmem bi daha.benim asıl drum yalçın kimya idi oda şimdi şahin beyi tavsiye etti hayırlısı olur umarım :Saruboceq:ama ben doğru yerde olduğumu hissediyorumopuyorumnanaktan

aaa valla benim ilk istediği ilaçlar 1200 civarı tutmuştu...yetmeyeni ben karşılıcam dedi..ama bana baya ilave gerekti..valla çok verdiler..300 tllik bi ilacı kendimiz aldık ellerinde yok die...geri kalanı onlar verdiler valla...

acıbademde fiyatların çok yüksek olduğuna inanmıyorum arkadaşlar... rapor olayını falan bilmiyorum ama normalde nerede yaptırırsanız yaptırın ilaçlarla 5000 tl gözden çıkartmak gerekiyor... embriyo dondurma falan girince 6000 tl yi buluyor...

bi kaç hastaneyleyle görüştüm fiyatları 3000 civarı ve birazda esnetebileceklerini söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…