Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende acıbadem diğer yerlerle fiyat olarak farkı yok ama hizmet olarak çok farklı...bizde 3-4 yer gezdik en son acıbademe geldik..hatta girerken buradaki fiyat çok olur diye konuşmuştuk eşimle ama sadece 300-400 milyon oynuyordu....ve buna da değer gerçekten...

Sevgili Berceste kesinlikle doğru yerde olduğuna emin olabilirsin... Acıbademde ki ilgiyi ben hiç bir dr da görmedim... benim kontrol günüm gelmeden beni arayıp "nasıl olduğunuzu merak ettik" dediler geçen hafta... Kaldı ki tüp bebek tedavisinde değil basit bir kist için gitmiştim... Daha ne bekler ki insan... Bu akşam biraz ümitsizliğe kapıldım yine Şahin beyi arayıp konuşmak istedim... eminim arasam bana zaman ayırıp endişemi giderecekti... ama rahatsız etmek istemedim... yine de aklına geldiğinde drunu böyle bişiy için arayabilme rahatlığının sana verilmiş olması bile çok güzel inanın bana... Gürkan Uncu'ya gittiğimde alt tarafı çoktan sonuçlanmış bir tahlilimin sonucunu öğrenmek için bile 3 gün boyunca Gürkan beye ulaşmaya çalıştım... Pembe Maviden bahsetmiyorum bile...harcadığım zamanıma yanarım ben sadece

acıbademde ilgi alaka süper..ş. bey istediğin zaman beni cepten arayabilirsin dedi..ve her aradığımdada bana çok açıklayıcı konuşuyo...hemşirelerden istediğim bilgiyi ve güleryüzüde alıyorum..transfer sırasında nezahat ve selime hanımın benim elimi tutmalarını hiç unutamam..tedavi tutunca bizle birlikte sevinip tutmayınca yine bizle birlikte üzülüyolar...ben ikinciyide deneseydim kesinlikle acıbademi seçerdim...

duygucum, bluecum bizde size destek oluruz merak etmeyin...dualarımız sizine her zaman....maşallah bozmasın 2010 'la beraber çok güzel haberler almaya başladık..ve bu sene sonuna kadar böyle devam eder umarım :))

banada kürtajda ş. bey indirim yaptırdı.ama yinede dışardaki hastanelerden daha pahalıydı tabii.

canım nasıl indirim ya...ben 3tüp denemesinide ayrıca aşılamayıda orda yaptırdım.....birde düşüklerdede hastanede yattım birer gece hep söylenen fiyatları verdik......sana mesala kaç dedi ne kadar indirim yaptı??*

kızlar para için hiç düşünmeyin.bizde ilk denemede 400-500 civarı az ödedik ama yumurta toplamadan eve geldiğimde bayıldım çok kötü geçti.bu para sadece bunun için bile verilir eşim acıbademdeki ilgi alakayı görünce çok pişman oldu.

duygucum, bluecum bizde size destek oluruz merak etmeyin...dualarımız sizine her zaman....maşallah bozmasın 2010 'la beraber çok güzel haberler almaya başladık..ve bu sene sonuna kadar böyle devam eder umarım :))

destek olmayında saçınızı ,başınızı yolayım bende sizin......lmaz:

acıbademden tek bi şikayetim var oda yoğunluktan dolayı randevu saatleri sarkıyo..onun haricinde herşey son derece profesyonel...

Umarımmmm :) Allahım blue kulunla beni de gör yarabbimmmm :) bizde istiyoruzzzzz artıkkk :)))

sihirim para işini düşünmeyin demişsin ama imkamların sıkıntılı olunca düşünmek zorundasın tabiki herkez ister en iyi yerde tedavi olmayı ama biraz maddiyatda önemli

gülinciğim ben son 3 görüşmedir tam vaktinde giriyorum..inanamadım ama :)

bluesuu ayy saçımızı yolma vallahi...beraber halay çekeceğiz inşallah...bu arada blue sana özelden mesaj attım okursan sevinirim...

bencede aldıkları o fazla parayı sonuna kadar hakedeiyorlar..bir kere doktorunu her durumda arayabilmek çok güzel bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…