Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar okuyun şu meryem suresini..ben...momi...halide...üçümüzde aksatmadan okuduk..gerçekten ben bu duaya çok inanıyorum....

bluesuu...ş.bey bizi fiyatlarla ilgilenen bi bayana gönderdi.bayan 1000 tl den 750 tly düştü.ama ben hastanede falan yatmadım kürtajdan sonra dinlenip eve çıktım.yatınca farklıdır belki canım

e ben sana demiştim adetliyken bende okuyabilirim senin yerine diye...ama olsun yaa annenden saklamamn daha iyi olmuş...

rica ederim blue...bir dahakine aklında bulunsun diye yazdım...
gülinciğim bende okuyordum ama adetliyken gene yarım kaldı..annemde ağır gripti,söyleyemedim..gene yarım kaldı

sihirim para işini düşünmeyin demişsin ama imkamların sıkıntılı olunca düşünmek zorundasın tabiki herkez ister en iyi yerde tedavi olmayı ama biraz maddiyatda önemli

canım söylemek istediğim o değildi.bende para işini elbette düşünüyorum.sadece hastaneyle bitmiyo masraflar hayatımızdan bi çok şeyi kısıyoruz bu tedaviler için biçoğumuz zaten ama bu işte kalite çok önemli.o farkın karşılığını hizmetle alıyosun

rica ederim blue...bir dahakine aklında bulunsun diye yazdım...
gülinciğim bende okuyordum ama adetliyken gene yarım kaldı..annemde ağır gripti,söyleyemedim..gene yarım kaldı

keşke bize söyleseydin yarım bırakmasaydın camasd

keşke bize söyleseydin yarım bırakmasaydın camasd

çekindim duygucuğum ya,herkesin kendi telaşesi olunca söylemeyeyim dedim...
anneme de söyleyecektim baktım çok kötü,dedim yazık kadıncağıza...daha evvelden de zatüre geçirdiği için bayağı ağır oluyor hastalığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…