Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

susamuru......canım sende iğne merionalmi kullanıyorsun.......benim iğne dozajlarını bu tedavide arttırdı şahin bey.......bakalım hayırlısı.....:1hug:

Yok tatlım ben gonal-f 450 kullanıyorum.Hatta galiba birtek ben kullandım şu gonal f i
Bugün 5 tane yumurta gözükünce kan testi yapıp tekrar düşünelim dozajı dedi.Geldi sonuçlar güzelmiş ama değerlerimi bilmiyorum.300 vurunmaya devam dediler şimdilik.

Senin dozaj ne kadar şimdilik?
Vardır doktorumuzun elbet bildiği
İnşallah bolca iyi kalite yumurtan olur
Sonra iyi kalite embriyo
Ve en sonunda gelsin bebekler inşalaaaahhhhhzemuszemus

maşallah canım haydi hayırlısıyla gelsin bebişler inşş:Saruboceq:

benm tedaviye başlıyacağımı yakın çevrem aileler arkadaşlarım herkes biliyor bursaya gidicem ya illa öğreniyolar işte saklayamadım ama hep niyetim kimseye söylemeden gidip gelmekti ama olmadı tedavi ertelendikçe gidiş gelişler farkedildi söyledik bizde ..ee herkes gördüğü yerde sorar oldu sıkılıyorum anlatmaktan artık yaw

benimkilerini kayınvalidem ve annem biliyor.....ama bu tedaviyi söylememeye niyetliyim.....ama bilemiyorum anneme söylemeden durabilecekmiyim......çünkü onun dualarına ihtiyacım var.......:1hug:

susamuru......ben merional 450 ünite kullanıcam......daha öncekilerinde 375 ti.......bakalım hayırlısı......senin bir sonraki kontrolün ne zaman canım.....:1hug:

susamuru......ben merional 450 ünite kullanıcam......daha öncekilerinde 375 ti.......bakalım hayırlısı......senin bir sonraki kontrolün ne zaman canım.....:1hug:

Benim bidaha ki kontrolüm cuma günü tatlım
Ama Şahin Bey olmayacakmış Aylin hanım bakacakmış
Senin ne zaman diğer kontrolün?

guzel arkadaslarım yaptırdım testi sabah. az önce de aradım. tahmin ettiğim gibi düşmüş. 5 küsurlarda birşey. bu seferlik kısmet değilmiş.... olsun... hayırlısını istedim rabbimden o da böyle uygun gördü vardır bir hayrı deyip razı olmak düşüyor bize de... inşallah kendiliğinden gelir diyeceğim ama tam muzice olur bendeki bu endometriosis ve kapalı tüplerle. o yüzden bir sonraki tedaviye inşallah kısmet eder rabbim. onu da ne zaman yaptırırz bir daha bilmiyorum maddi olarak önce bunu ödememiz gerekiyor. herhalde uzun bir süre bekleyecek....

iyiyim ama şükür sonuca kendimi alıştırdığım için çok sarsıldım diyemem. yine de 2 gün izin kullanacağım. kafam dağılır biraz.

desteğiniz dualarınız için çok teşekkür ederim. ama biraz dinlensemde yine de buralardayım hepinizin tedavisini takip etmek istiyorum. istatistiklerin tutması için biliyorsunuz birilerinin negatif sonuç alması gerekiyor. o sonucu ben aldım size şimdi pozitifler kaldı merak etmeyin güzel olacak inşallah hepinizinki.

momicim.....bu sefer kısmet değilmiş senin dediğin gibide......inşallah bir dahaki sefere olur......RABBİM o zaman yüzünü güldürür.....kendine iyi bak......

öyleymiş canım napalım. bir dahaki sefere inşallah... buna da şükür sağlığımız yerinde ya... bundan sonra yine elimizden geleni yapacağız ne zaman kısmetse artık.

momi hayırlısı tatlım biraz dinlen belki gelir bebeğin gelmezse denersin gene dondurulmuşun varmıydı canımŞeniz

dondurulmuş yoktu pinkcim 4 tane döllendi zaten 3 ünü transfer etmişlerdi. bir dahaki sefere baştan başlayacağız....

susamuru....bizim şimdi 4 gün araylamı transferlerimiz olacak...... sonuçlarıda beraber beklicez ha......bu arada akşam ilk iğnemi vurundum.....bakalım hayırlısı......:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…