Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momi geçmiş olsun canımmmm
inşallah bi dahakine buradan ikimizde mutlu haberi veririz....
sizin tüp bebek işlemi ne kadar tuttu acaba

susamuru....bizim şimdi 4 gün araylamı transferlerimiz olacak...... sonuçlarıda beraber beklicez ha......bu arada akşam ilk iğnemi vurundum.....bakalım hayırlısı......:1hug:

Evet tatlım sonuçları beraber bekleyeceğiz inşallah heyecan 100 numara olacak bizde
O günlere bir gelelimde önce en güzel sonuçlarla
Bekleriz napalım sen bana destek ben sana destek
Burası ikimizede destek
İdare ederiz artık kaydirigubbakcemile5

olsun canım......ben de her denemede sil baştan başlıyorum.......ALLAH kısmet ettiyse olacak.........:1hug:

kısmetimiz böyle arkadaşım olsun zorlukla da olsa sonunda olsun da o önemli....
hadi bakalım seninki bu sefer olacak inşallah. 9 ay sonra güzel sağlıkla gelsin kucağına

güzel dileklerin için teşekkürler canım.....bizler mutlu sona ermek için sabredenlerdeniz.......inanıyorumki ALLAH sabreden kulunun yanıda.......

momi geçmiş olsun canımmmm
inşallah bi dahakine buradan ikimizde mutlu haberi veririz....
sizin tüp bebek işlemi ne kadar tuttu acaba

inşallah adam kısmet böyleymiş deyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok zaten. iki gün izin kullanacağım bugünde çalışıyorum yeter kafamı toparlayıp normale dönmem için herhalde.
tüp bebek için susamurum sigorta demiş ama hiçbir sigorta infertilite tedavisini karşılamıyor yani bizde herkes acıbademe ne kadar ödüyorsa o kadar ödedik.
ilk tedavi 3700+ilaçlar. 2. 3000+ilaçlar. 3. deneme ücretsiz sadece ilaçlarını alıyorsun....

Rabbim herşeyi ama herşeyi gönlüne göre versin.
Senin yüreğin o kadar güzelki
Rabbim seni daha fazla üzmeyecek inşallahŞeniz

canım benim sagolasın. hadi bakalım şimdi sıra sizin güzel güzel büyütün şu yumoşlarıda halay çekelim benim halay depom dolu sizin için bekletiyorum çoğunu hadiiiiiii kaydirigubbakcemile5

anladım sanırım sizin toplamda gene 10-11 milyarı buldu....yani iki tedavide....
biz bi seferde 15 milyar harcadık.....allah güç versin hepimizeeee

Öylemi hiçbir tedavi ücretini karşılamıyor mu sigorta:1shok:
gerçekten bilmiyordum şaşırdım hakikaten
iyiki bakmışsın da yanlış yönlendirme yapmamışım bilmeden

yok canım ya....acıbadem sigorta da tüp bebeği karşılamıyor.......hep cebimizden......mesela estetik ameliyatınıda karşılamıyor.....keyfe keder olduğu için......sanki bizde tüp bebeği keyfe keder yaptırıyoruzya.......benim yaptırıpta birde acıbademde düşük yapmaya verdiğim parayla ,başkası diğer özel hastanelerde 10 tane doğum yapardı.......3 cü bedava olsa nolucak.....3.cüyüde yaptırmaya başlamadan birsürü testler ve yine aynı maaliyet.....anlıyacağınız bu işin bedavası yok canlarım......ALLAH bizlere maddi manevi güç versin......:1hug:

ıyide bazı estetik ameliyatlar da var kaza sonucu mecburen yaptırıyorsun yani.
Kısacası araştırabilirler bu durumu devletin raporu hangi şartlarda verdiği belli mesela.Kaç yıllık evlisin,çocuğun var mı vs gibi araştırmalarla bunu sağlayabilirler diye düşünüyorum
Hoş ben düşünsem ne değişecek de ...
Zırt pırt ararlar ama yapalım sigorta yapalım sigorta diye ....
Ne diyim....

anladım sanırım sizin toplamda gene 10-11 milyarı buldu....yani iki tedavide....
biz bi seferde 15 milyar harcadık.....allah güç versin hepimizeeee

adam siz niye bir seferde 15 harcadınız anlamadım ne kadarki soranusta tedavi bedeli? ilaçlara ne kadar verdin oofff ya çokmuuş

Öylemi hiçbir tedavi ücretini karşılamıyor mu sigorta:1shok:
gerçekten bilmiyordum şaşırdım hakikaten
iyiki bakmışsın da yanlış yönlendirme yapmamışım bilmeden

samurum acıbadem sigortam olduğu için bazı tedavileri kapsamasa bile indirim alabiliyorum mesela bugun ikinci gebelik testini ödedim normalda 70 kusurmus ben indirimli 41 odedim. sahin beye sorunca sigorta indirimi var mi diye aslında ozel bir indirim yok ama genel olarak indirim veriliyor bizde size biraz yardimci oluruz demisti yardımcı oldu da sagolsun.
ben adam icin genel bilgi mahiyetinde yazdim maliyetleri....

bluesuu haklısın canım sanki keyfe keder yaptırıyoruz. neyse olsun yılmak yok inatçı keçiler gelene kadar bekleyip onlardan daha inatçı olacağız dimi canım benim.

gelince çok masraflı bebişlersiniz diye vurururuz popolarına popolarınaaaaa klava:

samurum acıbadem sigortam olduğu için bazı tedavileri kapsamasa bile indirim alabiliyorum mesela bugun ikinci gebelik testini ödedim normalda 70 kusurmus ben indirimli 41 odedim. sahin beye sorunca sigorta indirimi var mi diye aslında ozel bir indirim yok ama genel olarak indirim veriliyor bizde size biraz yardimci oluruz demisti yardımcı oldu da sagolsun.
ben adam icin genel bilgi mahiyetinde yazdim maliyetleri....

Neyyyy şaşkınlığım bir kart daha arttı.Sonuçta bhcg testide tedavinin bir parçası değil mi.?
Birde ona mı para vereceğiz?
Aaaaaaakafamçokkarıştı

ben acıbademi çok pahalı buluyorum
o gün doktora 130 verdik gebelik testi istedi 55 de ondan aldılar 185 bayıldık çıktık

ben acıbademi çok pahalı buluyorum
o gün doktora 130 verdik gebelik testi istedi 55 de ondan aldılar 185 bayıldık çıktık

Bende Yalçın Kimya ya 200 tl verince bir yutkunmuştum açıkçası
O yüzden 130 tl bana uygun bile geldi.
Jimer de falan da 100 tl zaten kontrol diye biliyorum.
Ama gebelik testi pahalıymış gerçekten:1shok:

bizim gibi orta halli ailelere ahalı
onlar avrupa standartlarında hizmet veriyolar...
ama çok da aman aman olduklarını düşünmüyorum
aslında önemli olan doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…