Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yooo ben de doktor ücretini uygun buluyorum...ama tahlillerle geçiriyorlar zaten....

Yalçın Bey sadece yakın olduğu için tahlillerimi Acıbadem yada Rentıpa yönlendirmişti.Ben her seferinde Rentıpa gittim.SGK ile anlaşması yok ama sgk lı olduğun için sana epey bir indirim yapıyorlar mesela tahliller için

bizim gibi orta halli ailelere ahalı
onlar avrupa standartlarında hizmet veriyolar...
ama çok da aman aman olduklarını düşünmüyorum
aslında önemli olan doktor

Kesinlikle haklısın önemli olan doktor
Ben açıkçası Yalçın Beyden çok memnundum ama eşim istemedi
Napalım sizinle Şahin Bey sayesinde tanışmak varmış
Kader arkadaşlarım benim:lepi:

Kesinlikle haklısın önemli olan doktor
Ben açıkçası Yalçın Beyden çok memnundum ama eşim istemedi
Napalım sizinle Şahin Bey sayesinde tanışmak varmış
Kader arkadaşlarım benim:lepi:

allah yardımcın olsun canım....
ben alerjım olduğu için bi kere boğaz enfeksonu geçiriyodum
ağır geçirdim ve doktor iğne verdi....güvenli olsun diye iğneleri acıbademde yaptırdım...
ama işin ilginci acildeki doktora hangi alerjım olduğunu söylediğim halde o ilacı yazdı sonra eczanede sordum o da olmaz deyip verdi sonra acıbademde iğneyi yapacaklara söyledim onlarda bişi olmaz dediler....iğneyi oldum eve geldim fenalaştım....eşim prospektüse bi baktı benim alerjim olan madde varmış...yani emin ellerde olamıyoruz gene biz takip edecez....artık ne olursa olsun kendim okuyorum...

yaaa....verilen tahlilleride orda yaptırmak zorunda değilsin..yani acıbademde demek istedim......oda sana kalmış bişey tabii......ama biz hepsini orda yaptırdık......o yüz dende bizim paracıklar çok gitti......... halende gitmekte canım.......bhcg yanlızca sonucu öğrenmek için ,yani 12 gün sonra yaptırdığında ücretsiz,ondan sonra yaptırdıkların hepsinin ücreti sana ait........allah göstermesin birde düşük yapmaya kalkarsan 2 günde bhcg,başka testler,ultrasonlar ve sonunda hastanede yatış........amannnnnn işte böyle........ver allahım ver.......

bizim arkadaş orda doğum yaptı...8 milyar verdiler
bebeği kontrole götürdüler ...
ellerinden bebeği aldılar sarılık diye yatırdılar
bi doğum kadar gene para aldılar...o bu şu deyip....

Büyük geçmiş olsun.Allah korumuş gerçekten.
Senin eşin hekimdi yanlış hatırlamıyorsam.İyi ki eşin yanındaymış canım ya...

blue samur ikinizdende positif alıcaz hayırlısıyla inşş

teşekkür ederim canım......inşallah hep beraber görürüz......ben zaten ikisindede pozitifi gördümde,değerlerin güzel yükseldiğinide gördüm.......sonunu bi göremedim......ALLAHIM inşallah bu kez 9 ay boyunca sağlıklı bir hamilelik verirde ,kucağımada aldığım günleri görürüm......İNŞALLAH HEP BERABER......:1hug:

İnşallah tatlım inşallah hepimiz için
Bişey soracağım size ben bugün 7.gonal f i vuracağım
yarın da kont.lüm var.
Şimdi benim kızkardeşim pazartesi günü doğum yapacak
sizce benim yumurtalar ne zaman toplanır?
ufff çok sıkıntı yaptım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…