Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

biribirimize desteğimiz sürecek inşş kızlar yoksa bu zor zamanlar nasıl aşılıropuyorumnanaktan
dr söyler canım ama az kaldı hayırlısıyla yumurta gelişimin nasıl iyidir inşş kızkardeşine hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım sıkıntıyapma bizim düşmanımız o biliyosunkaydirigubbakcemile5
momi.....sen nasılsın bugün.....

momicim nasılsın tatlımŞeniz

Pinkcim yarın kont.de belli olacak inşallah yumurtalar gelişti mi nerde kaldı diye?
Sıkıntım kardeşimin yanında olamamak
Sanki ben fazla rahatım tedavi için bilemiyorum...

Pinkcim yarın kont.de belli olacak inşallah yumurtalar gelişti mi nerde kaldı diye?
Sıkıntım kardeşimin yanında olamamak
Sanki ben fazla rahatım tedavi için bilemiyorum...

canım yaaaa.....illaki stres yapacak birşey buluyoruz.....benimde transfer gününe kayınpederimin ölüm yıl dönümü mevlüdü geliyor......bende ona stres yaptım........geçen yılki denememde de transfer günü kayınpederimi eşim hastaneye yatırmıştı.......beni transferden sonra da 2 saat yanlız bırakmak zorunda kalmıştı .......ne yapayım yine birşeyler denk geldi.......ama bu sefer kendime stres yapmamaya karar verdim........herşey yoluna giriyor tatlım.....:1hug:

Biz kadınların ruhunda var galibalülülülülülü illa stres yapacaz başka türlü olmayacak gibi dimi?
Kayınpederinede Allahtan rahmet diliyorum...
Vardır her işte bir hayır diyelim ve yolumuza devam edelim.
En zor yollar şu yaşadıklarımız olur inşallah

ay kızlar kıraç ı çok severim
bu akşam konseri var beşevler de ama kaçta olduğunu bilmiyom ama gecedir herhal...
haberiniz olsun ben gidecem kocam gelsin de....beyaz giyincem belki beni tanırsınız....kaydirigubbakcemile3delikafadulden

eğlendinmi canım bende severim kıraçıhihoyyyt

gunaydın kızlar hepinize ve hayırlı cumalar.
dun yazamadım bugunde buralarda olmayacağım biliyorsunuz izin aldım evdeyim ama yurtdışında yaşayan ablamın oğlu yani en büyük yiğenim burada ve bizde kalıyor. o gelince diğer ablamın çocuklarda annemler yani herkes bizde. iyi oldu bana da sürekli kafam meşgul. onlarlayım o yüzden giremem pazartesiye kadar pek... beni merak etmeyin iyiyim

adam dikkat et kendine... kan yapıcı şeyler ye yerine koyman lazım hemoglobinleri. siyah maraş üzümleri vardır kocaman çekirdekli eşine söyle onlardan alsın güç yapar biraz.

samurum sende merak etme canım benim yumoşlarına baksın bugün aylin hn. eğer olmuşlarda belki yarın yada pazar toplanır sende kardeşine yetişirsin.... olmadıysa zaten pazartesi yine kontrol yaparlar ve çarşamba falan toplarlar ki yine kardeşine yetişirsin. hiç merak etme sen ne diyoruz stress yok endişe yok tamam mı canım benim. doktor sonucunu bize de yaz akşam bir ara fırsat bulur girer bakarım.

bluesuu canım senin nasıl gidiyor tedavi? kaçıncı günü olmuştu sayamadım ilaçların?

pinkcim sende iyi misin? bitiyor ilaçlar hadi seninde gözün aydın olsun şimdiden yakalarsın bizimkileri inşallah...

öpüyorum hepiniziii kendinize çok iyi bakın. fırsat buldukça girer yazarım

sen dün geceden başlasaydın halayakaydirigubbakcemile3
biraz ivme kazanmak lazım dimi
sonra çuvallamayalım halay çekerken

Herkese günaydın
Herkese hayırlı cumalar
Sağol güzelim herşey için hiçbirimizi unutmuyorsun
Sen iyi ol ben stress falan yapmam sözŞeniz

ay kızlar günaydıııııınnnnn:sm_cool:
momicimmmm allah güldürsün seni içine mi doğdu ben maraşlıyım zati....o kara üzümlerden de doluydu bizde annemler yeni köye gitti daha getirmediler...ama kalbin çok temiz wallaaopuyorumnanaktan
samurcum dün gittik kıraca ama hemen başlamamış geç gittik....yer bulamadık arabaya...dolanmaktan başım döndü kocama kızdım herkes güzel yeri kapmış tabi bız açıkta kaldık....sonra alışveriş yapmıştık diye eve dönelim dedik arabada bozulacak yiyecek maddeleri vardı....ewe geldik yemekteyizi izledik...faik vardı...merak ediyodum onun gününü zati...

herkese hayırlı cumalar.......susamuru......dr.dan gelince bizi haberdar et canım......senin yumişler bakalım ne alemde.......benim yumişlered e yarın bakılacak bakalım.........adamcım.......kıraçı dinleyemedinmi canım......pink......hadi yetiş bize canım........momi......iyi olmana sevindim......:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…