- Konu Sahibi handan1976
-
biribirimize desteğimiz sürecek inşş kızlar yoksa bu zor zamanlar nasıl aşılıropuyorumnanaktanEvet tatlım sonuçları beraber bekleyeceğiz inşallah heyecan 100 numara olacak bizde
O günlere bir gelelimde önce en güzel sonuçlarla
Bekleriz napalım sen bana destek ben sana destek
Burası ikimizede destek
İdare ederiz artık kaydirigubbakcemile5
dr söyler canım ama az kaldı hayırlısıyla yumurta gelişimin nasıl iyidir inşş kızkardeşine hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım sıkıntıyapma bizim düşmanımız o biliyosunkaydirigubbakcemile5İnşallah tatlım inşallah hepimiz için
Bişey soracağım size ben bugün 7.gonal f i vuracağım
yarın da kont.lüm var.
Şimdi benim kızkardeşim pazartesi günü doğum yapacak
sizce benim yumurtalar ne zaman toplanır?
ufff çok sıkıntı yaptım ya
momi.....sen nasılsın bugün.....
adam.....senin kanama ne alemde.....
kanamaya devam blusucum....zaten o yüzden fazla kalkamıyom....güçsüzüm...yemek yiyip yatıyom...sağol canım....a.s.
Pinkcim yarın kont.de belli olacak inşallah yumurtalar gelişti mi nerde kaldı diye?
Sıkıntım kardeşimin yanında olamamak
Sanki ben fazla rahatım tedavi için bilemiyorum...
canım yaaaa.....illaki stres yapacak birşey buluyoruz.....benimde transfer gününe kayınpederimin ölüm yıl dönümü mevlüdü geliyor......bende ona stres yaptım........geçen yılki denememde de transfer günü kayınpederimi eşim hastaneye yatırmıştı.......beni transferden sonra da 2 saat yanlız bırakmak zorunda kalmıştı .......ne yapayım yine birşeyler denk geldi.......ama bu sefer kendime stres yapmamaya karar verdim........herşey yoluna giriyor tatlım.....:1hug:
Dikkat et kendine.Sen bize lazımsın
Halayları beraber çekeceğiz inşallah:teytey:
adamcım .........sanada iyi yatmalar......o kanamalar bizi mahfediyor......
ay kızlar kıraç ı çok severim
bu akşam konseri var beşevler de ama kaçta olduğunu bilmiyom ama gecedir herhal...
haberiniz olsun ben gidecem kocam gelsin de....beyaz giyincem belki beni tanırsınız....kaydirigubbakcemile3delikafadulden
ay kızlar kıraç ı çok severim
bu akşam konseri var beşevler de ama kaçta olduğunu bilmiyom ama gecedir herhal...
haberiniz olsun ben gidecem kocam gelsin de....beyaz giyincem belki beni tanırsınız....kaydirigubbakcemile3delikafadulden
gunaydın kızlar hepinize ve hayırlı cumalar.
dun yazamadım bugunde buralarda olmayacağım biliyorsunuz izin aldım evdeyim ama yurtdışında yaşayan ablamın oğlu yani en büyük yiğenim burada ve bizde kalıyor. o gelince diğer ablamın çocuklarda annemler yani herkes bizde. iyi oldu bana da sürekli kafam meşgul. onlarlayım o yüzden giremem pazartesiye kadar pek... beni merak etmeyin iyiyim
adam dikkat et kendine... kan yapıcı şeyler ye yerine koyman lazım hemoglobinleri. siyah maraş üzümleri vardır kocaman çekirdekli eşine söyle onlardan alsın güç yapar biraz.
samurum sende merak etme canım benim yumoşlarına baksın bugün aylin hn. eğer olmuşlarda belki yarın yada pazar toplanır sende kardeşine yetişirsin.... olmadıysa zaten pazartesi yine kontrol yaparlar ve çarşamba falan toplarlar ki yine kardeşine yetişirsin. hiç merak etme sen ne diyoruz stress yok endişe yok tamam mı canım benim. doktor sonucunu bize de yaz akşam bir ara fırsat bulur girer bakarım.
bluesuu canım senin nasıl gidiyor tedavi? kaçıncı günü olmuştu sayamadım ilaçların?
pinkcim sende iyi misin? bitiyor ilaçlar hadi seninde gözün aydın olsun şimdiden yakalarsın bizimkileri inşallah...
öpüyorum hepiniziii kendinize çok iyi bakın. fırsat buldukça girer yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?