Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

susamuru......sana bişi sorucam.......yalçın kimya tüp bebek yapıyormu.......yapıyorsa hangi hastanede yapıyor canım......:1hug:

Canım benim şimdi sana ne desem boş
Benim ikinci aşılamam olmadan demiştiki eğer buda tutmazsa artık senin için tüp bebek düşünelim diye.Yapıyordur herhalde ama nerede bilemiyorum belki üniversitede yapıyordur.
Eşim artık ona gitmemizi istemediği için ben tüp bebek merkezi arayışına girdim ve sonuçta Şahin Bey oldu
Ama eğer üni.de yapıyorsa zaten Yalçın Beye de gitmezdim.
Bence illaki Tüp bebek merkezi...
Üniversitelerde sanki herkes seni izliyormuş gibi asistanlar vs ne bileyim

canım ya....merak ettimde onun için sordum......benimde ilk tercihim jinemed murat bey olmuştu......ama benim eşimde acıbademi istedi......bakalım halende acıbademdeyiz......nerdeyse 2 yıl oldu acıbademe bu iş için başlayalı......sonumuz ne olacak bilmem.......hayırlar olur inşallah........:1hug:

inşallah canım......susamuru ne yaptı.....kontrolü vardı.......iki gündür nete girmiyor.......pinkcim.....senin ilacın bitmesine kaç gün kaldı......:1hug:

Kızlar günaydın
yazamadım cumadan beri
Cuma günü kont.gittim biliyorsunuz 10 tane yumurtam çıktı ama yeterli büyüklükte değildi
tekrar iğne alıp devam ettik bugün tekrar kont.var muhtemelende çarşamba günü toplama işlemi yapılacak
Sizin için girdim malum kızkardeşim bugün doğum yapacak
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi bolca öpüyorum

gunaydın arkadaslar... iyi haftalar....
nasıl bakalım herkes. haftasonu pek hareketli degilmis burasi gordugum kadariyla.
susamurunu merak ediyorum ama bugun kızkardesi dogum yapacaktı onunladır herhalde gelemez bugun....

bluesuuu canım ne guzel 6 yumos biz dedigin gibi seninle paralel gidiyoruz. bakalım bir dahakine artmıs olur sayılar.

pinkim insallah bir daha adet gormezsin canım benimkide basladı cok yoruyor valla bitse diye bekliyorum.

momicim.......merhabalar......bugün geldin ha......nasılsın.....kendini toparlamışsındır umarım.....bakalım benimde yarın kontrolüm var......yumoş sayısı ne kadar çıkacak........:1hug:

canım ne güzel ilerlediniz hayırlısıyla 10 yumoşunda büyüyüp bebişler olucaklar inşşş
kızkardeşine hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım teyze oluyosun ne güzel benim kızkardeşim yok arkadaşlarımın çocuklarının teyzesiyim bende:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…