Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar nbrsiniz bu ne böyle ya artık kimse girmiyomu buraya...bgn kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını duyduk süper bi duygu ya inş sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız...6.5 haftalık şuanda bebişim:))

camasd....canım kaldı bir gün. nşallah yarın hayır haberlerini alcaz ve bi kez daha şu tüp bebeği yenmiş olcaz.rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizi yavrularımıza kavuşturcak

minikcadımm....sakın korkma.bu ağrıların olması normal.herşey güzel olcak.aman dinlen kendini yorma.

halidem...sanada hayırlı olsun canım.çok sevindim senin için.tadını çıkart bu günlerinin ve hayırlısıyla yavrunuda sağlıkla kucağına al .darısıda bizlerin başına inşallah...

halidem çok sevindim.....o müthiş sesi duydun sonunda......darısı bizlere inşallah.....

bluecum selam canim...
ben iyiyim arada ugruyorum ama eskisi gibi degil pek bizim topik.
carsamba kontrol var sahin beyde. bakalim bizim minik kiz ne durumda...

sen nasilsin? ne zamana karar verdin tedavi icin?

halidem canim hadi bakalim en zor beklenen kismi gectin insallah..
kalp atisini duydugumda bende kizimin gozlerim dolmustu aglamistim... ne guzel duyguydu.

hadi bakalim insallah 9 ayı doldurup kucağına da almayı nasip edecek rabbim..

camasd.... ozlemciiim hadi bakalim yarina guzel haberini alacagiz insallah... dualarimiz seninle.

minik cadim seninde hayirli olsun insallah transferin sirasiyla senden de guzel haber aliriz.

halidecim kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim cnm....şimdi için biraz daha rahattır öyle değilmi...hayırlısıyla kucağındada görmek nasip etsin Allah....

momi sen nasılsın cnm..sık uğramıyosun buralara..kontrolün varmış neler yapıyo bakalım senin minik kızın..mayıs sonu doğurucak bir arkadaşım var...geçen hafta gitmiş 35 cm falan olmuş bebeği..seninkide o civarlardadır 9o zaman..ee baya bebek haline girmiş olucak yanii..darısı benim bebeğiminde başına...benimki olsa olsa 7 cm falan olmuşturr....

minik cadım transferin hayırlı olsun seninde...şu günleride hayırlısıyla atlat bakalım güzel haberlerini duymak dileğiyle...

özlemcim telefonda görüştük ama burdanda iyi dileklerimi yazmak istedim cnm...senden bugün dahada ümitlendim cnm..hayırlı haberlerini yarın alıcaz inşallah.....

bluee senide özledim..bayadır görüşemedik...ben bu arada bu hafta kesin taşınıyorum yan daireye..yarın badanacı giriyo eve..bende ufak ufak toparlanıyorum..şimdiden kafam yoruldu..ne yapıcam bilmiyorum...

gulincim iyiyim canim.... muhtemelen dedigin gibi bizimki 30cm uzerinde olmustur herhalde. bakalim sahin bey bakar carsamba gunu... seninki simdi parmak cocuk boyutunda. ben oyle diyordum 10 cme kadarken boyu... o kadarciklar iste. sonra kocaman oluyorlar. bizimki daha buyuyecek bakalim mayis sonu saglikla gelir insallah.

sen nasilsin? azalmaya basladi mi bulantilarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…