Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ah canım yaa o bulantılarım nasıl bişeydir anlamadım..midemi yakıyo...değişiyo..bu akşam markete indik eşimle markette başladı öğürtüm...dedim eşime ben gidiyorum..bu seferde asansörde üst komşumuz var erkek..onunla bindik asansöre mecbur..zor tutuyorum kendimi..en sonunda öğürmeye başladım ...rezil oldum çocuğa rezil..allahtan samimi olduğumuz komşumuzda..oda acımış bana....yani anlıyacağın geçmedi cnm..iştahım hala yok...sanırım 4 ay sürecek benimki....

merak etme sen... hepsi geciyor. bende apartmanda asansorden inip komsularin soganli yemek kokularini duyunca bizim evin kapisina gidene kadar ogurmeye basliyordum. en sevdigim seyleri dusununce bile midem bulaniyor gidip cikartiyordum.14-15. haftalarda azaldi.
hatta bir gun oyle kotu oldum ki dedim herhalde azalacagina artiyor bu. o gun son oldu. sonra geldigi gibi bitti bir anda.
16. haftadan sonra birsey kalmamisti. seninde kesilir merak etme. biraz daha dayanacaksin sende demek ki....

sonra hersey eskiye donuyor. benim gibi bulantilarin kesilince bir ayda aliverirsin kilolari kaydirigubbakcemile3

senin 15. haftalarda kesildi öylemii..neyse daha varmış demekki..banada hepten artıyomuş gibi geliyo..eşime mırıldanıp duruyorum ama şikayettte etmek istemiyorum..buna şükür yine...

camasd....canım kaldı bir gün. nşallah yarın hayır haberlerini alcaz ve bi kez daha şu tüp bebeği yenmiş olcaz.rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizi yavrularımıza kavuşturcak

sihirim çok teşekküür ederim.....inşallah yarın size yarın hayırlı haberler verebilirim size..sonrasında da sizlerden gelir hayırlı haberler....

camasddddd........özlemcim......yarın büyük gün.......bizi hemen haberdar et olurmu canım....

evet bluesuu...yarın beklediğim gün geldi...inşallah sonuç güzel olack....ilk işim öğrenir öğrenmez sizleri haberdar etmek olacak....arkadan da sıra sana gelecek inşallah....

camasd.... ozlemciiim hadi bakalim yarina guzel haberini alacagiz insallah... dualarimiz seninle.

momi çok ama çok teşekkürler.....inşallah allah dualarımızı kabul etmiştir....

senin kızda büyüyor maşallah...zaman ne kadar hızlı akıyor..daha dün gibiydi kalp atışını duyduğun günler....

özlemcim telefonda görüştük ama burdanda iyi dileklerimi yazmak istedim cnm...senden bugün dahada ümitlendim cnm..hayırlı haberlerini yarın alıcaz inşallah.....

inşallah gülinciğim inşallah...ben henüz sakinliğimi koruyorum:) test sonucum gelsin de bir :)

halidem canım sende beklediğin o çok özel sesi duymuşsun..hayırlı olsun....gözün aydın....

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve beklenen an :))))
hamiileyimmmmmmm....değerim 157 'miş...
tüm süreç boyunca her anımı paylaştığınız ve dualarınızı eksik etmedğiniz için çok teşekkür ederim....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....

ozlemciiim canim tebrik ederim..... :teytey: :teytey: :teytey:

çok sevindim canım. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

işte istedigimiz beklediğimiz güzel haber bu... Rabbim sağlıklı hayırlı kusursuz evlatlar nasip etsin inşallah.

bana yazmışsın dün bizim kızın kalp atışını duyduğumuz gün dün gibiydi diye. şimdi seninkini de duyarsınız inşallah sonra bir bakmışsın hepimiz bebişleri kucağımıza almışız bile.

biz dilkalmanla başı çektik allahın izniyle.... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

çok teşekkür ederim momi...
ben hala inanamıyorum,sanki şoktayım :)) ve inanılmaz mutlu oldum....tarifi gereçkten imkansız....

evet siz başı çektiniz....maşallah hamileleimiz çoğaldı..inşallah artarak devam edecek :))

2010 uğurlu gelecek demiştim :))

allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah....

canım çok sevindim hadi gözün aydın inş bnm gibi kalp atışlarınıda duyar bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...aman çok dikkat et bu 3 ay... opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

canım çok sevindim hadi gözün aydın inş bnm gibi kalp atışlarınıda duyar bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...aman çok dikkat et bu 3 ay... opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

çok sağol halidem :))
ayyy inşallah o mucize sesi bende duyarım,sanırım o zaman daha rahat edicem....
şimdiden dikkat etmeye başladım,inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklaımıza alırız bebişlerimizi :)):Saruboceq:

slm kislar,kusura bakmayin fasla gremiyorum nete.iyi dileklerinz icn hepinise tsk.ederm Rabbim hepimse saglkli hayırli ewlatlar nasıp etsn ins. Ben bugün camasd icin grdim çooook sewindm canim Rabbim saglkla kucagna almayi da nasp etsn darısi basımza.1haftm war bnim.↲
Belirti falan oluyomu?↲
dùsünmüyorm diyorm ama rüyama griyo. Ewde dınlenyrm ama dsarda gezsem olur deglmi?karnım agryo adet olacakmsm gbi,dün kaskta batma wardi bugün akinı we agridan bska bse yok.sahin beyi aramadm hic..↲
Uzun oldu ama napim:)

camasd....ayyy varya çok mutlu oldummm.canım hayırlı uğurlu olsun.kendine dikkat et aman.rabbim bebişinin yüzünüde görmek nasip etsin.

özlemcim biliyordum ya demiştik blueyla sana...Allahım bugünleri gösterdi yaa..patır patır dökülmeye başladık inşallah diğer kızlarda arkamızdan gelicek..işte o zaman bayram olucak bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…