- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.901
camasd....canım kaldı bir gün. nşallah yarın hayır haberlerini alcaz ve bi kez daha şu tüp bebeği yenmiş olcaz.rabbim inşallah hayırlısıyla hepimizi yavrularımıza kavuşturcak
camasddddd........özlemcim......yarın büyük gün.......bizi hemen haberdar et olurmu canım....
camasd.... ozlemciiim hadi bakalim yarina guzel haberini alacagiz insallah... dualarimiz seninle.
özlemcim telefonda görüştük ama burdanda iyi dileklerimi yazmak istedim cnm...senden bugün dahada ümitlendim cnm..hayırlı haberlerini yarın alıcaz inşallah.....
ozlemciiim canim tebrik ederim..... :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim canım. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
işte istedigimiz beklediğimiz güzel haber bu... Rabbim sağlıklı hayırlı kusursuz evlatlar nasip etsin inşallah.
bana yazmışsın dün bizim kızın kalp atışını duyduğumuz gün dün gibiydi diye. şimdi seninkini de duyarsınız inşallah sonra bir bakmışsın hepimiz bebişleri kucağımıza almışız bile.
biz dilkalmanla başı çektik allahın izniyle.... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..
özlem...canım ben sana demedimmi hamilesin diye.........süper canım.......
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ve beklenen an :))))
hamiileyimmmmmmm....değerim 157 'miş...
tüm süreç boyunca her anımı paylaştığınız ve dualarınızı eksik etmedğiniz için çok teşekkür ederim....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....
canım çok sevindim hadi gözün aydın inş bnm gibi kalp atışlarınıda duyar bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...aman çok dikkat et bu 3 ay...opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?