Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

özlemcim şimdi gelebildim,mutlu haberi gördüm...Çok sevindim canım..:sm_cool::sm_cool:Allahım hayırlısı ile ilk önce karnında büyütmeni sonra da kucağına almayı nasip etsin inşallah...Aman canım dikkat et,boş bulunup ağır falan kaldırma....

Kızlar sizler nasılsınız?Topiğimizde hamişler çoğalıyor,sizi de arkamızdan bekliyoruz...ınşallah hepimiz hamilelik,sonra bebek sohbetleri yapacağız....

halidem ah o güzel sesi duymuşsun,ne kadar güzel değil mi?Aman canım sende dikkat et,kanaman falan olmasın...Allahım kucağına almayı nasip etsin...

canım çok teşekkür ederim....kendimi böyle tuhaf hissediyorum....inşallah sağlıklı bir şekilde büyür de kucağıma alırım bende...iyi dileklerin için sağol...yok merak etme kendime çok iyi bakıyorum..eee az uğraşılmadı....

Özlemcim ben kesin hamilesin demiştim sana dimi :))) canım buradan da hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benim çocuğumu kıstırmasın, çimdirmesin... Ahh doğamadan ne çok abisi ablasıı oldu çocuğumun... :))) Benimki de gelsin artık ya :) dua edin

gülincim iyiyiz kızımla beraber...açıkçası tekme yiyip duruyorum...Ne zaman yemek yesem tekme atmaya başlıyor..Allahım herkese böyle güzel tekmeler yedirsin inşallah...

şimdi bende o tekmeleri bekliyorum..i cumartesi şu ense kalınlığı falan bakılıcak..tedirginim herzamnki gibi...

duygucum nasıl dua etmeyiz??Allahım hepimize böyle güzellikler nasip etsin....Olacak ama canım,hep olumlu düşün olur mu?

canımcım çok teşekkür ederim....evet haklısın demiştin :) ama ben kan testini almadan inanmadım size :))) canım darısı başına....dualarım seninle biliyorsun..ve ben inanıyorum mutlu haberi vermene çok az kaldı :))

ne kadar şanslı olacak çocuğun,bizimkiler göz kulak olurlar merak etme..kardeeş kardeş anlaşırlar :))

tşk ler dilkalmancım :) amin inş... düşünmeye çalışıyorum ama ardarda yaşanan olumsuzluklar maalesef iyi de düşündüremiyor... yine de sizlerle umutlanıyorum :)

camasd....ayyy varya çok mutlu oldummm.canım hayırlı uğurlu olsun.kendine dikkat et aman.rabbim bebişinin yüzünüde görmek nasip etsin.

sihirim çok teşekkürler,inşallah yüzünü de görmeyi nasip eder allahım.....darısı başına artık..sen ne yaptın bir karara varabildin mi? en son biraz kafan karışıktı sanki?

duygu canım benim de ilkinde tutmadı,ama kısmette ikincide tutması varmış,2.tuttu,ama değerim çok düşüktü,Şahin bey bana hamile diyemem size dedi ama bak şimdi bana tekme yiyip duruyorum...ben tekme yedikçe hamile olduğumu anlıyorum düşün 28.haftaya geldim yeni yeni artık hamileyim diyebiliyorum canım..Senin de olacak inşallah...

Özlem müjdenle hepimiz burda toplandık...Çoktandır bu kadar kalabalık girmedik galiba bu topiğe...Sen bizi sevindirdin Allah ta seni sevindirsin sonuna kadar inşallah...

merhaba kızlar ben de şahin beyin hastasıyım 2 defa başka doktorla aşılama denedim sonra geçen ay şahin beyle olmadı 3ü de artık bu ay da olmazsa bir dahaki ay tüp bebek inş. rabbim hepimize verir bebeklerimizi ben 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıl oldu olmuyor bakalım hayırlısı ilk başta eşimin sperm hareketliğli az gibiydi ama şahin beyin yaptırdığı testlerde o iyi morfoloji biraz düşük yüzde 5 alt sınır zaten 4 bakalım benim de aşılama sırasında rahim ağzında yara gördü inş. olur

Özlem müjdenle hepimiz burda toplandık...Çoktandır bu kadar kalabalık girmedik galiba bu topiğe...Sen bizi sevindirdin Allah ta seni sevindirsin sonuna kadar inşallah...

inşallah canım yaaa...evet topiği hareketlendirmenin vakti gelmişti artık :))
senin değerin kaçtı dilkalman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…