Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok teşekkür ederim canım yaa... sizinle moral buluyorum... Allah bana da gösterecek inş... zamanımı bekliyorum :) Sen de sağlıkla al kızçeni kucağına inş... :)

Özlemcim benim değerim 33,6 ydı..60-70 üstü bizim için iyidir demişti Şahin bey...Ama veren Allah...neyi taktir ettiyse onu yaşıyoruz...Allahıma çok şükür,bugünleri gördüm..

Amin duygucuğum..Allahım herkesin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

zeynepela inşalalh tez zamanda kavuşursun bebişine....sanırm bu ay aşılama oldun,ne zaman alacaksın sonucu?

Özlemcim benim değerim 33,6 ydı..60-70 üstü bizim için iyidir demişti Şahin bey...Ama veren Allah...neyi taktir ettiyse onu yaşıyoruz...Allahıma çok şükür,bugünleri gördüm..

anladım canım..allah istedikten sonra herşey oluyor gerçekten..sağlıklı bir şekilde de kucağına alacaksın inşallahh...bende acaba değerim düşük mü dediydim de...ayy bende pimpiriklenmeye başladım sanırım...

şahin bey bebek olduktan sonra tedavi yapalım dedim şimdi yapışıklık yapabiliyormuş o yüzden kalsın dedi zaten aşılama yaparklen gördü yarayı ben de çok üzüldüm duyunca zaten olmadı bu arada sen galiba iyi haberler almışsın tebrikler falan çok sevindim camasd tebrik ediyorum tüp bebekle mi oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah.

rahim ağzında yara olup hamile olan var mı arkadaşlar çok korkuyorum artık umutsuzum biraz rabbimden ümit kesilmez ama artık her ay olumsuzlukla sonuçlanınca umut da bitiyor haliyle.

anladım canım tedavine engel değilse tabii sonra yaptırırsın..zaten çok basit bir operasyon ben tedaviye başlamadan çok önce doldurmuştm rahim ağzı yaramı..

ben bugün öğrendim hamile olduğumu :) teşekkürler canım...inşallah senden de duyacağız bu haberi :)

bende ilk önce aşılama yaptırdım kasımda olmadı...şubatta da tüp bebek denedik...ilk seferde tuttu..inşallah böyle de devam eder...

merhaba arkadaşlar bende bugün şahin beyden randevumu aldım cumartesi günü bende şahin beyle tanışıcam inşallah.aslıda bu kararı vermemdeki en büyük pay sizlere ait.inşallah sizin hamiş haberleri banada uğurlu gelir.
camasd cım 2 saattir önceki sayfaları okuyrm ne stresli anlar yaşamışsın.hatta bi yazında ağladım bile.ama şimdi müjden hayırlı olsun ve 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini

selam kızlar çok özledim sizleri ne güzel hamile haberleri var çok tebrik ediyorum camasd justing canlarım benim ne güzel yaa ALLAHIM hayırlısıyla hepimizi sevindirsin böyle haberlerle hayırlısıyla inşş balsuratta hamile kızlar çok güzel haberler aldım iyiki gelmişim hepinizi öpüyorum

hadi bakalım sende ş.bey kervanına katılacaksın...inşallah sende tez zamanda yavruna kavuşursun...topiğimiz şu sıralar uğurlu.....

ayyy canım zor,zahmetli ve stresli zamanlar yaşadım..ama umudumu kaybetmedim hiçbir zaman..neyse ki geçmişte kaldı....inşallah herkes bu duyguyu yaşar,sende en kısa zamada tedaviye başlar ve olumlu sonucunu alırsın...en önemli şey moral ve poiztiflik bence...

canım çok teşekkür ederim...bizde seni özledik ve merak ettik..nasılsın?nerelerdesin?
çok merak ettirme kendini,arada uğramaya çalış...kendine çok ama çok iyi bak...öpüyorum

sihirim çok teşekkürler,inşallah yüzünü de görmeyi nasip eder allahım.....darısı başına artık..sen ne yaptın bir karara varabildin mi? en son biraz kafan karışıktı sanki?

ben beklemedeyim canım.testlerim var yapılan , yapılcak..kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve sorun çıkmadı.genetik,şeker falan bi sürü testim var.hatta histeroskopiyi bile düşünüyorum.ama önce testleri bi yaptırayımda gerisi gelcek inşallah..
şimdi sizlerin güzel haberlerinizle heycanlanıyorum...gerçi senin hamiş haberini alınca hemen ş.beye gidip hadi başlayalım demek geldi içimden ama sabretmeye çalışıyorum.

justing...slm canım.nasılda eski hamileler kervanına girdin dimi.ne güzel bi duygu.düşününce içim kıpır kıpır oluyo.rabbim bebişlerinizi kucağınızdada göstersin inşallah.taşınma aşamasında kendine dikkat et ve bardak dahi elleme lütfen.çok kızarım sana lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

hoşgeldin ş.beyliler kervanına jbase.ş.bey sanada hayır ve uğurlu bebiş getirir inşallah.herşey gönlünce olsun

rahim ağzında yara olup hamile olan var mı arkadaşlar çok korkuyorum artık umutsuzum biraz rabbimden ümit kesilmez ama artık her ay olumsuzlukla sonuçlanınca umut da bitiyor haliyle.

bizler umut savaşçılarıyız.umudun bittiği yer yok bizler için.güçlü ve sabırlı olmak zorundayızki rabbimde bizleri bebklerimize kavuştursun.

umutla ,hırsal,sabırla uğraşcaz ki sonucumuz güzel olsun.ne kötü habeler duyuyoruz vene güzel sonuçlarla karşılaşıyoruz .güçlü ol canım güçlü olup birbirimizede destek olcaz ve bu savaşı kazancaz teker teker

slm kıslar,bugün 7.günümdeyim.gece tuvalete çıktım kasıklarımda çok ağrım oldu belimden kalkamadım.
belim çok ağrıyo nedense.dua edin bana 9.günde idrar testi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…