- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.941
duygu canım benim de ilkinde tutmadı,ama kısmette ikincide tutması varmış,2.tuttu,ama değerim çok düşüktü,Şahin bey bana hamile diyemem size dedi ama bak şimdi bana tekme yiyip duruyorum...ben tekme yedikçe hamile olduğumu anlıyorum düşün 28.haftaya geldim yeni yeni artık hamileyim diyebiliyorum canım..Senin de olacak inşallah...
merhaba kızlar ben de şahin beyin hastasıyım 2 defa başka doktorla aşılama denedim sonra geçen ay şahin beyle olmadı 3ü de artık bu ay da olmazsa bir dahaki ay tüp bebek inş. rabbim hepimize verir bebeklerimizi ben 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıl oldu olmuyor bakalım hayırlısı ilk başta eşimin sperm hareketliğli az gibiydi ama şahin beyin yaptırdığı testlerde o iyi morfoloji biraz düşük yüzde 5 alt sınır zaten 4 bakalım benim de aşılama sırasında rahim ağzında yara gördü inş. olur
zeynepela inşalalh tez zamanda kavuşursun bebişine....sanırm bu ay aşılama oldun,ne zaman alacaksın sonucu?
Özlemcim benim değerim 33,6 ydı..60-70 üstü bizim için iyidir demişti Şahin bey...Ama veren Allah...neyi taktir ettiyse onu yaşıyoruz...Allahıma çok şükür,bugünleri gördüm..
yok bu ay dinleniyorum bir dahaki ay tüp bebek inş. bugünlerde de adet günüm bakalım
şahin bey bebek olduktan sonra tedavi yapalım dedim şimdi yapışıklık yapabiliyormuş o yüzden kalsın dedi zaten aşılama yaparklen gördü yarayı ben de çok üzüldüm duyunca zaten olmadı bu arada sen galiba iyi haberler almışsın tebrikler falan çok sevindim camasd tebrik ediyorum tüp bebekle mi oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah.
merhaba arkadaşlar bende bugün şahin beyden randevumu aldım cumartesi günü bende şahin beyle tanışıcam inşallah.aslıda bu kararı vermemdeki en büyük pay sizlere ait.inşallah sizin hamiş haberleri banada uğurlu gelir.
camasd cım 2 saattir önceki sayfaları okuyrm ne stresli anlar yaşamışsın.hatta bi yazında ağladım bile.ama şimdi müjden hayırlı olsun ve 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini
selam kızlar çok özledim sizleri ne güzel hamile haberleri var çok tebrik ediyorum camasd justing canlarım benim ne güzel yaa ALLAHIM hayırlısıyla hepimizi sevindirsin böyle haberlerle hayırlısıyla inşş balsuratta hamile kızlar çok güzel haberler aldım iyiki gelmişim hepinizi öpüyorum
sihirim çok teşekkürler,inşallah yüzünü de görmeyi nasip eder allahım.....darısı başına artık..sen ne yaptın bir karara varabildin mi? en son biraz kafan karışıktı sanki?
merhaba arkadaşlar bende bugün şahin beyden randevumu aldım cumartesi günü bende şahin beyle tanışıcam inşallah.aslıda bu kararı vermemdeki en büyük pay sizlere ait.inşallah sizin hamiş haberleri banada uğurlu gelir.
camasd cım 2 saattir önceki sayfaları okuyrm ne stresli anlar yaşamışsın.hatta bi yazında ağladım bile.ama şimdi müjden hayırlı olsun ve 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini
rahim ağzında yara olup hamile olan var mı arkadaşlar çok korkuyorum artık umutsuzum biraz rabbimden ümit kesilmez ama artık her ay olumsuzlukla sonuçlanınca umut da bitiyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?