- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.961
slm kıslar,bugün 7.günümdeyim.gece tuvalete çıktım kasıklarımda çok ağrım oldu belimden kalkamadım.
belim çok ağrıyo nedense.dua edin bana 9.günde idrar testi yapacağım.
selam kızlar çok özledim sizleri ne güzel hamile haberleri var çok tebrik ediyorum camasd justing canlarım benim ne güzel yaa ALLAHIM hayırlısıyla hepimizi sevindirsin böyle haberlerle hayırlısıyla inşş balsuratta hamile kızlar çok güzel haberler aldım iyiki gelmişim hepinizi öpüyorum
ben çok iyiyim canım bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum artık savaşmıycam kabullenicem bu durumu 15 yıldır çok uğraştım kazanamadım hayırlısı böyleymiş demekki bu işler nasip kısmet işi ALLAHIM hayırlıysa ver diyordum zaten sağlık olsun sizlerin hamile haberlerinizi almak çokgüzel inanın kendim olmuş gibi seviniyorum hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişleriniz kızlar duaalrım sizlerle.belki evlatlık alırız eşim pek istekli değil bakalım nasibimizde neler var hayırlısı hepinizi çok çok öpüyorum canlarımcanım çok teşekkür ederim...bizde seni özledik ve merak ettik..nasılsın?nerelerdesin?
çok merak ettirme kendini,arada uğramaya çalış...kendine çok ama çok iyi bak...öpüyorum
gelmeye çalışıyorum canım benim çok öpüyorum Şenizpinkim çok teşekkür ederiz cnm..bide halide hamile...özletme kendini gir arada cnm...
hakında hayırlısı olsun canım panik yapma :1hug:slm kıslar,bugün 7.günümdeyim.gece tuvalete çıktım kasıklarımda çok ağrım oldu belimden kalkamadım.
belim çok ağrıyo nedense.dua edin bana 9.günde idrar testi yapacağım.
Şeniz teşekkürler canım momim samurada çok sevindim hayırlısıyla gelsin ikizler selam söyle bizdenvereliniortakpinkim canım nerelerdesin. iyi olduğuna haber verdiğine sevindim canım...
maaşallah hamilelerimiz artıyor günden güne...
balsurattan haberim yoktu çok sevindim. nasıl azmetmişti canım benim demek o da hamile.
bu arada eski arkadaşlar hatırlar susamurum vardı şahin beyde ilk tedavisini yaparken bizim topikteydi oda. sonra 2. tedaviyi de yaptılar kasımda şahin beyde ve o da hamile.
hemde ikiz bekliyor. geçen hafta cinsiyetleri de belli oldu miniklerin. biri kız biri oğlan geliyor hayırlısıyla.
kendi gelir yazar dedim ama vakti olmuyor yoğun çalışıyor oda ben vereyim güzel haberi dedim....
minik cadım arkadaşlar haklı hiç acele etme idrar testi için. hamile bile olsan net iki çizgi görme şansın yok gibi idrar testinde.
ben 4 hafta 3 günlük hamileymişim (doğal yolla kaldığım için farketmemişiz o zamana kadar) kan değerim 3353tü ama idrar testinde 2. çizgi çıkmasına rağmen yine bile çoooook belirgin değil hafif daha pembeydi. düşün kanda 3353 idrar da hafif pembe çıkıyor.
o yüzden idrar testi yapıp da kendini de karnında tutunmaya çalışan miniklerini de üzme sakın....
hayırlısı ile inşallah seninde güzel haberlerini alacağız.
bizler umut savaşçılarıyız.umudun bittiği yer yok bizler için.güçlü ve sabırlı olmak zorundayızki rabbimde bizleri bebklerimize kavuştursun.
umutla ,hırsal,sabırla uğraşcaz ki sonucumuz güzel olsun.ne kötü habeler duyuyoruz vene güzel sonuçlarla karşılaşıyoruz .güçlü ol canım güçlü olup birbirimizede destek olcaz ve bu savaşı kazancaz teker teker
sadece anne olmak istiyoruz başka ne istiyo olabilirizki.maddi destekde istemiyoruz.bu ülkede ne doğru düzgün yapılıyoki bu yönetmelikde düzgün çıksın.sağlık bakanına teşekkür ederiz doğrusu sağlığımızı düşünmüş ama önce tüp bebek tedavilerini ücretsiz yapsa sonrada bizlere psikololjik destek için yardımda bulunsa daha iyi olur.ben sokaklara çıkamıyorum insanların karınlarına bakamıyorum üzülmemek için.hatırlamamak için bunları biliyomu acaba.eğer ikiz gebelikler tehlikeliyse ben isteyerek sağlığımı tehlikeye atabilirim doğrusu bebek sahibi olmak için.buna sadece ben karar verebilirim.ne sağlık bakanını ilgilendirir bu durum nede başka hiç kimseyi.gerekirse yurt dışına gider yine yaptırırm.nasıl engellicekler.sadece insanların daha çok acı çekmelerini sağlıcaklar.hayırlısı olur umarımmm herkez için...
kesinlikle haklısın canım.hemen bir yerlere itiraz edelim ben tüp bebeğe başvuracaktım bu ay ama açıkcası beklemeyi düşünüyrm şimdi.kendilerinin başına gelmediği sürece anlayamazlar bizleri.evlat sahibi olamamanın bizi nasıl etkilediğinden habersizler mi bu insanlar nasıl bu şekilde bir karar çıkar ya.2 tane embriyo transferini mantıklı buluyrm.1 taneyle nasıl olcak yaaa?
kızlar slm hepinize...ben nihayet yan daireye taşındım..netim o yüzden yoktu..neyseki kavuştum...cumartesi gittik ş. beye kontrole..benimki tavşan gibi zıplıyordu çok şaşırdım...ellerini ayaklarını parmaklarını tek tek gösterdi şahin bey..tarama testi içinde kan verdim ...bir hafta içinde sonuç çıkıcakmış..dua edinde ondanda yırtayım kızlar..
geçmişi çok hızlı okudum...susamurunu geçen konuşuyorduk..hamile olduğuna çok sevindim yaa..darısı diğer arkadaşlara inşallah..momi cnm bende ela ismini diyecektim sana..gayet güzel bir isim..hem söylemeside kolay..hayırlısı olsun cnm...
diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım..tek tek saymıyorum..sihirim cnm ben taşınırken yormıcam dedim kendimi ama baya yordum aslında ..ama şahin beye gittiğimde korkarak gitmiştim açıkçası kan pıhtısı büyümüş diyecek diye ama kaybolmuş şükür..şimdilik bi problem yok yani..sizinde güzel haberlerinizi duyarsam çok daha iyi hissedicem kendimi..
selam kıslar dün test yaptırdım 294 vee hamileyim çook şükür.
darısı bekleyenlerin başına,inşallah sağlıkla kucağımısa da alırıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?