- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.981
selam kıslar dün test yaptırdım 294 vee hamileyim çook şükür.
darısı bekleyenlerin başına,inşallah sağlıkla kucağımısa da alırıs..
kızlar slm hepinize...ben nihayet yan daireye taşındım..netim o yüzden yoktu..neyseki kavuştum...cumartesi gittik ş. beye kontrole..benimki tavşan gibi zıplıyordu çok şaşırdım...ellerini ayaklarını parmaklarını tek tek gösterdi şahin bey..tarama testi içinde kan verdim ...bir hafta içinde sonuç çıkıcakmış..dua edinde ondanda yırtayım kızlar..
geçmişi çok hızlı okudum...susamurunu geçen konuşuyorduk..hamile olduğuna çok sevindim yaa..darısı diğer arkadaşlara inşallah..momi cnm bende ela ismini diyecektim sana..gayet güzel bir isim..hem söylemeside kolay..hayırlısı olsun cnm...
diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım..tek tek saymıyorum..sihirim cnm ben taşınırken yormıcam dedim kendimi ama baya yordum aslında ..ama şahin beye gittiğimde korkarak gitmiştim açıkçası kan pıhtısı büyümüş diyecek diye ama kaybolmuş şükür..şimdilik bi problem yok yani..sizinde güzel haberlerinizi duyarsam çok daha iyi hissedicem kendimi..
kıslar hepinise tsk.ederim iyi dilekleriniz icin.
Ins.herkes hamile kalır we saglıkla kucagımısa da alırıs.
Inanamiyorum hamıle olduguma bi degisiklık yok arada adet agrisı oluyo okadar..
kızlar bu arada tam taşındım dinlenirim diyordumki salı akşamı maalesef kayınpederimi kaybettik..bana herzaman güleryüzünü gösteren kızıma diğer torunlarından farklı davranmayan babam ne yazıkki öldü..o yüzden devamlı kayınvaldemlerdeyim...bu saatte açıp bi bakayım dedim..ama neyseki minikcadının güzel haberiyle tekrar sevindim...en çok üzüldüğüm şeyde torununu göremeden ölmesi...
merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım...
gülinciğim konuştuk ama burdan da yazayım başınız sağolsun.nur içinde yatsın kayınpederin..
bugün bizimde kontrolümüz vardı...önce tek olduğunu öğrendik.sonrasında kalp atışını gördük :) minicik yanıp yanıp sönüyordu...haftaya çarşamba da inşallah duyacağız :)) daha miniminnacık 2.1 mm.miş..inşallah sağlıklı bir şekilde gelişmesi devam eder...
saolun kızlar...onun için dua etmekten başka yapacağımız bişey yok eet..
bu arada tarama testimin sonucu gelmiş..aradı şahin bey..herşey gayet iyi dedi...buna şükür...
camasd...çok sevindim canım kalp atışlarını duymana.sürekli blue a soruyorum zaten seni ve justing.pek girip haberdar etmiyosunuz bizi.rabbim kucağında sağlık ve sıhatle görceğin günlere kavuştursun seni.kalp atışı doğumu derken bi bakcan yürüyo konuşuyo koşuyo...
çok teşekkür ederim sihirim..inşallah allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip eder..herhalde karnım şişmeden tam olarak hamile olarak hissedemeyeceğim kendimi...
sen nasılsın? ne yapmaya karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?