Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kıslar dün test yaptırdım 294 vee hamileyim çook şükür.
darısı bekleyenlerin başına,inşallah sağlıkla kucağımısa da alırıs..

minikcadım bende merak ettim girdim güzel haberini gördüm. alkisalkisalkis

tebrik ederim hadi bakalım en yeni hamile ünvanımız sende şu anda. inşallah elinde az tutarsın senden sonra yine yeni hamilelerimiz artar. :sm_cool: :sm_cool:

allah şimdiden sağlıkla kucağına almak analı babalı büyütmek nasip etsin. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...

canım hadi hayırlı olsun inşallah yeni evde güzel güzel büyütürsün bebeşini. yorulmamak mümkün değil taşınırken ama neyse atlatmışsın artık. şimdi bol bol dinlen kendini de bebeğide yorma.

artık büyüdü senin yaramazda tabi elleri kolları bellidir. bizimde ilk zamanlardaki kontrolllerinden birinde hep zıplıyordu. tam bak ayakları diyor ş. bey bir bakıyoruz ekranda birşey yok hop yine ayakları gelmiş görüntüye.

ela adı en gündemde olan bakalım karar veririz inşallah..

minikcadım hayırlı olsun,gözün aydın canımmmm...
nasıl seviindim anlatamam...ohhh beeee,yeni bir hamile daha katıldı aramıza....sayımızın daha da çoğalması dileğiyle....

bu arada bende bir değişiklik yok,hala rüyada gibiyim.ş.bey değerin güzel testi tekrar ettirmene gerek yok dese de 15. gün tekrar test yaptırdım değerim de 638 çıktı.bayağı yükselmiş neyseki...şimdi p.tesi kontrolüm var..kalp atışını duyamayız büyük ihtimal ama keseyi görüürüz inşallah :))
adet tarihime göre 5+2 günlük olmuş :)) hayırısıyla kalp atışını da duyarsam daha çok rahatlayacağım sanırım....

kıslar hepinise tsk.ederim iyi dilekleriniz icin.
Ins.herkes hamile kalır we saglıkla kucagımısa da alırıs.
Inanamiyorum hamıle olduguma bi degisiklık yok arada adet agrisı oluyo okadar..

kıslar hepinise tsk.ederim iyi dilekleriniz icin.
Ins.herkes hamile kalır we saglıkla kucagımısa da alırıs.
Inanamiyorum hamıle olduguma bi degisiklık yok arada adet agrisı oluyo okadar..

allah saglıklı sıhatlı hayırlısyla elinize versin canım allah bizede olmayanlarada nasip etsin:ecrin_bebek::Saruboceq:

kızlar bu arada tam taşındım dinlenirim diyordumki salı akşamı maalesef kayınpederimi kaybettik..bana herzaman güleryüzünü gösteren kızıma diğer torunlarından farklı davranmayan babam ne yazıkki öldü..o yüzden devamlı kayınvaldemlerdeyim...bu saatte açıp bi bakayım dedim..ama neyseki minikcadının güzel haberiyle tekrar sevindim...en çok üzüldüğüm şeyde torununu göremeden ölmesi...

gülincim başın saolsun canım üzüldüm gerçekten iyi biriymiş anlattığına göre...mekanı cennet olsun canım

justing ... başın sağ olsun canım.kendine dikkat et .üzücü bi durum ama takdiri ilahi elimizden hiç bişey gelmiyo.sen bebişine ve kendine çok iyi bak

Başınız sağolsun...

Bende Şahin Zeteroğlunun ( __soyadı yanlış yazılmış konu başlığında :)__ ) yardımları sayesinde 24 günlük hamileyim kısa bir göz gezdirdim buraya maşallah hep ikiz üçüz bebek bekleyen olmuş 3 embriyo transferi yaptırdım bakalım ben kaçız olucam kaydirigubbakcemile3

gulincim canım başınız sağolsun. allah kalanlara sabır versin canım... söylenebilecek pek birşey yok.

ama sen kendini çok üzme sağlam durmalısın bebeğin için unutma olur mu...

merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım...
gülinciğim konuştuk ama burdan da yazayım başınız sağolsun.nur içinde yatsın kayınpederin..

bugün bizimde kontrolümüz vardı...önce tek olduğunu öğrendik.sonrasında kalp atışını gördük :) minicik yanıp yanıp sönüyordu...haftaya çarşamba da inşallah duyacağız :)) daha miniminnacık 2.1 mm.miş..inşallah sağlıklı bir şekilde gelişmesi devam eder...

saolun kızlar...onun için dua etmekten başka yapacağımız bişey yok eet..
bu arada tarama testimin sonucu gelmiş..aradı şahin bey..herşey gayet iyi dedi...buna şükür...

camasd...çok sevindim canım kalp atışlarını duymana.sürekli blue a soruyorum zaten seni ve justing.pek girip haberdar etmiyosunuz bizi.rabbim kucağında sağlık ve sıhatle görceğin günlere kavuştursun seni.kalp atışı doğumu derken bi bakcan yürüyo konuşuyo koşuyo...

Son düzenleme:
saolun kızlar...onun için dua etmekten başka yapacağımız bişey yok eet..
bu arada tarama testimin sonucu gelmiş..aradı şahin bey..herşey gayet iyi dedi...buna şükür...

justing...hayırlı olsun canım.sonuncun için çok sevindim.taşınmaydı,cenazeydi derken bebişi ihmal etme lütfen kendine dikkat et.

çok teşekkür ederim sihirim..inşallah allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip eder..herhalde karnım şişmeden tam olarak hamile olarak hissedemeyeceğim kendimi...

sen nasılsın? ne yapmaya karar verdin?

bulantıların falan yokmu henüz onlarda hamile hissettirir kendini(kötü ama olsun bebiş ve sen sağlıklı olda) yavaş yavaş başlarda zaten karnın büyümeye.

ben iyiyim.şimdi beklemedeyim.haziranda başlarız diye düşünüyoruz kısmetse tabii.zaman geçmek bilmiyo ama.mart ayı okadar uzun geldiki daha nisan ve mayıs var nasıl sabretcem bilmiyorum.ama tam anlamıylada dinlenmek istiyorum.çalışmayıncada evde zamanlar iki katına çıkıyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…