- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.001
bulantıların falan yokmu henüz onlarda hamile hissettirir kendini(kötü ama olsun bebiş ve sen sağlıklı olda) yavaş yavaş başlarda zaten karnın büyümeye.
ben iyiyim.şimdi beklemedeyim.haziranda başlarız diye düşünüyoruz kısmetse tabii.zaman geçmek bilmiyo ama.mart ayı okadar uzun geldiki daha nisan ve mayıs var nasıl sabretcem bilmiyorum.ama tam anlamıylada dinlenmek istiyorum.çalışmayıncada evde zamanlar iki katına çıkıyo sanki.
kalp atışlarını duyduuuummm kuzucuğumun opuyorumnanaktan çok güzel bir duyguymuş opuyorumnanaktan camasd seninle aynı gün embriyo transferi yaptırmamışmıydık şahin beye? 5 haftalık dedi doktorum o nasıl oluyo :uhm:
kızlar slm nasılsınız bakalımbebişlerimiz nası:?bende yine kanama oldu her ay bu şekilde olcak sanırım korkuyorum...bebişimi gördüm elleri ayakları gözleri oluşmaya başlamış nisan başı gidicem yine çok şükür bebişim iyi...ciic bakın kendinize yine görüşürüz
merhaba sihirim,
bulantılarım henüz yok ama ş.bey başlamadıysa çok bulantı olmayacak demek ki dedi,bakalım göreceğiz :))
karnım şiş ama kullandığım ilaçlardan dolayı,yumurta toplantıktan sonra inmedi bir daha...
haklısın evde olunca zaman geçmiyor sanki..bana da hep öyle gelmiştir...nisan mayısı iyice dinlenerek ve kendini hazırlayarak geçirirsin...bol bolmoral depola ve pozitif ol..inşallah haziranda herşey güzel olacak...yeni yasa hakkında konuştunuz mu ş.beyle..ne diyor bir bilgin var mı?
sihirim moral depolamaya devam et..Sonu güzel olacak canım...Hep öyle düşün olur mu?
merhaba arıza, nasılsın? kalp atışlarını duymuşsun ne güzel değil mi..inanılmaz birşeydi...bizimkisi çok ama çok derinden geliyordu.haftaya çarşamba geldiğinizde daha net duyarız dedi ş.bey...
son adet tarihine göre hesaplanıyormuş ya o yüzden haftalarımız farklı sanırım..adet tarihime göre kontrole gittiğimede 5+6 idi benim.bir daha ne zaamana randevu aldın sen...ben çarşambe tekrar gideceğim :))
canlarım gelemiyordum çünkü yine hastanede yattım 1,5 hafta kadar idrar yolları iltihaplanmış 15+1 OLDUK HALA YATIŞ ve size müjdee Allah nasip ederse oğluşum geliyor camasd çok sevindim artık girmeye çalışırım nete Hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?