Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kalp atışlarını duyduuuummm kuzucuğumun opuyorumnanaktan çok güzel bir duyguymuş opuyorumnanaktan camasd seninle aynı gün embriyo transferi yaptırmamışmıydık şahin beye? 5 haftalık dedi doktorum o nasıl oluyo :uhm:

kızlar slm nasılsınız bakalımbebişlerimiz nası:?bende yine kanama oldu her ay bu şekilde olcak sanırım korkuyorum...bebişimi gördüm elleri ayakları gözleri oluşmaya başlamış nisan başı gidicem yine çok şükür bebişim iyi...ciic bakın kendinize yine görüşürüz

merhaba sihirim,
bulantılarım henüz yok ama ş.bey başlamadıysa çok bulantı olmayacak demek ki dedi,bakalım göreceğiz :))
karnım şiş ama kullandığım ilaçlardan dolayı,yumurta toplantıktan sonra inmedi bir daha...

haklısın evde olunca zaman geçmiyor sanki..bana da hep öyle gelmiştir...nisan mayısı iyice dinlenerek ve kendini hazırlayarak geçirirsin...bol bolmoral depola ve pozitif ol..inşallah haziranda herşey güzel olacak...yeni yasa hakkında konuştunuz mu ş.beyle..ne diyor bir bilgin var mı?

merhaba arıza, nasılsın? kalp atışlarını duymuşsun ne güzel değil mi..inanılmaz birşeydi...bizimkisi çok ama çok derinden geliyordu.haftaya çarşamba geldiğinizde daha net duyarız dedi ş.bey...
son adet tarihine göre hesaplanıyormuş ya o yüzden haftalarımız farklı sanırım..adet tarihime göre kontrole gittiğimede 5+6 idi benim.bir daha ne zaamana randevu aldın sen...ben çarşambe tekrar gideceğim :))

merhaba halidem iyiyim ben sen nasılsın,? kendine dikkat et,yorma sakın kendini kanamalarında olduğuna göre...daha çok dikkat etmelisin....

maşallah bebişinde iyice büyümüş...hep böyle sağlıklı şekilde büyür inşallah...
kendine iyi bak..nisanda gittiğinde daha da büyümüş olacak senin kerata :))

bulantılarının olmamasıda çok güzel.inşallah böle giderde zevkle geçirirsin bu günlerini.

bende öle yapmaya çalışıyorum.sürekli tatil gezme planları yapıyorum.artık sabretmek lazım.inşallah dediğin gibi haziranda herşey çok güzel olacak...

henüz konuşmadım.testler ayptırıyorum ya onları bekliyorum hepsini yaptırınca gidip görüşürüm dedim.ama merkezler uyguluyolar bu yasayı muhtemelen ş.beyde uygular.

gülincim başınız sağolsun canım...Allah geride kalanlara sabır versin..Allaha şükür tarama testinin sonuçları da güzel çıkmış..Sen kendine dikkat et canım olur mu?

özlemcim belki de bendeki gibi hiç bulantın olmayacak...Allahım hayırlısını versin...Merak etme kalp atışlarından sonra elini ayağını oynatmasını da göreceksin..Sonra karnında tekmelerini hissedeceksin..Böyle böyle kucağına gelecek inşallah...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

halidem sen üstüne görme dedikleri gibi hamileliğin sırasında adet mi olacaksın acaba?ınşallah kanamaların böyle kanamalar olup seni de bizi de korkutmasın...Sen yine de ağır kaldırma,uzanma bir yerlere olur mu canım?

momim nasılsın canım?Küçük hanım nasıl?Şurda iki ayımız kaldı aşağı yukarı...Allahım ınşallah şu iki ayı da hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin...

dilkalmancım bende öle düşünüorum ama geçen olan leke gibiydi 1 gnde geçti bu pazardan beri sürüyo bgn hafifledi ama kırmızı değil rengi şükür ki kahve...bide dikkat ettim geçen ayda 15indeydi bu ayda 15inde oldu artık her ayın 10-15 arası yatıcam iş yapmıcam

31 martta gidicem tekrar kalp atışları çok iyiydi kuzumun derinden değildi folikasite başladığımdan beride mide bulantılarım başladı kafamçokkarıştı bulaşık deterjanın kokusu beni kendimden geçiriyo :bbo: nolucak halim bilmem kaydirigubbakcemile3

selam kızlar maşallah ne güzel gelişmeler olmuş 41 bin kere maşallah darısı başıma inşş umudu kestim artık ama:))

kızlar hepinize selam..geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah..bende iyiyim..herşey normal olarak devam ediyor...öpüyorum hepinizi...

canlarım gelemiyordum çünkü yine hastanede yattım 1,5 hafta kadar idrar yolları iltihaplanmış 15+1 OLDUK HALA YATIŞ ve size müjdee Allah nasip ederse oğluşum geliyor camasd çok sevindim artık girmeye çalışırım nete Hepinizi öpüyorum..

çok sağol latarte :)
sana da çok geçmş olsun,çok sevindim bu arada oğlan olduğunu öğrenmişsin.hadi bakalım hayırlısı.kendine çok ama çok iyi bak.öpüyorum seni...

diğer hamilleler sizler nasılsınız? artık pek uğranmıyor buralara sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…