Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım adet olmazsam başlayamayız tedavimeki ama bebiş gelsin ondan olma dedin sen anladım hayırlısıyla inş tatlım bakalım ALLAHIM neler göstericek hayırlısı olsun hakkımızda inş:Saruboceq:
momicim.......merhabalar......bugün geldin ha......nasılsın.....kendini toparlamışsındır umarım.....bakalım benimde yarın kontrolüm var......yumoş sayısı ne kadar çıkacak........:1hug:

yarın kontrolünmü var hadi hayırlısı canım dualarım seninle:1hug:

pinkcim......senin nasıl gidiyor......bize yetişmeye kararlımısın......:1hug:

canım bana ilaç verdiya şahinbey kullanıyorum son 4 kaldı bakalım ne olucak kistler eridiyse başlarız erimediyse ramazan geliyor bakalım yine yeniden ertelenme ALLAHIm hayırlar göstersin inş:Saruboceq:

evet canım yarın konturolüm var.....bakalım kontrolde ne olacak ..........bugün benden akıntı gelmeye başladı.......bi topikte okumuştum......akıntısı olan bir kişinin transferi ertelenmiş......akıntı tutunmayı engelliyormuş.......yarın soracağım dr.a........bide akşam iğnemi yanlış doz yaptı.eşim.....bakalım o ne olcak .....yarın onouda soracağım.......anlican bugün biraz canım sıkkın.....:1hug:

allah allah ilginç akıntı olunca erteleniyomuşmu hiç duymadım...hakkında hayırlısı olsun canım benim yarın herşey güzel geçer inşş

Saol güzelim iyi dileklerin için
TEYZE oldum çok şükür toparlacık bir oğlumuz oldu
kime benziyo bilemedik
Rabbim hepimize böyle toparlak toparlak evlatlar nasip etsin inşallah....:Saruboceq:

Canım benim sana da teşekkür ederim iyi dileklerin için
İnşallah bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız...

Akıntı nasıl bir akıntı bence normal seyreden bir akıntıdır o .Kaç tane yumurtamız oldu güzelim akıntı olması bence gayet doğal.Ama renginde kokusunda bir değişiklik hissediyorsan Şahin beye söylemelisin tabi

Ya kızlar bu arada benim hala toplama günü belli değil
Bugün tekrar kont.gideceğim
Ha bire yumurtamı çıkıyor anlamadım ki küçüklerde yetişsin diye dün tekrar iğne aldım
Bakalım hayırlısı 17 sinde iğnelere başladım 12 gün oldu çok mu uzadı yaa...
ıçimi rahatlatın nolurrrmafoldumben

samur benim de 12 gündü ama sonu felaket oldu ilacı ayarlayamadı diye...herif...
ama benim arkadaş 17 gün oldu iğne onda sorun olmadı....

samur benim de 12 gündü ama sonu felaket oldu ilacı ayarlayamadı diye...herif...
ama benim arkadaş 17 gün oldu iğne onda sorun olmadı....

Saol tatlım benim herhalde daha tam büyüyemediler bilemiyorum
Sadece aklımın karışması aşılamalarımda adetin 10.günü aşılamanın olmuş olması
Bu sefer niye geciktiler büyümek için.
Senin ilacı ayarlayamadı derken fazla doz verip çapı istenilenden büyük mü oldu
yoksa küçük mü kaldılar da sonu felaket oldu?

kızlar merhabalar.......şimdi kontrolden geldim .......herşey yolunda.....iki gün daha iğne kullanacağım......cumarteside kısmetse yumoşlar toplanıyor......yumoş sayım her zamanki gibi 7-8 tane.....:1hug:

susamuru......yeğenin dünyaya geldi ha......ALLAH analı babalı büyutsün inşallah......darısı bizlere........canım o iğne günleride yumurtaların durumuna göre değişiyor....benim çatlatma iğnesini saymazsak 9 gün iğne kullanmış oluyorum......endişelenecek bişey yok ......ama endişeleniyorsan Şahin beye sor........benim aklıma bişey takılsın hemen cepten arıyorum......içimi rahatlatıyorum.....sağolsun dr.umuz çok iyi.....sorduğum herşeyi çok nazik biçimde cevaplıyor......:1hug:

kızlar selam yoktum bir sure yazamadım size ama o telaşın içinde aklım sizdeydi. annem rahatsızlandı hastanede dün acile falan gidince tüm planlar değişiyor tabi. şimdilik biraz daha iyi ama bakalım ne zaman eve götüreceğiz o önemli tabi.

bluecum iyi hadi bakalım standart yumoş sayını tutturmuşsun maaşallah. inşallah hepsi kaliteli olur döllenirler. akıntıyı da merak etme bence samurumun dediği gibi yumoşlar büyürken de normal dönemlerde akıntı çok normal hatta olması gerkeiyor dikkat etmek gereken bildiğim kadarıyla kokulu rengi değişik iltihap vb. sebepli akıntı... sor bakalım şahin beye umarım önemli değildir.

samurum sana özelden de yazdım tebrik ediyorum KOCAMAN minik oğlunuzu sağlıkla güzel güzel büyütün inşallah. 12 günü de takma kafana.... ayrıca aşılama ile de kıyaslama bence. tam bilmiyorum ama aşılamada lucrin kullanılıyor mu ki şu bizim hormonları baskılayan... ondan fark yaratıyor olabilir.

pinkcim sen ne alemdesin. bitiyor olmalı senin ilaçlar bugün yarın. hadi bakalım şimdi sıra sende.....

benim o akıntıyı sordum......olması gereken birşey..........ama yinede başka bi topikte akıntı yüzünden transferim iptal oldu diye okuyunca panik oldum......aslında diğerlerindede olmuştu.....o zamanda sormuştum......ama illaki kendime olumsuz bir düşünce yaratıcam...:1hug:

hayatım adam bana doğru düzgün bakmadı 5 günde bir konntrole çağırdı...ben de ohss oldum....e2 değerim 8500 oldu...ilacı kesti yummurtalar bu sefer bozuldu...30 yumurtadan elimde düzgün bişi kalamadı...bi sürü serum yedim...rahmim bozuldu bebek de tutundu ama gelişemedi...nası gelişsin karnım 7 aylık karın oldu....herkes doğum ne zaman diyodu:gitme:

kızlar akıntıyı merak etmeyin yumurtaların büyüdüğüne işaret ama tabi kokulu iltihabik değilse arkadaşımın dediği gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…