- Konu Sahibi handan1976
-
canım adet olmazsam başlayamayız tedavimeki ama bebiş gelsin ondan olma dedin sen anladım hayırlısıyla inş tatlım bakalım ALLAHIM neler göstericek hayırlısı olsun hakkımızda inş:Saruboceq:gunaydın arkadaslar... iyi haftalar....
nasıl bakalım herkes. haftasonu pek hareketli degilmis burasi gordugum kadariyla.
susamurunu merak ediyorum ama bugun kızkardesi dogum yapacaktı onunladır herhalde gelemez bugun....
bluesuuu canım ne guzel 6 yumos biz dedigin gibi seninle paralel gidiyoruz. bakalım bir dahakine artmıs olur sayılar.
pinkim insallah bir daha adet gormezsin canım benimkide basladı cok yoruyor valla bitse diye bekliyorum.
momicim.......merhabalar......bugün geldin ha......nasılsın.....kendini toparlamışsındır umarım.....bakalım benimde yarın kontrolüm var......yumoş sayısı ne kadar çıkacak........:1hug:
pinkcim......senin nasıl gidiyor......bize yetişmeye kararlımısın......:1hug:
canım ne güzel ilerlediniz hayırlısıyla 10 yumoşunda büyüyüp bebişler olucaklar inşşş
kızkardeşine hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım teyze oluyosun ne güzel benim kızkardeşim yok arkadaşlarımın çocuklarının teyzesiyim bende:1hug:
evet canım yarın konturolüm var.....bakalım kontrolde ne olacak ..........bugün benden akıntı gelmeye başladı.......bi topikte okumuştum......akıntısı olan bir kişinin transferi ertelenmiş......akıntı tutunmayı engelliyormuş.......yarın soracağım dr.a........bide akşam iğnemi yanlış doz yaptı.eşim.....bakalım o ne olcak .....yarın onouda soracağım.......anlican bugün biraz canım sıkkın.....:1hug:
samur benim de 12 gündü ama sonu felaket oldu ilacı ayarlayamadı diye...herif...
ama benim arkadaş 17 gün oldu iğne onda sorun olmadı....
Saol tatlım benim herhalde daha tam büyüyemediler bilemiyorum
Sadece aklımın karışması aşılamalarımda adetin 10.günü aşılamanın olmuş olması
Bu sefer niye geciktiler büyümek için.
Senin ilacı ayarlayamadı derken fazla doz verip çapı istenilenden büyük mü oldu
yoksa küçük mü kaldılar da sonu felaket oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?