- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.021
momim nasılsın canım?Küçük hanım nasıl?Şurda iki ayımız kaldı aşağı yukarı...Allahım İnşallah şu iki ayı da hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin...
canlarım gelemiyordum çünkü yine hastanede yattım 1,5 hafta kadar idrar yolları iltihaplanmış 15+1 OLDUK HALA YATIŞ ve size müjdee Allah nasip ederse oğluşum geliyor camasd çok sevindim artık girmeye çalışırım nete Hepinizi öpüyorum..
çok sağol latarte :)
sana da çok geçmş olsun,çok sevindim bu arada oğlan olduğunu öğrenmişsin.hadi bakalım hayırlısı.kendine çok ama çok iyi bak.öpüyorum seni...
diğer hamilleler sizler nasılsınız? artık pek uğranmıyor buralara sanırım
dilkalmancım bende öle düşünüorum ama geçen olan leke gibiydi 1 gnde geçti bu pazardan beri sürüyo bgn hafifledi ama kırmızı değil rengi şükür ki kahve...bide dikkat ettim geçen ayda 15indeydi bu ayda 15inde oldu artık her ayın 10-15 arası yatıcam iş yapmıcam
teşekkürler canım.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.bu aralar okadar mutsuz ve umutsuzum ki inşallah şahin beyle görüşmemiz olumlu sonuçlanır.yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.[/QUOTE saol cnm iyi dileklerin için..ama emin olki şahin beyle görüştüğünde o pozitif enerjiyi ondan alıcaksın..ben görüşmeye gittiğimde bu adam beni bebeğime kavuşturacak demiştim kendi kendime..ama benimde arada çok ümitsizliklerim olmadı değil..ama şimdi hepsi geride kaldı cnm....:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?