Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Özlemcim hamile grubunun sonlarına gelmiş kişi olarak ben iyiyim..Şu anda 32.haftadayız..Kısmetse hafta sonuna doğru Şahin beye gidip doğum iznimi almayı düşünüyorum..Ondan sonra da kızımla biraz baş başa kalmak,kendimi hazırlamak istiyorum..Yavaş yavaş hazırlıklarımı da yapmayı istiyorum bu izin sırasında....Allahım inşallah hepimizin sağlıkla,hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

Bu arada sen nasılsın?Senin kaç hafta oldu şimdi ufaklık?

letarte cnm hayırlı olsun oğluşun...buraya kadar geldin ya helal sana...
dikalman cnm nasılda çabuk geçti zaman..9. ayına girmek üzeresin yanii...heran kapını güzel kızın çalabilir...bencede dinlen bundan sonraki zamanında..bakalım bende bu hafta sonu gidicem şahin beye..cinsiyeti belli olucak benimde...ama en önemlisi sağlıklı olması...
artık buraya pek kimse girmiyo..topiği yanlız bırakıp arka sayfalara atmayalım kızlar....

momim nasılsın canım?Küçük hanım nasıl?Şurda iki ayımız kaldı aşağı yukarı...Allahım İnşallah şu iki ayı da hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin...

canim selam

pek fazla hareket yok diye bende pek giremedim bu aralar. kizimda bende iyiyiz cok sukur. hazirliklar basladi evde ufak ufak.

benimde rapor almam lazım bu aralar calismaya devam etmek için. 3 mayis gibi dogum iznini baslatacagim allah izin verirse. oncesinde de 1-2 hafta belki yillik iznimi kullanirim iyice yorulursam kiiii yorulmaya basladim artik.

sen nasilsin? nasil bebis? isme karar verdiniz mi?

latarte canım demek oğlan geliyor. bizim dilkalmanla kızlardan sonra ilk oğlan seninki olacak allahın izniyle.

aman dikkat et kendine gecmis olsun cok.
bak az kaldi 16 haftayı tamamlamana. 20li haftalari gorunce rahat edersin iyice insallah.

ozlemcim seninde 8 hafta bitmis maasallah. bak geciyor zaman ne hizli. bizler doguralim allahin izniyle sonra sizinkileri bekleyecegiz.

sagligin nasil? bulantilar yok demissin hala ayni mi? boyle giderse rahat gecirirsin sende insallah

Son düzenleme:

halidem canim aman dikkat et kendine. dedigin gibi cok zorlama kendini. 4 ayini doldur sonra rahat edersin insallah o zamana kadar biraz dikkat edip koruyacaksin demek ki kendini.

gülinciiim canim sen nasılsın? bu haftasonu kontrol var demek. bakalım senin kuzu gosterecek mi cinsiyetini? dedigin gibi saglikli olsun da cinsiyeti cok onemli degil.

seninde bulantilar falan bitmiştir herhalde. bir ara cok kotuydun iyi misin simdi?

olumunekankayizsmilebayanssulusmilemrhaba kızlar şahin bey gerçekten işinde çok başarılı bende onun hastasıydım şuan üçüz hamileyim umarım sizin tedavide mutlu sonla biter şimdi tek sorunumuz var oda onları saglıklı bişekilde kucaga almak acı bademde dogum çok pahalı eşim memur ben ev hanımı ne yapalım bilmiyorum anlaşmalı bir hastane bilen varsa cevap verirse sevinirim

mrhaba kızlar şahin bey gerçekten işinde çok başarılı bende onun hastasıydım şuan üçüz hamileyim umarım sizin tedavide mutlu sonla biter şimdi tek sorunumuz var oda onları saglıklı bişekilde kucaga almak acı bademde dogum çok pahalı eşim memur ben ev hanımı ne yapalım bilmiyorum anlaşmalı bir hastane bilen varsa cevap verirse sevinirim

mlha maşallah üçüzlerin gelicek demek..allah sana şimdiden gayret kuvvet versin hem maddi hem manevi olarak...
momi canım eet bu hafta sonu kontrolüm var..cinsiyetini öğrenicez inşallah..benden çok çevrem çok merak ediyor..ben nedense o kadar merak etmiyorum...bulantılarıma gelince iştahım baya arttı cnm..yemek yapabiliyorum aynı zamanda bi güzel mideyede indiriyorum..bu seferde çok yiyince midem bulanıyo ama kısa süreli..artık 3 günde bir istifra ediyorum..demekki 5. ayda taamamen gidicek bulantılarım...seninde hazırlıklar başlamıştır tabii..hayırlısıyla doğsun bakalım minik kızımız...eksikleri olursada sonra tamamlarsın..herşeyi tam olmasın zaten...

selam kızlar nasılsınız?ben yine hastaneye yattım 3 gün kanamadan dolayı doktorum 15 gn kıpırdamadan yatıcaksın dedi...nası ocak bilmem...buarada bebişim hareket etmeye başladı ultrasonda gördm ellerini ayaklarını oynatıyodu...sanırım bnmde oğluşum olucak gibi...gidişat onu gösteriyo...dünde ikili testimi yaptırdım çok şükür sorun yokmuş...

kızlar merhaba yaklaşık 2 senedir bu forumu takip ediyordum ama kayıtlı değildim.bende 2.5 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ve sizinde tavsiyelerinizle bu cuma için şahin beyden randevu aldım tüp bebeğe geçiş yapıcaz allahın izniyle.bende yumurtlama bozukluğu var aranızda bu proglemi olupta tüp bebeği başarılı olan var mı ilk denemede?

melyedes bence doğru karar vermişsin şahin beyde..benim başka problemlerimde vardı ama yumurta rezervimde azlıkta vardı...tüp bebek tedavisinde anca 5 yumurta toplanabildi zaten bununda sadece 4 ü olgundu..tedavim negatif ti ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım cnm..ama tedavininde yumurtlamamda faydasının olduğuna inanıyorum..çünkü ilaçların etkisi birkaç ay devam edebiliyormuş...

teşekkürler canım.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.bu aralar okadar mutsuz ve umutsuzum ki inşallah şahin beyle görüşmemiz olumlu sonuçlanır.yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kızlarr hepinize selam..topiğimize bir kız daha geliyoooorrr...benimde kızım olucakmış...hemde öyle bir gösterdiki herşeyiyle belli...taabi sağlığıda yerinde çok şükür....hepinizi öpüyorummm...opuyorumnanaktan

:teytey::teytey:justing çok sevindim senin adına.tatlımı tatlı bi kızın olucak demekki. süsler püsler gezersiniz beraber.rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.aminnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…