- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.041
:teytey::teytey:justing çok sevindim senin adına.tatlımı tatlı bi kızın olucak demekki. süsler püsler gezersiniz beraber.rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.aminnn
gülincim çok sevindim canım...Allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah...
çok saol bitanem...Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah...sen neler yapıyorsun şimdi???
çok saol canım kızları sırayla doğurucaz..bakalım diğerleri ne olucak.. letartenin oğlandı sahi..bakalım arkamızdan neler gelicek....halidenin özlemin..tabi hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi boşşş...
şahin beyle görüştüm aşılama ile başlayalım dedi ama ben tüp bebekte ısrar ettima.s uzun protokol olucak benimkisi.pko vamış bende.3 senedir bekliyorum bebişimi inşallah bu sefer gelirrr:sinifsinif:
canım bende de ileri pco ve yumurtalarım cevap vermıyordu kısa protokol uygulandı tek embrıyom tek yumurtam oldu allahıma şükürler olsun allah nasip etti
şahin beyle görüştüm aşılama ile başlayalım dedi ama ben tüp bebekte ısrar ettima.s uzun protokol olucak benimkisi.pko vamış bende.3 senedir bekliyorum bebişimi inşallah bu sefer gelirrr:sinifsinif:
Oyyy oyy birtane daha kızın olacak demekki ablasına benzesin inşallah
Bende oğluşumu büyütmeye çalışıyorum paşa zorluyor beni bu aralarda mantars yakalandım tekrarlıyor devamlı
16+3 oldum istifralarım çok azaldı ama mıdem hala bulanıyor çok fena
bence doğru karar vermişsin canım..çünkü bana nedense aşılama boşuna vakit kaybı gibi geliyor..senin için hayırlı olsun tedavi şimdiden....
valla benim bulantılarım azaldı istifralarım bitti diye seviniyordumki iki sabahtır safra çıkarıyorum..çok berbat bişey...buarada bebeklerimiz bayramdada gelebilir bunu biliyosun değilmi???bana en son tarih olarak 17 eylül dedi şahin bey..ama kızım diğer kızım gibi birhafta önce gelirse tam bayramlık olucak...
eet canım bir cadı kızım daha olucak..ablası havalara uçtu zaten kız oluyo diye....sanada maşallah valla letarte ...bunca zaman ıkına sıkına geldinya bugünlere ...tütütüt maşallahhh...bu arada sanırım doğum zamanlarımız aynı gibi..bir gün var arada...ben hafif hissetmeye başladım hareketlerini..Allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallahhhh....:Saruboceq:
kızlarr hepinize selam..topiğimize bir kız daha geliyoooorrr...benimde kızım olucakmış...hemde öyle bir gösterdiki herşeyiyle belli...taabi sağlığıda yerinde çok şükür....hepinizi öpüyorummm...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?