Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

:teytey::teytey:justing çok sevindim senin adına.tatlımı tatlı bi kızın olucak demekki. süsler püsler gezersiniz beraber.rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.aminnn

çok saol bitanem...Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah...sen neler yapıyorsun şimdi???

gülincim çok sevindim canım...Allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah...

çok saol canım kızları sırayla doğurucaz..bakalım diğerleri ne olucak.. letartenin oğlandı sahi..bakalım arkamızdan neler gelicek....halidenin özlemin..tabi hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi boşşş...

çok saol bitanem...Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah...sen neler yapıyorsun şimdi???

şahin beyle görüştüm aşılama ile başlayalım dedi ama ben tüp bebekte ısrar ettima.s uzun protokol olucak benimkisi.pko vamış bende.3 senedir bekliyorum bebişimi inşallah bu sefer gelirrr:sinifsinif:

Oyyy oyy birtane daha kızın olacak demekki ablasına benzesin inşallah
Bende oğluşumu büyütmeye çalışıyorum paşa zorluyor beni bu aralarda mantars yakalandım tekrarlıyor devamlı

şahin beyle görüştüm aşılama ile başlayalım dedi ama ben tüp bebekte ısrar ettima.s uzun protokol olucak benimkisi.pko vamış bende.3 senedir bekliyorum bebişimi inşallah bu sefer gelirrr:sinifsinif:

canım bende de ileri pco ve yumurtalarım cevap vermıyordu kısa protokol uygulandı tek embrıyom tek yumurtam oldu allahıma şükürler olsun allah nasip etti

halidem geçmiş olsun yat güzelim 3 ay ben yattım yavaş yavaş kalkıyorum allaha emanet oğluşun kızlar nazlı gelır derler maşallah bızım paşalar zorluyor

canım bende de ileri pco ve yumurtalarım cevap vermıyordu kısa protokol uygulandı tek embrıyom tek yumurtam oldu allahıma şükürler olsun allah nasip etti

ne güzel senin adına çok sevindim.böyle güzel sonuçlar duyunca insanın umutları artıyor. allah bağışlasın canım bebişini. ben 2 sene boyunca başka bi dr gittim geldim ama bana hiç pko olduğumu sölemedi çok fazla memnun değildim dr den zaten ama o an için başka şansım da yoktu.en son artık şahin beye gitmeye karar verdim.nasip kısmet birazda bu işler allahtan hayırlısı.:Saruboceq:

bence doğru karar vermişsin canım..çünkü bana nedense aşılama boşuna vakit kaybı gibi geliyor..senin için hayırlı olsun tedavi şimdiden....

Oyyy oyy birtane daha kızın olacak demekki ablasına benzesin inşallah
Bende oğluşumu büyütmeye çalışıyorum paşa zorluyor beni bu aralarda mantars yakalandım tekrarlıyor devamlı

eet canım bir cadı kızım daha olucak..ablası havalara uçtu zaten kız oluyo diye....sanada maşallah valla letarte ...bunca zaman ıkına sıkına geldinya bugünlere ...tütütüt maşallahhh...bu arada sanırım doğum zamanlarımız aynı gibi..bir gün var arada...ben hafif hissetmeye başladım hareketlerini..Allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallahhhh....:Saruboceq:

Son düzenleme:
16+3 oldum istifralarım çok azaldı ama mıdem hala bulanıyor çok fena

valla benim bulantılarım azaldı istifralarım bitti diye seviniyordumki iki sabahtır safra çıkarıyorum..çok berbat bişey...buarada bebeklerimiz bayramdada gelebilir bunu biliyosun değilmi???bana en son tarih olarak 17 eylül dedi şahin bey..ama kızım diğer kızım gibi birhafta önce gelirse tam bayramlık olucak...

bence doğru karar vermişsin canım..çünkü bana nedense aşılama boşuna vakit kaybı gibi geliyor..senin için hayırlı olsun tedavi şimdiden....

bende aşılamanın pek olumlu olacağını düşünmüyorum.1 kere aşılama yapmıştım zaten ve tutmadı.normal yolla olmasından pek bi farkı yok aşılamanın bence.hakkımda hayırlısı olsun artık çıktık bi yola artık.pozitif düşünmeye çalışıyorum allahın izniyle olucak inşallah

Biliyorum canım Banada son gün 18 eylül Dedi dr.um Benim oğluşumda erken gelecek gibime geliyor vajinal Mantar oluyorum devamlı kızlar öneriniz varmı

benimde bir arkadaşım oluyo çok sık..ama hamile değil o..dr u ilaç veriyo geçiyo..senin orayı devamlı kuru tutman gerek sanırım..sentetik şeylerdende kaçınmalısın bence..dr un ne diyor??ilaç vermedimi veya başka birşey???

selam
çok mutlu oldum canım ben uzun zamandır forma girmemeiştim hamile imişsin:Allah tamamına erdirsin İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Çoooooooook mutlu oldum.

arkadaşlar ben esasında forma sizlere birşey sormak için girdim.Şahinbey benden adetimin 3 günü ve 22. günü test ve eşimden den spem testi istedi.ben sadece adetimin 3. günü olanı yaptırdım ve ayın 20 de de diğerini yaptırıcam benim ve eşimin yapılan test sonuçlarını size yazsam benim fazla bir bilgim yok bu konuda doktora gidene kadar da MERAKTAN ÖLÜCEZ. yardımcı olyrsanız sevinirim.
A.K.Ş(AÇLIK KAN ŞEKERı) : 107
KT.K.Ş(TOKLUL KAN ŞEKERı) :122
FSH :8,19
LH :7,52
E2 :42,46

Eşimin sperm test sonuçları ise; bu kağıttan ne yazmam gerektiğine karar veremedim ki Motilite birde yıkama sonrası var

Motilite(100 spermtozoa) Yıkama Yöntemi (Konsantrasyon
% A (hızlı hareketli) :15 % A (hızlı hareketli) :16
% B (yavaş hareketli) : 35 % B (yavaş hareketli) : 41
% C (yerinde hareketli) :19 % C (yerinde hareketli) :25
% D (hareketsiz) :31 % D (hareketsiz) :18

Yıkama sonrası Konsantrasyon (mil/mlt): 12
Toplam spermatozoa(mil): 192

BıZ BU TEST SONUÇLARINDAN HıÇ BıRŞEY ANLAMADIK.DEDıĞıM GıBıDE DAHA DOKTORA GıTMEMEıZEDE ÇOK VAR MERAK EDıYORUZ.
BU TEST SONUÇLARI HAKKINDA BıLGıSı OLAN BANA YAZARSA ÇOK SEVıNıRıM
ŞıMDıDEN TEŞEKKÜRLER

GÜLİNCİN GEÇMİŞ YAZŞMALRI OKUYORUMDA İKİNCİ KIZ BEBİŞ NE KADAR GÜZEL İNANIRMISIN GÖZLERİM DOLDU ÇOK SEVİNDİM. bU DUYGU NASIL ANLATILIR BİLEMİYORUM AMA ALLAH HER İKİNİZEDE SAĞLIK VERSİN VE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SİZE NAZAR DEĞMESİN

çok saol canım yaa..eet bayadır seni göremiyorum...nerelerde bu kız diye düşünmüştüm..msn dede göremedim seni...tahlil sonuçlarına gelince fsh ın çok iyi..eşinin spermogramıda çok iyi..ama diğerleri hakkında fikrim yok cnm..yani normal değerlerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum..ama senin yumurtlamanda ve eşinin sperm sayısında problem yok ..ancak onu söyleyebilirim...görüşmek üzere cnm..senin için hayırlı olsun....

bu arada bugün şahin beyin hastası olan ve 17 yıl bebek hasreti çeken bir arkadaşımın daha tüp bebek sonucu bugün belli oldu...pozitif...o kadar sevindimki anlatamam...diğer isteyen tüm arkadaşlarada allah bu mutluluğu nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…