M
melyedes
Ziyaretçi
- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.061
mlha maşallah üçüzlerin gelicek demek..allah sana şimdiden gayret kuvvet versin hem maddi hem manevi olarak...
momi canım eet bu hafta sonu kontrolüm var..cinsiyetini öğrenicez inşallah..benden çok çevrem çok merak ediyor..ben nedense o kadar merak etmiyorum...bulantılarıma gelince iştahım baya arttı cnm..yemek yapabiliyorum aynı zamanda bi güzel mideyede indiriyorum..bu seferde çok yiyince midem bulanıyo ama kısa süreli..artık 3 günde bir istifra ediyorum..demekki 5. ayda taamamen gidicek bulantılarım...seninde hazırlıklar başlamıştır tabii..hayırlısıyla doğsun bakalım minik kızımız...eksikleri olursada sonra tamamlarsın..herşeyi tam olmasın zaten...
selam kızlar nasılsınız?ben yine hastaneye yattım 3 gün kanamadan dolayı doktorum 15 gn kıpırdamadan yatıcaksın dedi...nası ocak bilmem...buarada bebişim hareket etmeye başladı ultrasonda gördm ellerini ayaklarını oynatıyodu...sanırım bnmde oğluşum olucak gibi...gidişat onu gösteriyo...dünde ikili testimi yaptırdım çok şükür sorun yokmuş...
kızlar merhaba aklıma bişey takıldı onu sormak istiyorum size.bu tüp bebek tedavisinde sürekli kontrole gidiliyor ya muayene ücreti veriyormuyuz her seferinde.şimdi ben 2 nisanda gitmiştim muayene ücreti verdim tüp bebeğe karar verdik lucrine başlıcam yarın adetin 2.gününde de kontrole gidicem ücret vericekmiyim?
bende yakında acıbademde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ve aynı şeyi merak etmekteyim kızlar.ilk görüşme de dahil olmak üzere her görüşmede muayene ücreti veriliyor mu yoksa tüp bebek tedavisi paket şeklinde mi:uhm:
merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebek yaptırıyorum inşallah dularınızı bekliyorum ama bugün kontrole gittim sadece 2 yumurtam var buna üzüldüm çarşmaba tekrar giddceğiz şahin bey 5 tane olacağını tahmin ettiğini söyledi bakalım ne olacak umarım bu ay da hüsranla bitmez yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyor acaba
kızlar merhaba aklıma bişey takıldı onu sormak istiyorum size.bu tüp bebek tedavisinde sürekli kontrole gidiliyor ya muayene ücreti veriyormuyuz her seferinde.şimdi ben 2 nisanda gitmiştim muayene ücreti verdim tüp bebeğe karar verdik lucrine başlıcam yarın adetin 2.gününde de kontrole gidicem ücret vericekmiyim?
justing...kızın oluyomuş canım.hayırlı uğurlu olur inşallah.rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsin kızınada sanada.
halidem...dikkat et ve doktor ne diyosa onu yap.ama sakın korkma ve bol bol dua et.çünkü rabbim bebişine ömür verdikden sonra hiç bişiy olmaz.kanamalr bazı gebeliklerde 9 ay boyunca devam ediyo böle.yeterki bebiş ve sen sağlıklı olunda gerisini boşver. çok çok geçmiş olsun.
saol momi..kızlarımızı birlikte büyütücez inşallah.senin günün yaklaştı tabii...dikalmanında..bakalım hanginiz önce doğurucaksınız...bizim kızın adı belli oldu..daha doğrusu ablası koydu bile ismini...defne olucak ....tabi yine daha var..değişiklik olurmu bilmem ama..%90 defne olucak...gulincim
canim bulantilarin azaldigina sevindim. 16-17 haftalarda benimki de hafiflemisti bayagi sonra bir gun cok ama cok kotu bulandi belkide en kotu gunlerden biriydi ve o gun son gun oldu cok sukur. seninkide insallah oyle bicak gibi kesilir.
kizin oldugunu face ten gormustum zaten ama tekrar tebrik ederim. insallah saglikli hayirli bir evlat olur. kizinda abla oluyorum diye havalardadir kesin.
bizim hazirliklar devam ediyor tahmin ettigin gibi. mobilyalarimiz geldi. ama iclerini yerlestirmek ve eksikler icin alisverise gitmek icin izne ayrilmayi bekliyorum biraz daha calisip ayrilacagim insallah cunku butun gun koltuk tepesinde oturmaktan belim popom agriyor artik. yormaya basladi. agirlasmak diye buna deniyormus sanirim. kaydirigubbakcemile3
sakın kötü düşünme.herşey rabbimin istediği gibi olur.hiç bişeyi hüsran olarak nitelendirme her işte bir hayır vardır.5 yumurtada güzel,benim 27 yumurtam vardı ama sonuç pek iyi değil.o yüzden böle şeylere takma.
transfer işlemi embriyolarının gelişim durumuna göre değişiyo.en az 2 en fazla 6 gün sonra yapılabiliyo.genelde 3. gün transferi uygulanıyo.
rabbim yanında olsun ve hayırlısıyla bebişine kavuştursun seni ve tüm steyenleri.
saol momi..kızlarımızı birlikte büyütücez inşallah.senin günün yaklaştı tabii...dikalmanında..bakalım hanginiz önce doğurucaksınız...bizim kızın adı belli oldu..daha doğrusu ablası koydu bile ismini...defne olucak ....tabi yine daha var..değişiklik olurmu bilmem ama..%90 defne olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?