Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhaba aklıma bişey takıldı onu sormak istiyorum size.bu tüp bebek tedavisinde sürekli kontrole gidiliyor ya muayene ücreti veriyormuyuz her seferinde.şimdi ben 2 nisanda gitmiştim muayene ücreti verdim tüp bebeğe karar verdik lucrine başlıcam yarın adetin 2.gününde de kontrole gidicem ücret vericekmiyim?

gulincim

canim bulantilarin azaldigina sevindim. 16-17 haftalarda benimki de hafiflemisti bayagi sonra bir gun cok ama cok kotu bulandi belkide en kotu gunlerden biriydi ve o gun son gun oldu cok sukur. seninkide insallah oyle bicak gibi kesilir.

kizin oldugunu face ten gormustum zaten ama tekrar tebrik ederim. insallah saglikli hayirli bir evlat olur. kizinda abla oluyorum diye havalardadir kesin.

bizim hazirliklar devam ediyor tahmin ettigin gibi. mobilyalarimiz geldi. ama iclerini yerlestirmek ve eksikler icin alisverise gitmek icin izne ayrilmayi bekliyorum biraz daha calisip ayrilacagim insallah cunku butun gun koltuk tepesinde oturmaktan belim popom agriyor artik. yormaya basladi. agirlasmak diye buna deniyormus sanirim. kaydirigubbakcemile3

halide canim aman cok dikkat et kendine. doktor yat diyorsa yatacaksin valla alternatif yok. sen ve bebegin iyi olun da gerekiyorsa yat canim benim...

bende yakında acıbademde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ve aynı şeyi merak etmekteyim kızlar.ilk görüşme de dahil olmak üzere her görüşmede muayene ücreti veriliyor mu yoksa tüp bebek tedavisi paket şeklinde mi:uhm:

merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebek yaptırıyorum inşallah dularınızı bekliyorum ama bugün kontrole gittim sadece 2 yumurtam var buna üzüldüm çarşmaba tekrar giddceğiz şahin bey 5 tane olacağını tahmin ettiğini söyledi bakalım ne olacak umarım bu ay da hüsranla bitmez yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyor acaba

justing...kızın oluyomuş canım.hayırlı uğurlu olur inşallah.rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsin kızınada sanada.

halidem...dikkat et ve doktor ne diyosa onu yap.ama sakın korkma ve bol bol dua et.çünkü rabbim bebişine ömür verdikden sonra hiç bişiy olmaz.kanamalr bazı gebeliklerde 9 ay boyunca devam ediyo böle.yeterki bebiş ve sen sağlıklı olunda gerisini boşver. çok çok geçmiş olsun.

öncelikle tedavin hayırlı olsun.pozitif sonuçlansın inşallah.
tüp bebek paket fiyat oluyo ve ücret transfer günü ödeniyo.gerçi yumurta toplamadada alabiliyolar.artı bi ücret ödenmiyo.ilk iğnen adetin 2. veya 3. günü başlanıyo ve sürekli kontroller yapılıyo.yumurta toplama işlemi ve transfer,birde kontrollere gittiğinde kanda yapılacak e2 testleri ve transferden sonra 12. gün kanda bakılan gebelik testi bu ücrete dahil.
bunların dışında farklı test veya tetkikleriniz varsa bunlardan ücret istenir.

sakın kötü düşünme.herşey rabbimin istediği gibi olur.hiç bişeyi hüsran olarak nitelendirme her işte bir hayır vardır.5 yumurtada güzel,benim 27 yumurtam vardı ama sonuç pek iyi değil.o yüzden böle şeylere takma.

transfer işlemi embriyolarının gelişim durumuna göre değişiyo.en az 2 en fazla 6 gün sonra yapılabiliyo.genelde 3. gün transferi uygulanıyo.

rabbim yanında olsun ve hayırlısıyla bebişine kavuştursun seni ve tüm steyenleri.

senin tedavinde hayırlı olur inşallah melyedes.en yakın zamanda bebişine kavuşursun allahımın izniyle.
tüp bebeğe başladığın için artık hiç ücret almıcaklar senden.paket fiyat çünkü bu tedavi.

saol canım...eet kızım oluyo...hayırlısıyla sana ve diğer arkadaşlarada bugünleri görmek nasip etsin...biliyorum hiç görcekmişsin gibi gelmiyordur..bende çok arkadaşlardan benim için bu dilekleri duymuştum..ama bak gördüm işte..sizlerde görüceksiniz inşallah....

saol momi..kızlarımızı birlikte büyütücez inşallah.senin günün yaklaştı tabii...dikalmanında..bakalım hanginiz önce doğurucaksınız...bizim kızın adı belli oldu..daha doğrusu ablası koydu bile ismini...defne olucak ....tabi yine daha var..değişiklik olurmu bilmem ama..%90 defne olucak...

merhaba arkadaşlar ,
nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim.çarşamba günü kontrolüm vardı.bebişi gördük maşallah çok iyi,kıpır kıpırdı.önce kerata yüz üstü yatıyordu sonra sırt üstü yattığğını gördük.sanırım rahatsız ettik bu kadar kıpırdandığına göre :) tabii ben bunları görünce biraz< duygusallaştım,tarif edilemez bir duyguydu doğrusu...
ş.bey bazı testler istemişti,onlardan idrarda iltahap olabilir dedi,tekrar yaptırdım.neyseki bugün gittiğğimde birşey olmadığını öğrendim.şimdilik herşey iyi gid.iyor.şimdi 2 hafta sonra ikili test ve burun kemiği ölçümümüz var bakalım.inşallah onlardan da sorun çıkmaz..

arkadaşlar dün yumurta toplamı işlemi yapıldı sadece 6 yumurta ve 3 tane döllendi aksilik olmazsa pazartesi transfer var şimdilik gidişat iyi değil ama dularınız bekliyorum

iyi dileklerin için teşekkür ederim yaşıma göre sayının az olduğunu ama iyi göründüğünü rahim duvarının iyi halde olduğunu söyledi şahin bey bakalım hayırlısı olsun...

selam kızlar maşallah ne güzel ilerlemeler olmuş bayılıyorum size ya
çok şükür bu günlere geldiniz bayrama doğru kucağınıza alıcaksınız mucizelerinizi hayırlısıyla inş çok çok öpüyorum 17 sene sonra ha maşallah ne güzel ya:))

canımmmm özel mesajların doluymuş.o yüzden buradan cevaplayayım dedim.iyiyi güzel anne adayıŞeniz
sende iyisindir inşallah:) kızları ikiliyormuşsun okudum şimdi.Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah.
nasipse bende önümüzdeki aylarda acıbademde tedaviye başlamayı düşünüyorum.hatta önümüzdeki cumartesiye randevu almayı düşünüyoruz şahin beyden.bakalım hakkımızda hayırlısı:hulya:

eet cnm yaaa..özelden alamadım cevabını...kızları ikiliyorum eet...hayırlısıyla inşallah..valla şahin beye başlamana çok sevindim..doğru karar veriyorsun bence..yinede hakkında hayırlısı..ama bu ara şahin bey aldı başını gidiyo valla..çok kişininki tutuyo...inşallah seninde olur canım..senin içinde dua edicem..

çokkk sağolll tatlım.hamilelerin duaları kabul olurmuş:CüvCüv:inşallah bende bu sayfalara bebeğimin cinsiyetini yazabilirim birgün.kendine ve iki kızına çok iyi bak canımopuyorumnanaktan

yazıcaksın canım..sakın ümidini kaybedeyim deme..o günlerde gelicek tatlım...sende kendine çok iyi bak...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…