Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çokkk sağolll tatlım.hamilelerin duaları kabul olurmuş:CüvCüv:inşallah bende bu sayfalara bebeğimin cinsiyetini yazabilirim birgün.kendine ve iki kızına çok iyi bak canımopuyorumnanaktan
canım selam nasılsın bakalım geçen yılda düşünmüştün şahin beyi ist a karar vermiştin bu sefer şahinbeyde başarılı olucaksın inşş tatlım dualarım seninleŞeniz
yazıcaksın canım..sakın ümidini kaybedeyim deme..o günlerde gelicek tatlım...sende kendine çok iyi bak...opuyorumnanaktan

gülin canım nasılsın özledim seni çok face ten eklermisin beni daha çok görüşelim tatlımŞeniz

iyiyim canım sen nasılsın..aslında ben faceden birini sana benzetip msj yazmıştım..baya oldu..ama cvb gelmedi...eklerim şimdi canım...

kızlar merhaba dün trasnferim oldu zaten 6 yumurta toplanmıştı hepsi olgunmuş yüzde yüz güzel dedi şahin bey ama sadece 3ü döllenmiş ve glade 2 idiler ve yasa gereği tek transfer edildi böyle glade 2 ve tek transfer ile hamile kalan var mı

zeynepela...transferin hayırlı olsun ...inşallah olumlu sonuç alırsın....bu topikte biraz gerilere gidip okursan latarte diye bir arkadaşın 2 hücreli ve tek embriyo tuttu ve şu anda muhtemelen 14 haftalık yada daha fazla olmuştur.....sanada bol şanslar...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun zeynepala..eet blueenin dediği gibi letartenin tek olduğu halde hemde iki hücreliyken tuttu..şimdi oğlu olucak...sakın kendini üzeyim deme ve çok araştırma..Rabbim ol derse zaten olucak..kendine iyi bak....

kızlar herkese merhaba.bende lucrini kullanmaya devam ediyorum bi kaç gün sonrada adet tarihim.adet 2.günü gidicem şahin beye.içim kıpır kıpır güzel şeyler hissediyorum ve doktoruma güveniyorum.dualarınızı eksik etmeyin.inşallah herşey olumlu olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Çoktandır görüşemedik,iyisinizdir umarım..Biz kızımla beraber iyiyiz...Ben yuvarlanmakla meşgulüm..Darısı sizin başınıza inşallah...

yeni tedavi olan,transferi olan arkadaşlar inşallah herşey gönlünüze göre olur ve hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz..

arkadaşlar daha yeni 27 oldum ama yaşıma göre 6 yumurta da çok az değil mi ?? ama 6 ymurtanın 6sının olgun olması iyi dedi ama doktor. bir de bu ay olmazsa hemen 2.sine geçilir mi yoksa beklemem mi gerekir yaa çok endişeliyim sürekli bişeyler araştırıyorum of offf kafamı dağıtmam lazım ama başka bişey düşünemiyorum çok çok dua ediyorum ama tek transfer zaten orta kaliteli 8 hücreli ama dondurulmuşum bile yok ayy kendi içimi kararttığım yetmedi sizi de sıktım çalışmamak da kötüymüş işe gitseydim böyle olazdı bugün arkadaşlar sizlere sonsuz teşkkürler çok desteksiniz sizleri öpüyorum

zynepçim 8 hücreliyse bence gayet iyi...tutunma şansı yüksek...ama lütfen çok araştırıp kendine bunu yapma..bir süre hatta netten uzak dur..

zeynepela 1yumurtam olgundu ve 2hücreliydi ama şuanda şükürler olsun rabbimin izniyle hamileyim..

mucizenle umarım bir ömür çok çok mutlu sağlıklı olursunuz. benim de tek embriyo bakalım senin kadar şanslı olucağız mı. sende fragmantasyon var mıydı benim yüzde 5 var bu da 2. kalite yapan sebep. umarım bebeişin de sen de çok çok sağlıklı olursunuz...

iyi dileklerin için teşekkür ederim yaşıma göre sayının az olduğunu ama iyi göründüğünü rahim duvarının iyi halde olduğunu söyledi şahin bey bakalım hayırlısı olsun...

transferin hayırlı olsun.kendini hiç bişey için üzme.rabbim vercekse hiç bi şey engel olamıyo.ne yumurta sayısı ne kalitesi.bol bolo dua et ve kendini rahat tutmaya çalış.inşallah güzel haberler alcaksın.

canım okurken öle iyi hissettimki kendimi.ne güzel şeyler yaşıyosun.allahım huzurunu sağlığını ve bebeğinin sağlığını daim etsin.kucağına alıp koklamayı nasip etsin.herşey yolunda gitsin 9 ay su gibi geçsin.gerçi 9 aydan daha az var ama :))

justing nasıl gidiyor özledim sizleri ..

iyiyim canım yaa..şimdilik iyi gidiyor herşey..mide bulantılarım son buldu şükür..9 ay hiç geçmicek sanmıştım..ama kasıklarım ve belim hep ağarıyo...hareketlerim şimdiden kısıtlandı...ilkinde böyle değildim ama o zamanlar 22 yaşındaydım tabiii...bu arada benimki kız biliyosun dimi.. hareketlerini artık eliyle eşim ve kızımda hissediyolar...çok hareketli...bir sağdan bir soldan patlatıyor...senin nasıl gidiyor artık yatmıyorsun dimi...sana hep maşallah diyorum canım yaa..seninki tam mucize oldu..diğer arkadaşlarada umut oluyorsun ne güzel...

kızlar size bişey sormak istiyorum şimdi benim tedavim uzun protokol oluyor ve lucrin kullanıyorum yalnız adetim gecikti başına böle bişey gelen varmı ne yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…