- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.081
bende yakında acıbademde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ve aynı şeyi merak etmekteyim kızlar.ilk görüşme de dahil olmak üzere her görüşmede muayene ücreti veriliyor mu yoksa tüp bebek tedavisi paket şeklinde mi:uhm:
canım selam nasılsın bakalım geçen yılda düşünmüştün şahin beyi ist a karar vermiştin bu sefer şahinbeyde başarılı olucaksın inşş tatlım dualarım seninleŞenizçokkk sağolll tatlım.hamilelerin duaları kabul olurmuş:CüvCüv:inşallah bende bu sayfalara bebeğimin cinsiyetini yazabilirim birgün.kendine ve iki kızına çok iyi bak canımopuyorumnanaktan
yazıcaksın canım..sakın ümidini kaybedeyim deme..o günlerde gelicek tatlım...sende kendine çok iyi bak...opuyorumnanaktan
canım selam nasılsın bakalım geçen yılda düşünmüştün şahin beyi ist a karar vermiştin bu sefer şahinbeyde başarılı olucaksın inşş tatlım dualarım seninleŞeniz
gülin canım nasılsın özledim seni çok face ten eklermisin beni daha çok görüşelim tatlımŞeniz
kızlar merhaba dün trasnferim oldu zaten 6 yumurta toplanmıştı hepsi olgunmuş yüzde yüz güzel dedi şahin bey ama sadece 3ü döllenmiş ve glade 2 idiler ve yasa gereği tek transfer edildi böyle glade 2 ve tek transfer ile hamile kalan var mı
zeynepela 1yumurtam olgundu ve 2hücreliydi ama şuanda şükürler olsun rabbimin izniyle hamileyim..
iyi dileklerin için teşekkür ederim yaşıma göre sayının az olduğunu ama iyi göründüğünü rahim duvarının iyi halde olduğunu söyledi şahin bey bakalım hayırlısı olsun...
merhaba arkadaşlar ,
nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim.çarşamba günü kontrolüm vardı.bebişi gördük maşallah çok iyi,kıpır kıpırdı.önce kerata yüz üstü yatıyordu sonra sırt üstü yattığğını gördük.sanırım rahatsız ettik bu kadar kıpırdandığına göre :) tabii ben bunları görünce biraz< duygusallaştım,tarif edilemez bir duyguydu doğrusu...
ş.bey bazı testler istemişti,onlardan idrarda iltahap olabilir dedi,tekrar yaptırdım.neyseki bugün gittiğğimde birşey olmadığını öğrendim.şimdilik herşey iyi gid.iyor.şimdi 2 hafta sonra ikili test ve burun kemiği ölçümümüz var bakalım.inşallah onlardan da sorun çıkmaz..
justing nasıl gidiyor özledim sizleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?