Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar size bişey sormak istiyorum şimdi benim tedavim uzun protokol oluyor ve lucrin kullanıyorum yalnız adetim gecikti başına böle bişey gelen varmı ne yapmam gerekiyor.

merak etme cnm o tür gecikmeler olabiliyo..çok fazla gecikirse zaten bildirirsin hemşirelere duruma göre seni çağarırlar..bir arkadaşımında olmuştu ...sonra şahin bey çağardı muayene etti...dr dan çıktı adet oldu..olabiliyo yani..çok takma kafana...

sağol canım içimi rahatlattın.sıkıntılı bi süreç ama sonu güzel olur inşallah.adeti beklesen gelmez beklemessin gelir ne karışık işler bunlar ya ama bebiş için herşeye değer yeter ki gelsin o.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?Çoktandır görüşemiyoruz,kimseden ses,seda çıkmıyor..Ben ses vereyim...Son kontrolümüzde kızım iyi çıktı..Nst ye girdik,daha rahim kaslarında bir hareket yok,kızım olması gerektiği haftanın önünde gidiyor(Çocukta haklı,ana iri,baba iri olunca ne olsun??)..Bu arada bluesuum bebeğin adını sormuşsun..Kızıma iki isim koymayı düşünüyorum,biri kesin Hatice olacak...ıkinci isimde babası ile ortak noktayı bulamadık..babası küçükken kaybettiği kardeşinin adını koymak istiyor,ben daha çekimserim..Onu netleştirince size söylerim..ınşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza hayırlısı ile alırız...Bu arada momim sen ne yaptın,izne ayrıldın mı?Hayırlısı olsun inşallah...

yaa ne güzel ben de bir gün böyle hamileliğimle ilgili yazacak mıyım acaba ben baya umutsuzum artık 2. deneme ne zaman yaparım planlarına girdim hayırlısı olsun

zeynepcim lütfen ümitsiz olma...Bak bana canım.ben şu anda 42 yaşındayım..40 yaşında evlendim..geçen haziranda 1 aşılamam,temmuz sonu 1.tüp denemem vardı,hemen arkasından 2.tüpü denedik...(ben de durdum durdum sonra hepsini 3 aya sığdırdım,hangi akla hizmet ise...)12.günde değerim çok düşüktü,Şahin Bey bana size hamile diyemem demişti,ama bak bana şimdi hamileyim...Ama Allahtan hep hayırlısını istedim,sende canım öyle düşün...Olacak canım,olacak hiç merak etme..Ne zaman istersen konuşuruz..Ümitsizlik yok tamam mı???

dikalman selam canım ...hoşgeldin..nerelerdesin kuzum sen???valla doğurduğunu nereden öğrenicez biz senin..çünkü doğurduğun gibi siteye girecek değilsin..bizi haberdar et lütfen...

gülincim merhaba canım..Ben buralardayım...Sezeryan olacağı için günü önceden belli olur,o zaman size tarihi veririm....(tabi sabırsız annenin kızı ne yapar onu da Allah bilir)...Evet doğumdan hemen sonra giremem herhalde..En kısa zamanda size haber vremeye çalışırım..Ama Acıbademde olacağı için sitesinden doğan bebekler bölümünden benim kızı görürsünüz diye düşünüyorum..

Sen nasılsın bu arada?Büyük kızımız ve sürpriz kızımız nasıllar?Küçüğün adını ablası çok güzel koymuş;Defne ismini çok beğenirim..Fikrinizi değiştirmediniz değil mi?

tamam canım teşekkür ederim bebişinle çok çok mutlu olun yüzünüz hep gülsün inşallah

Sen nasılsın bu arada?Büyük kızımız ve sürpriz kızımız nasıllar?Küçüğün adını ablası çok güzel koymuş;Defne ismini çok beğenirim..Fikrinizi değiştirmediniz değil mi?

büyük kızımda küçük kızımda iyiler cnm...ama küçüğü çok hareketli...öyle bir patlatıyorki karnımın içi acıyor..resmen karnımın içinde geziyor....diğer hamileliğimde hiç öyle olmamıştı..öbür hafta gidecekken bu hafta randevu aldım şahin beyden..evham yapıyorum..birde aşağı doğru arada baskı hissediyorum...bir çok hamilede oluyomuş bunlar ama ben daha 5. ayımda olduğum için erken gibi geliyo...artık bakalım pazartesi ne dicek şahin bey...ismi eet kesin defne olucak..kızım öğretmenine bile söylemiş..artık kaçarı yok..kızımızın ismi DEFNE....:ecrin_bebek:

ıyi geceler herkeze nasılsınız ben bayadır yazmıyodum buraya kafam cok karısıktı çünkü

zeynep ciddimisin cnm yaaa...tüylerim diken diken...gözün aydın olsun arkadaşım...:teytey:

canım yaaa çok çok sağol ilk bana şansın yüksek olur diyen sendin çok çok sağol tek embriyo ve 2. Kalite idi 8 hücreli ama oldu çok şükür çok mutluyum 194,5 çıktı değer çok iyi dedi şahin bey tekrara gerek yok dedi ama 2 gün sonra yapıcam ben tekrar bir de hiç ilaç yok progestandan başka bu normal mi

zeynepciğim nasıl sevindim anltamam.değerin çok güzel boş çıkmaz merak etme...
ayyy ne güzel topicte hamilelerimiz çoğaldı. ilk üç ay progesteron tablet ile folik asit kullanacaksın sadece.hatta folik aside başla.benim 3 ay dolduğu için progesteron ve folik asidi bıraktık.şimdi başka vitamine başlayacakmışım bakalım...
tekrar tebrik ederim,kucağına sağlıklı biçimde almayı da nasip etin allahım...

çok teşekkür ederim canım umudum yoktu ama oldu çok şükür rabbime inşallah sen de sağlıkla ve kolaylıkla kavuşursun bebeğine

bu arada camasd şahin bey 12 gün sonra gel dedi o zaman sadece kese görünürse görünecek kalp atışı için erken değil mi????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…