- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.121
zeynepcim hayırlı olsun canım çok sevindim inan inşallah bebeğini kucağınada almayı nasip etsin allahım:)
kızlar merhaba.bende şuan iğne tedavime devam ediyorum.herşey güzel gidiyor şimdilik allaha şükür.gelişmeleri tekrar yazarım size.zeynepala hayırlı olsun canım çok sevindim
teşekkür ederim inşallah devamı da gelir inşallah sen de kavuşursun bebğine dularımız senle
kızlar bende gittim dr a bugün...bebek gayet iyi..haftasından önde bile dedi..400 gr olmuş...ama plasentam aşağıdaymış..yani ilk doğumum normal olsaydı bile bu doğumumda sezaryan olucakmış..ileriye dönükte kanamam olabilirmiş..abimin eşininde öyleydi..ben biliyorum..kanama olabiliyo...ama ileride plasenta yukarıda çıkabilir dedi...ay bilmiyorum valla...inşallah herşey iyi olur...iki hafta sonrada ayrıntılı ultrasona giricem..
Kızlar hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Çok ŞÜkÜr
kızlar bende gittim dr a bugün...bebek gayet iyi..haftasından önde bile dedi..400 gr olmuş...ama plasentam aşağıdaymış..yani ilk doğumum normal olsaydı bile bu doğumumda sezaryan olucakmış..ileriye dönükte kanamam olabilirmiş..abimin eşininde öyleydi..ben biliyorum..kanama olabiliyo...ama ileride plasenta yukarıda çıkabilir dedi...ay bilmiyorum valla...inşallah herşey iyi olur...iki hafta sonrada ayrıntılı ultrasona giricem..
gulincim selam canim.... yazdiklarini okudum ama endiselenme bence. ayni seyleri banada soyledi plasenta hala asagida benim ama birazcik yukari cekildi. tam kapamiyor rahim agzini normal dogum yapabilirim bebegin kafasi cok buyuk olmazsa.
kanamam da olmadi hic simdiye kadar ki cok ama cok hareketli geciyor benim hamilelik. hala daha gunde en az 1-2 saat yuruyorum disarida. evde temizlik vs.
sen yine dikkat et ama endiselenme. birsey olmaz allahin izniyle
canım inşallah herşey yolunda gider. sen şahin beye devam ediyorsun galiba doğum ücreti ne kadar acaba
canim tebrik ederim. merak etme bos korkularla uzme kendini degerin cok guzel insallah hayirlisi ile kucagina aldigin gunleri de gorursun. bak bizde bekliyorduk doguma neredeyse 20 gun falan kaldi... darisi basina canim....
zeynep merhaba canım...Gözün aydın,çok sevindim.Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin...
justing içini rahat tut canım.olumsuz düşünme.Allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?