Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bir de şahin beye devam ediyorsunuz galiba. tüp bebek yaptırdım tamam ama bundan sonra muayene ücreti ne kadar? doğum acıbademde ne kadar arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar merhaba.bende şuan iğne tedavime devam ediyorum.herşey güzel gidiyor şimdilik allaha şükür.gelişmeleri tekrar yazarım size.zeynepala hayırlı olsun canım çok sevindim

kızlar merhaba.bende şuan iğne tedavime devam ediyorum.herşey güzel gidiyor şimdilik allaha şükür.gelişmeleri tekrar yazarım size.zeynepala hayırlı olsun canım çok sevindim

teşekkür ederim inşallah devamı da gelir inşallah sen de kavuşursun bebğine dularımız senle

hayırlı olsun melyedes...inşallah şu hamileler furyasına sende katılırsın..çünkü bu ara iyi aberler çok...

kızlar bende gittim dr a bugün...bebek gayet iyi..haftasından önde bile dedi..400 gr olmuş...ama plasentam aşağıdaymış..yani ilk doğumum normal olsaydı bile bu doğumumda sezaryan olucakmış..ileriye dönükte kanamam olabilirmiş..abimin eşininde öyleydi..ben biliyorum..kanama olabiliyo...ama ileride plasenta yukarıda çıkabilir dedi...ay bilmiyorum valla...inşallah herşey iyi olur...iki hafta sonrada ayrıntılı ultrasona giricem..

canım inşallah herşey yolunda gider. sen şahin beye devam ediyorsun galiba doğum ücreti ne kadar acaba

Kızlar hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Çok ŞÜkÜr

canim tebrik ederim. merak etme bos korkularla uzme kendini degerin cok guzel insallah hayirlisi ile kucagina aldigin gunleri de gorursun. bak bizde bekliyorduk doguma neredeyse 20 gun falan kaldi... darisi basina canim....

gulincim selam canim.... yazdiklarini okudum ama endiselenme bence. ayni seyleri banada soyledi plasenta hala asagida benim ama birazcik yukari cekildi. tam kapamiyor rahim agzini normal dogum yapabilirim bebegin kafasi cok buyuk olmazsa.

kanamam da olmadi hic simdiye kadar ki cok ama cok hareketli geciyor benim hamilelik. hala daha gunde en az 1-2 saat yuruyorum disarida. evde temizlik vs.

sen yine dikkat et ama endiselenme. birsey olmaz allahin izniyle

valla içimi rahatlattın ne yalan söyliyeyim..çünkü bugün biraz buna kafamı takmıştım..benim sezeryan olucak zaten..ilk kızımda sezeryandı..onda sorun görmüyorumda..kanama falan olmasın istiyorum..ben zaten ağır iş yapmıyorum...bundan sonrada daha dikkat ederim tabii..bu arada senin durumun ne oldu canım yaa..mayısada girdik...bizi haberdar et muhakkak...öpüyorum seni...

canım inşallah herşey yolunda gider. sen şahin beye devam ediyorsun galiba doğum ücreti ne kadar acaba

normalde 8 milyarlardan bahsediliyordu..daha sonra şahin bey bizi idareye huriye hanıma yönlendirdi..4 250 ye indiler cnm..ama sezeryan ve narkozlu..normal doğum fiyatlarını bilmiyorum..ama biz bu konuyu açtığımızda şahin bey 12. haftaya kadar ben devam ederim daha sonra sizi idareyle görüştürürüm demişti..şahin bey bu konularda çok olgun..illa ona gideceksiniz gibi bir şartı yok..insanın halinden anlıyor yani...gittiğinde konuşursun açık açık..hiç çekinme..o size yardımcı olur cnm...

zeynep merhaba canım...Gözün aydın,çok sevindim.Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin...

gülincim ne olur canım,kafaya birşey takma...inşallah kanama falan olmadan hamileliğini bitireceksin ve hayırlısı ile kızını kucağına alacaksın,hep böyle olacağını düşün canım...

dikalman saol canım..inşallah dediğin gibi olur..nedense bi rahata eremiyoruz..hep endişe..hep tedirginlik..Allah sonumuzu hayırlı etsin...

justing içini rahat tut canım.olumsuz düşünme.Allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına inşallah.

canim tebrik ederim. merak etme bos korkularla uzme kendini degerin cok guzel insallah hayirlisi ile kucagina aldigin gunleri de gorursun. bak bizde bekliyorduk doguma neredeyse 20 gun falan kaldi... darisi basina canim....

çok sağol canım inşallah görürüm o günleri senin de şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…