Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlar.pazartesi günü allah izin verirse yumurtalarım toplanacak.çok heyecanlıyım benim için dua edin.öpüyorum hepinizi.

kızlar içinizde rahim ağzı yarası olan var mı? benim 3 ay önce aşılama yapılana kadar görülmedi hem de 3. aşılamamda doktor rahim ağzı yaram olduğunu hem de küçük olmadığını söyledi ağlaya ağlaya bir oldum o gün tertemiz rahim varken bebek olmuyor şimdi hiç olmayacak diye çok ağlamıştım zaten sonuç negatif oldu ama doktor hiç çocuğu olmuyana müdahale etmiyoruz bebekten sonra hallederiz demişti sonra tüp bebeğe gittiğimde de aşılama sonrası 1 kistim oluştuğunu söyledi testler yapıldı hormon testi zararsız tüp bebeğe engel değil dedi ve şu anda tuttu ama acaba bu durumlar sıkıntı yapabilir mi fikri olan var mı ya da bunları yaşayan acaba müdahale edilmemesi doğru muydu bir de bu teadvilerin bana kalan zararı oldu bunlar

zeynepela...güzel haberini şimdi okudum.hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucağındada göstersin.

melyedes...canım inşallah seninde güzel haberlerini duycaz ve tebrik etcez.rahatla ve günlerinin keyfini çıkartmaya çalış elinden geldiğince.çünkü ben tedavi sürecinin en kolay süreç olduğunu düşünüyorum.daha sonra daha heycenlı günler geçirceksin.

justing...canım güzel haberlerini almak çok güzel senin ve defnenin.kendine dikkat et.plesanta düşüklüğünden bahsetmişsin.umarım sorunsuz geçer bundan sonrasıda.

şimdi kendime geleyim kızlar.bayağdır giremiyodum.ben geçtiğimiz hafta ş.beyle görüşmeye gittim ve bu hafta içinde hastalanınca tedaviye başlıyoruz.inşallah bende hamilelik haberimi ve sürecimi sizlerle paylaşcam en yakın zamanda.tedavim kısa protokol olacak yani her şey yolunda giderse 15-20 güne kadarbenimde transferim yapılmış olacak.
hamile olanlara ve beklerine sağlık,tedavide olanlara kolaylık diliyorum...
rabbim hepimizi sağlıklı bebişlerimizle beraber güldürsün.

kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız_?ben çok iyiyim bebişimizin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olucakmış bizimde okadar sevindikki anlatamam özlelliklede eşim:) hep kız istiyodu...allah herkese bu duyguları tattırsın inş...kendinize iyi bakın gelişmelerden hbrdar ederim yine sizleri:)

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.o kadar icten ve samimisiniz ki hepiniz yuregime su serpiyorsunuz.bugun yumurtalarim toplandi cok sukur ama kactane toplandi bilmiyorum yalnizca sahin bey hersey cok iyi hicbi proglem yok yarin sizi arayip bilgi vericex dedi.sizdede bolemi olmustu.okdar merak ediyorum yumurta sayisini.yarina kadar beklicez artik.rabbim guzel ve hayirli sonuclar almayi nasib etsin

Halidem cok sevindim senin adina.kalbi temizmis esinin.allah anali babali buyutsun

melyedes hayırlı olsun canım...ınşallah yumurtaların güzel güzel döllenip sana transfer edilecek ve küçük bebek yada bebeklerin olacak Allahın izniyle...Evet yumurtaların toplandığı gün kaç tane olduğunu öğrenemiyorsun..Yarın Allah kısmet ederse Lale hanım(embriyolog) sana telefon edecek,kaç tane toplandığını,kaç tanesinin olgun olduğunu ve kaç tanesinin döllendiğini söyleyecek merak etme...Sonra yine seni telefonla bilgilendirecekler ve transferinin de ne zaman olduğunu söyleyecekler...ınşallah çok çok güzel haberler alacaksın..Sana tavsiyem transferinden bir gün önce taze ananas al,ondan günde bir dilim olacak şekilde ye canım...Aman fazla değil ve bu işlemi 4-5 gün kadar devam et..Daha fazla değil...Ve lütfen kabız olma,öyle bir sorunun varsa Şahin beyden ilaç iste...ınşallah müjdeli haberlerini vereceksin hepimize...Dualarımız seninle...

Halidem hayırlısı olsun canım...Bu sene kız yılı galiba..Kimden haber alıyorsam hep kız haberi alıyorum...Allahım hepimize hayırlı evlat versin inşallah...Bu arada senin kanamalar ne durumda?Artık bitti mi yoksa ara ara devam ediyor mu?

sihirim hayırlı olsun tedaavin cnm...inşallah bu sefer olucak...duanı etmeyi unutma...tabiiki dr umuz çok iyi..ama ne geliyorsa Allahtan geliyo...stres yapma...iyi şeyler düşün canım..bende dua edicem senin için...kendine çok iyi bak...

halidem canım hayırlı uğurlu olsun kızçen..bu aralarda hep kız duyuyoruz..havadanmıdır sudanmıdır...eşinin istediği olmuş ne güzel..tabii en önemlisi sağlıklı hayırlı evlatlar olmaları...tekrar kutluyorum cnm...

melyedes şahin bey herşey yolunda diyosa öyledir canım..bırak sana ne söylüyorlarsa o kadarını bil..fazlasını eşeleme..ne kadar kaliteli değil zaten söylerler sana..ama inşallah sonun güzel olucak..ben buna inanıyorum...

şahin beyin bana yaptırdığı tetkiklerde herşey normal çıkınca ve bebekler düşmeye başlayınca ben başka bir dr.ada gittim....o da birsürü testler yaptırdı....

canım sana transfer edilen embriyolar kaliteli miydi benimkisi de 2. kalite o yüzden acaba düşük sebebi o mu diye merak ettim

inşallah olumlu sonuçlanır tedavin herşey yolunda gider ve sağlıcakla bebeğini kucağına laırsın canım

canım stres yapma herşey yolunda gider inşallah transferden sonra dinlen yorma kendini iyi sonucunu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…