- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.141
selam kızlar.pazartesi günü allah izin verirse yumurtalarım toplanacak.çok heyecanlıyım benim için dua edin.öpüyorum hepinizi.
slm zeynepben varim
kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız_?ben çok iyiyim bebişimizin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olucakmış bizimde okadar sevindikki anlatamam özlelliklede eşim:) hep kız istiyodu...allah herkese bu duyguları tattırsın inş...kendinize iyi bakın gelişmelerden hbrdar ederim yine sizleri:)
zeynepela...güzel haberini şimdi okudum.hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucağındada göstersin.
melyedes...canım inşallah seninde güzel haberlerini duycaz ve tebrik etcez.rahatla ve günlerinin keyfini çıkartmaya çalış elinden geldiğince.çünkü ben tedavi sürecinin en kolay süreç olduğunu düşünüyorum.daha sonra daha heycenlı günler geçirceksin.
justing...canım güzel haberlerini almak çok güzel senin ve defnenin.kendine dikkat et.plesanta düşüklüğünden bahsetmişsin.umarım sorunsuz geçer bundan sonrasıda.
şimdi kendime geleyim kızlar.bayağdır giremiyodum.ben geçtiğimiz hafta ş.beyle görüşmeye gittim ve bu hafta içinde hastalanınca tedaviye başlıyoruz.inşallah bende hamilelik haberimi ve sürecimi sizlerle paylaşcam en yakın zamanda.tedavim kısa protokol olacak yani her şey yolunda giderse 15-20 güne kadarbenimde transferim yapılmış olacak.
hamile olanlara ve beklerine sağlık,tedavide olanlara kolaylık diliyorum...
rabbim hepimizi sağlıklı bebişlerimizle beraber güldürsün.
kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız_?ben çok iyiyim bebişimizin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olucakmış bizimde okadar sevindikki anlatamam özlelliklede eşim:) hep kız istiyodu...allah herkese bu duyguları tattırsın inş...kendinize iyi bakın gelişmelerden hbrdar ederim yine sizleri:)
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.o kadar icten ve samimisiniz ki hepiniz yuregime su serpiyorsunuz.bugun yumurtalarim toplandi cok sukur ama kactane toplandi bilmiyorum yalnizca sahin bey hersey cok iyi hicbi proglem yok yarin sizi arayip bilgi vericex dedi.sizdede bolemi olmustu.okdar merak ediyorum yumurta sayisini.yarina kadar beklicez artik.rabbim guzel ve hayirli sonuclar almayi nasib etsin
şahin beyin bana yaptırdığı tetkiklerde herşey normal çıkınca ve bebekler düşmeye başlayınca ben başka bir dr.ada gittim....o da birsürü testler yaptırdı....
zeynepela...güzel haberini şimdi okudum.hayırlı uğurlu şimdi kendime geleyim kızlar.bayağdır giremiyodum.ben geçtiğimiz hafta ş.beyle görüşmeye gittim ve bu hafta içinde hastalanınca tedaviye başlıyoruz.inşallah bende hamilelik haberimi ve sürecimi sizlerle paylaşcam en yakın zamanda.tedavim kısa protokol olacak yani her şey yolunda giderse 15-20 güne kadarbenimde transferim yapılmış olacak.
hamile olanlara ve beklerine sağlık,tedavide olanlara kolaylık diliyorum...
rabbim hepimizi sağlıklı bebişlerimizle beraber güldürsün.
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.o kadar icten ve samimisiniz ki hepiniz yuregime su serpiyorsunuz.bugun yumurtalarim toplandi cok sukur ama kactane toplandi bilmiyorum yalnizca sahin bey hersey cok iyi hicbi proglem yok yarin sizi arayip bilgi vericex dedi.sizdede bolemi olmustu.okdar merak ediyorum yumurta sayisini.yarina kadar beklicez artik.rabbim guzel ve hayirli sonuclar almayi nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?