Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sihirim çok sevindim tedavine başlamana, hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alacağız.sen gönlünü ferah tut...dualarım seninle olacak...

halidem hayırlı olsun,çok sevidim..bu aralar hep kız haberi alıyoruz ne güzel..eşinin de kalbi temizmiş gerçekten...sağlıklı kucağınıza almayı da nasip etsin allahım...
bakalım bizim bebişin cinsiyeti ne olacak :))

meldeyes, çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun..inşallah güzel haberlerini de alacağız.
şahin bey hiç problem yok dediyse kesin öyledir.sen rahat ol,benden sana tavsiye çok araştırıp didikleme...oluruna bırak herşeyi...embriyonun kaliteli olması yada olmaması çok bişey değiştirmiyor inan ki...olacağı varsa1 taneyle bile oluyor...sen bu dönemde rahat ol,sabırlı ol,kendini de yormamaya çalış...artık heyecanlı bekleme sürecine girdin,inşallah sonuda güzel olacak...

zeynepciğim, rahim ağzı yarası olan varmıydı diye sormuşsun? bende vardı ama ş.beyden önce gittiğim doktorum önce yaranı donduralım sonra çoçuğunuz niye olmuyor onunla ilgili testler yaparız demişti.ilk önce rahim ağzındaki yaramı dondurdu.ilk seferde sadece % 50 sinde iyileşme olunca ikinci bir dondurma işlemine daha girdim.benim yaramda bayağı büyüktü,,anca 2 operasyonda gidebildi.hiç çocuğu olmayana müdahale etmiyoruz gibi birşey demediler bana.hormon testleri vb testler yapıldı,zararsız olmasına rağmen ilk önce yarayı yok etmenin daha doğru olduğunu söylemişti doktorum.ben ş.beye tedaviye başlamadan 1 ay öncesinde halletmiştim sorunumu.o yüzden ş.beyin bu konudaki düşüncesini bilemiyorum...şu anda tedavin tuttu ve bu nasıl etkiler bilemem.ş.bey bişey demediyse sana demek ki etkilemyordur..yine de kafana takılan bişey olursa ş.beye sor bence,hem içinde rahat eder.

bu arada bende kendimden bahsedeyim.geçen hafta ş.beydeydik.ikili testim yapıldı.neyseki çok az bir risk varmış (1/99000 ve 1/7644) içimiz bayağı rahatladı neyseki...bebişimizde gayet rahattı,sırt üstü yatmış,bir eli havada bir eli kafasının altındaydı..keyfi yerinde sanırım...mayıs sonunda tekrar gideceğiz bakalım bu sefer cinsyeti öğreneceğiz sanırım.sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor gerçekten...bu arada bazen çok nadirde olsa yatarken karnımda bişeyler hissediyorum..gaz sancılarımdan farkli,acaba bebeğin hareketleri olabilir mi,yoksa psikolojik olarak öyle mi hissediyorum.

cevabın için çok teşekkür edrim ederim canım.bu ilk tüp denemem o yüzden heycanlıyım ama daha önceleri olmadığım kadar rahat ve umutluyum allaha şükür.şahin beye çok güveniyorum gerçekten çok iyi bir doktor ve şahin beye burda sizin sayenizde gitmeye karar verdim o yüzden hepinize minnettarım.

kızlar buarada hastaneden aradılar beni.25 yumurtam toplanmış ve 20 tanesi döllenmiş çok şaşırdım ultrasonda bu kadar gözükmüyordu ama şahin bey daha fazla olabileceğini söylemişti.inşallah hayırlı ve güzel haberler alırım.yarın tekrar arayıp bilgi vericekler ve bende heycan dorukta artık.:dance:

içtenlikle verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim. bebğinin iyi olmasına canı gönülden sevindim rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin. bebeğini hissediyor olmak süper olsa gerek rabbim inşallah ogünleri görürüm:)

allaha şükür bi proglem çıkmamış ne güzel.ne kadar rahatlamışsındır kimbilir tahmin edebiliyorum.daha önce hamile kalmadım bilemicem ama bebişin artık hareketlenmeye başlıyo olabilir zamanları artık sonuçta.allah kucağınada almayı nasib etsin inşallah

tek kelimeyle süperrr canım inşallah sıkı sıkı da tutunurlar :)

tek kelimeyle süperrr canım inşallah sıkı sıkı da tutunurlar :)

inşallah canım sağol.kendime hiç sıkıntı stres yapmadım bu aşamaya gelene kadar ama heralde en zoru transferden sonra 12 gün beklemek olsa gerek.güzel ve hayırlı bi haber çıksında beklemeyede razıyım gerçi.

canım bundan sonra umutlu ol buraya kadar herşey yolunda baksana. rabbim dilerse olur.

melyedes harika bi sayı bu bendende 26 toplanmıştı:)) hadi bakalım sıra transferde...buarada teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için...sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yeter tabiki...dilkalmancım bnm kanamaları sormuşsun onlardan 3 haftadır ses seda yok çok şükür kesildiler.dün kontroldede görünmedi zaten kanama yeri tamamen kapanmış yani.

çok teşekkür ederim justing.bende herşeyin ALLAHın gücüne bağlı olduğuna inanıyorum.dr lar birer vesile.tabii ş.bey çok rahatlatıyo insanı oda ayrı konu.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum.dualarınıza çok ihtiyacım var.çok çok sağolun.sende kendine ve bebişine iyi bak.

melyedes...yumurta sayın ve döllenme oranı çok güzel.muhtemelen 5.gün transferi yapılacak sanada.hiç endişelenme.umarım herşey yolunda gidip bebişin sana sıkı sıkı tutunacak.rabbim yanında olsun.

halidem...kızın eşine ve sana uğur getirsin.ömrünüz mutluluk sağlık ve bolluk içinde geçsin.bende çok kız istiyorum.gerçi seçmiş gibi olmak istemiyorum ama yinede gönlüm hep kızdan yana.

melyedes haberin harika...hayırlısıylada güzel güzel bölünsünler inşallah canım...güzel haberlerine devammm...

arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim.yanımda olmanız ve bana destek olmanız beni çok mutlu ediyor.sizi gelişmelerden tekrar haberdar edeceğim.inşallah sonuda güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…