Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

melyedes transferin ne zaman canım iyi haberlerini bekliyoruz :)

canım dün lale hanım aradı.herşey yolunda embriyoların gelişimi iyi bir proglem yok dedi.bi aksilik çıkmassa 5.gün embriyosu olucak dedi yani cumartesi günü allah izin verirse transferim olucak.güzel duygularla içim kıpır kıpır gidicem valla transfere.:teytey::teytey:inşallah da nasib eder rabbim bebeğimi.

melyedes.....maaşallah..ne güzel 5.ci gün transferin olucak....inşallah hayırlısıylada hamiş kalırsın...zemuszemus

bluesuu sen hazır burdayken bişey sormak istiyorum.cumartesi transfer dedi büyük ihtimal lale hanım ama tam net bilgiyi hemşireler arayıp vericek dedi.bugün aramadılar unutmamışlardır dimi benii:uhm:kaydirigubbakcemile3

canım sana transfer edilen embriyolar kaliteli miydi benimkisi de 2. kalite o yüzden acaba düşük sebebi o mu diye merak ettim

zeynepela......benim düşüklerin sebebi tam olarak netleşmedi....ama sen niye düşücek endişesi yaşıyorsunki...bak burda tek embriyo ve 2 hücreli tutan arkadaşımız oldu..üstelik kanamasıda oldu..ama şu anda gayet güzel hamilelik geçiriyor..benimkilerde 8 hücreliydi..ama şahin bey 8 hücrelinin gayet iyi olduğunu söylüyor zaten...benim sebebin embriyo kalitesi olmadığını söyledi ş.bey....benim şimdi rahimime bakılacak..histereskopi diye bir operasyon....ama sen içini ferah tut ...benim olayıma kafanı takma...keseyi görmeye ne zaman gidiceksin?hihoyyyt.kendine iyi bak.

hayır canım unutmazlar....transfer cumartesiyse yarın ararlar seni

teşekkür edrim cevabın için.ilk olunca insan saçma şeylere takılabiliyo böle işte:)

camasd.....özlemcim...nerelerdesin...artık nette hiç karşılaşamıyoruz.....maşallah senin ikili test güzel çıkmış.....artık endişelenilcek durumlar azaldı desene.....ne güzel buralara kadar geldin...ALLAH daim etsin..

kızlar selam...naber???melyedes çok iyi gelişmelerin..blast embriyo en iyi embriyo demek..içini ferah tut..hayırlısıyla tutsun inşallah...

merhaba justing sağol inşallah sıkı tutunur bebişim.senin bebişin ne durumda hareketlendimi tekmeler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…