Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sihirim......canım benim......nasılsın......adet oldunmu....aaa yok yarındı galiba.......canım inşallah bu kez hayırlısıyla yüzün gülecek........dualarım seninle.....

saol melyedes..hemde nasıl atıyo....aç olunca daha çok atıyo...ilk gebeliğimden farklı bu..çok daha hareketli...

evet genelde öle diyolar bi hamilelik diğerini tutmuyomuş.aman orda olsunda varsın tekmelesin dursun.eminim çok güzel bi duygudur.

Melyedes canım 5.gün transferi olması çok güzel...ınşallah transferden 12 gün sonra güzel haberlerini vereceksin bize...9 ay sonra da bebiş yada bebişlerini kucağına alırsın...Allahım hayırlısını nasip etsin...Sana söylediğim gibi hergün bir dilim ananas yemeyi unutma ve kabız olma..(Benim 1.denemem de kabızdım ve ananas yememiştim,ama 2.deneme de ikisinide hallettim)

bluesuum merhaba nasılsın?Seninle görüşemedik bir türlü..Ben iyiyim..Dünyaya gelmek niyeti olmayan kızımla yuvarlanıyoruz şu sıralar...Bugün Şahin bey de kontrolümüz var,herhalde doğum gününü kararlaştırırız artık...Önümüzdeki hafta ayın 19 una kadar doğar sanıyorum...Acıbadem hastanesinin sitesinde yeni doğanlar bölümünde benim kızın resmini görürsünüz herhalde...(Bütün doğan çocukların resimleri konuyor mu,anne-babadan izin alınıyor mu bilmiyorum ama onu da söyleyeyim...)ısminin biri kesin Hatice olacak,ordan anlarsınız...

gülincim ne oldu canım,geçmiş olsun...Aman dikkat et kendine...Hamilelik ilerledikçe denge problemleri de olabilir,çok dikkat et kendine canım...

tedaviye başlayan,başlayacak arkadaşlar dualarım sizinle..ınşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alacaksınız...Lütfen moralinizi bozmayın olur mu?

kızlar merhaba benim yarın şahin beyle randevum var 5+5 oluyoruz daha testten sonra ilk kez bakıcak belki kalp atışı da duyulabilir mi ne dersiniz :)

teşekkürler canım iyi dileklerin için amin inşallah.dikkate alıcam sölediklerini.zaten çok da sık kabız oluyorum ben o yüzden daha da dikkat etmem lazım sanırım

kızlar merhaba benim yarın şahin beyle randevum var 5+5 oluyoruz daha testten sonra ilk kez bakıcak belki kalp atışı da duyulabilir mi ne dersiniz :)

bende 5+5 te gitmiştim sanırım..kalp atışı duyulmamıştı ama göz kırpması gibi görmüştük..bir hafta sonra tekrar çağarmıştı o zaman duymuştuk..ama yinede zamanları karıştırıyo olabilirim insan çabuk unutuyo...

gülincim ne oldu canım,geçmiş olsun...Aman dikkat et kendine...Hamilelik ilerledikçe denge problemleri de olabilir,çok dikkat et kendine canım...

yok bişey canım yaa..ayağımı burkmuşum heralde ayak bileğim acıyordu şişmiti..ama geçti...bende pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem..senin doğumuna denk gelebilirmiki???

dilkalman.....canım doğuma çok az kalmış.....yeni doğan bebeklerin sanırım hepsini koyuyorlar...ayın 20 sinde bakarız....kızın haticeyi görmek için....sanada iyi yuvarlanmalar.

iyiyim komşumun bebeğine bakıyorum..dişçiye gitti..valla zorlandım...bide durmadı..kahvaltımı bile tam edemedim...daha şimdi edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…