- Konu Sahibi handan1976
-
maşallah canım ya ne güzel inş benimde yumurtalarım seninkiler gibi güzelce gelişir hayırlısıyla inş:Saruboceq:kızlar merhabalar.......şimdi kontrolden geldim .......herşey yolunda.....iki gün daha iğne kullanacağım......cumarteside kısmetse yumoşlar toplanıyor......yumoş sayım her zamanki gibi 7-8 tane.....:1hug:
evet son iki ilaç kaldı hayırlısı bakalım tatlım:Saruboceq:kızlar selam yoktum bir sure yazamadım size ama o telaşın içinde aklım sizdeydi. annem rahatsızlandı hastanede dün acile falan gidince tüm planlar değişiyor tabi. şimdilik biraz daha iyi ama bakalım ne zaman eve götüreceğiz o önemli tabi.
bluecum iyi hadi bakalım standart yumoş sayını tutturmuşsun maaşallah. inşallah hepsi kaliteli olur döllenirler. akıntıyı da merak etme bence samurumun dediği gibi yumoşlar büyürken de normal dönemlerde akıntı çok normal hatta olması gerkeiyor dikkat etmek gereken bildiğim kadarıyla kokulu rengi değişik iltihap vb. sebepli akıntı... sor bakalım şahin beye umarım önemli değildir.
samurum sana özelden de yazdım tebrik ediyorum KOCAMAN minik oğlunuzu sağlıkla güzel güzel büyütün inşallah. 12 günü de takma kafana.... ayrıca aşılama ile de kıyaslama bence. tam bilmiyorum ama aşılamada lucrin kullanılıyor mu ki şu bizim hormonları baskılayan... ondan fark yaratıyor olabilir.
pinkcim sen ne alemdesin. bitiyor olmalı senin ilaçlar bugün yarın. hadi bakalım şimdi sıra sende.....
canım evde değilim birkaç gündür giremiyorumŞenizpink canım sen nerelerdesin......:1hug:
kızlar akıntıyı merak etmeyin yumurtaların büyüdüğüne işaret ama tabi kokulu iltihabik değilse arkadaşımın dediği gibi....
momicim......annene geçmiş olsun canım.......umarım ciddi bir durum değildir.......
momim büyük geçmiş olsun
benim annemde hasta....bu hafta bana gelecek.........doktora götürcez...
seni çoooo kii anlıyom...
cok tesekkurler arkadaslar... annem inşallah iyi olacak.
adam annene çok geçmiş olsun inşallah çok önemli değildir rahatsızlığı. allah acil şifa versin herkese...
samurum hadi bakalım heyecan yapma olur mu perşembe güzelce toplasınlar yumoşları kaliteli sayısı çok olur inşallah. hepsi de döllenir sonraaaaaa bebişler geri gelir göbeğineeee...
toplama işlemi çok kolay zaten birşey anlamıyorsun hiç. sonrasında oda da dinlenirken zaman geçsin diye yanına kitap falan al istersen daha kolay geçiyor zaman....
kızlar selam annelerinize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
ooohh yumoşların toplanma zamanları gelmiş perşembesamur ctesi blue hayırlısıyla inşş
kısmetse yarın çatlatmayı yapıyorum......cumartesi yumoşlar toplanıyor .:1hug:susamurum.......hadi bakalım senin yumoşlarda perşembe toplanıyor.........saat kaçta olucak işlemin......genelde 9 da oluyor ama ve hastanede kaç saat dinlenmeyi düşünüyorsun......perşembe benimde kontrolüm var........belki senide ziyaret ederim........a.s.
ben işlemden 1 -1,5 saat sonra çıkıyorum......çok kalmanı gerektirecek birşey olmuyor.......benim işlemim çok rahat geçiyor.......ilkinde heyecan,korku hepsi oluyor......çünkü ilk narkozumu ben orda aldım......birazda endişeliydim......ayılırken nasıl oluyor diye.......ama korkulacak hiç birşey yok......uyuyorsun ve 45 dk sonra uykudan seni uyandırıyorlar......canım seninle tanışmayı istiyorum ama aynı saatlerde orda olurmuyuz bilemiyorum.....az önce eşim aradı,kontrole o götürecekmiş.......diğer kontrolde gelmediği için her halde biraz üzüldümü ne.....eşim gelince onun müsait saatine göre randevu saatini değiştiriyoruz......oda geç saatlerde oluyor.......ama kısmet belki bir gün hepimiz orda tanışırız.....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?