Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhabalar.......şimdi kontrolden geldim .......herşey yolunda.....iki gün daha iğne kullanacağım......cumarteside kısmetse yumoşlar toplanıyor......yumoş sayım her zamanki gibi 7-8 tane.....:1hug:
maşallah canım ya ne güzel inş benimde yumurtalarım seninkiler gibi güzelce gelişir hayırlısıyla inş:Saruboceq:
evet son iki ilaç kaldı hayırlısı bakalım tatlım:Saruboceq:
pink canım sen nerelerdesin......:1hug:
canım evde değilim birkaç gündür giremiyorumŞeniz
kızlar akıntıyı merak etmeyin yumurtaların büyüdüğüne işaret ama tabi kokulu iltihabik değilse arkadaşımın dediği gibi....

bencede canım:1hug:

momicim......annene geçmiş olsun canım.......umarım ciddi bir durum değildir.......

canım sagol allah razı olsun. hastalıgı ciddi aslında kalp hastası annem 4 yıl once ameliyat olmuştu ama sanırım artık biz kanıksamaya başladık. son iki yıldır iyiydi gitmemiştik böyle hastaneye ama napalım onun sağlığı keyfi iyi olsun bizimle daha uzun zaman kalsında arada böyle gidelim rabbim beterinden saklasın.. bugün taburcu ediyoruz inşallah. bakalım yine bir sıkıntı olmadan devam eder umarım.

sen yarın yaptırıyor musun çatlamayı cumartesi yumoşları toplayacaklar değil mi? var mı değişiklik.... :1hug:

Öncelikle momicim annene tekrar geçmiş olsun.ınşallah bir an öne sağlığına kavuşur senin de gönlün aklın rahat olur.

Pinkcim inşallah adet olmazsın çok güzel haber verirsin bize inşallah...:Saruboceq:

Bluesuu canım benim herkes bizi bekleyecek desene...Benimde perşembe günü yumurta toplama yapılacak.Biraz heyecanlıyım açıkçası....
ınşallah kızlar en güzel günler bizimde olacaksositososito

momim büyük geçmiş olsun
benim annemde hasta....bu hafta bana gelecek.........doktora götürcez...
seni çoooo kii anlıyom...

cok tesekkurler arkadaslar... annem inşallah iyi olacak.

adam annene çok geçmiş olsun inşallah çok önemli değildir rahatsızlığı. allah acil şifa versin herkese...

samurum hadi bakalım heyecan yapma olur mu perşembe güzelce toplasınlar yumoşları kaliteli sayısı çok olur inşallah. hepsi de döllenir sonraaaaaa bebişler geri gelir göbeğineeee...

toplama işlemi çok kolay zaten birşey anlamıyorsun hiç. sonrasında oda da dinlenirken zaman geçsin diye yanına kitap falan al istersen daha kolay geçiyor zaman....

kızlar selam annelerinize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
ooohh yumoşların toplanma zamanları gelmiş perşembesamur ctesi blue hayırlısıyla inşş

İnşallah güzelim inşallah hepimizin göbekleri kocaman olur...
Bende onu soracaktım toplama işleminden sonra ne kadar dinlenmek gerekiyor?Yani evde dinlenmek lazım mı?

kızlar selam annelerinize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
ooohh yumoşların toplanma zamanları gelmiş perşembesamur ctesi blue hayırlısıyla inşş

Siz arkamızda olduktan sonraaaa herşey kolay....
Bi işimiz bebeklerin tutunmasına kalıyorkaydirigubbakcemile3

kısmetse yarın çatlatmayı yapıyorum......cumartesi yumoşlar toplanıyor .:1hug:susamurum.......hadi bakalım senin yumoşlarda perşembe toplanıyor.........saat kaçta olucak işlemin......genelde 9 da oluyor ama ve hastanede kaç saat dinlenmeyi düşünüyorsun......perşembe benimde kontrolüm var........belki senide ziyaret ederim........a.s.

sağolun kızlar.......
çok teşekkürler.....
allah hepimize başta sağlık sıhhat versin.....
sevdiklerimizin acı günlerini göstermesin......
yumiler toplanacak demek .....
haydi hayırlısı.....
bu ay bolca teyzoş olucaz desenize.....
ben toplamadn sonra 1 saat dinlendim çıktım....transferden sonra 3 saat yattım....çıktım....
transferden sonra kitao okurum diye almıştım ama okuyamadım....

Dediğin gibi canım sabahtan olacakmış o saatlerde.Hastanede ne kadar dinlenmem gerekiyor bilmiyorum ki inşallah çokda uzun sürmez dinlenmem.Ama sen gel tabi bol bol geyik yaparız beraber....:lepi:

ben işlemden 1 -1,5 saat sonra çıkıyorum......çok kalmanı gerektirecek birşey olmuyor.......benim işlemim çok rahat geçiyor.......ilkinde heyecan,korku hepsi oluyor......çünkü ilk narkozumu ben orda aldım......birazda endişeliydim......ayılırken nasıl oluyor diye.......ama korkulacak hiç birşey yok......uyuyorsun ve 45 dk sonra uykudan seni uyandırıyorlar......canım seninle tanışmayı istiyorum ama aynı saatlerde orda olurmuyuz bilemiyorum.....az önce eşim aradı,kontrole o götürecekmiş.......diğer kontrolde gelmediği için her halde biraz üzüldümü ne.....eşim gelince onun müsait saatine göre randevu saatini değiştiriyoruz......oda geç saatlerde oluyor.......ama kısmet belki bir gün hepimiz orda tanışırız.....:1hug:

ayyyy....kızlar.....pc.nin başından kalkmam lazım......bugün evde büyük temizlik var.....illaki transferden önce bu temizliği yapıyorumki 12 gün kendimi yormayayım diye......evde yardımcıda olsa yine herşeyin yeri sana soruluyor.......kalkıyorummmmmmm....... ALLAHIM hiç böyle birşey yapmazdım.......yani müsaait zamanlarımda pc ye bakardım,şimdi işi gücü bırakıyorum pc başındayım......kalktım ,kalktım.............:1hug:

Canım bende ilk narkozumu alacağım bende biraz ondan tedirginim.mafoldumben
Ama sen problem yok diyosan yoktur korkmayacağım söz.
Kısmet güzelim yarın olmasada elbet birgün bu topicdekiler bi yerlerde buluşuruz.
Ama pinkcim de gelecek başka bir türlü olmazzzz:lepi:

Kızlar bişey soracağım saçma biraz belki ama toyluk işte
Şimdi sabahtan aç gitmem gerekiyormuş ya su da mı içmem yasak.?yoksa sıvı alabililiyor muyum?

ben hiç birşeyde içmiyorum.......tamamen aç gidiyorum o anda mesaneninde boş olması gerekiyormuş ya.......birşeyler içersen mesane dolu olabilir........ama illaki ben im birşey içmem gerekiyor diyorsan ara sor canım.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…