Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kizlar hepinize iyi aksamlar.bugün hastaneden aradilar beni Allah izin verirse yarin 12:30 da transferim var cok heycanliyim insallah guzel hayirli haberler alirim bu tedavinin sonunda RAbbim yuzume guler insallah.dualarinizi eksik etmeyin.gelismeleri tekrar bildiririm ama bikac gun nete giremem sanirim annemde olucam cunku.allaha emanet olun:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

rabbim senide ve tüm uğraşanlarıda sevindirsin.inşallah sıkı sıkı tutuncak bebğin sna ve sende kavuşcan ona.

sihirim......canım benim......nasılsın......adet oldunmu....aaa yok yarındı galiba.......canım inşallah bu kez hayırlısıyla yüzün gülecek........dualarım seninle.....

blueesuu ya çok canım sıkkın.sorma canım.nettede karşılaşamadık bu günlerde.düşükten sonra hemen yoluna girmişti herşey ve adetlerim hiç aksamamıştı.bu ay tedaviye başlıcam diye herhalde daha olamadı.bi işaretmidir nedir.tedavi olmamalımıyım acaba.şubat mart nisanda düzgün hiç gecikmeden oldu bu ay hala yok.

canım dur yaaa...canını hemen sıkma......olurmu olur...sende bu ay bir mucize yaşamayasın.....:sm_cool:

merhaba canım dün ben de şahin beye gittim çok şükür bebeğimi de kalp atışını da gördüm. ama şahin bey bazı testler verdi ben bunları 2 yıl önce çocuk düşünüccez diye doktora gittiğimde yaptırmıştım işte rubella toxoplazma falan bende igm ler negatifti yani hastalık yoktu ama igg ler de yani bağışıklığım da yoktu. inşallah bir sorun olmaz. bir de şahin bey tedaviden önce sana hepatite bakmadık mı dedi şaşırdı bakmamışlardı sizlere baktılar mı. benim hepatit de yok ama aşısını da olmamıştım. sizce sorun olur mu

zeynepçim...kalp atışını duymuşsun çok sevindim canım....ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağınada almayı nasip eder inşallah......bu dediğin testleri rutin olarark zaten hepsini yaptırıyor...sende demişsin ya 2 yıl önce yaptırmıştım diye hiç merak etme....hepatittede bişey çıkmaz...hiç endişelenme.....hamileliğin tadını,keyfini çıkar......

canım dur yaaa...canını hemen sıkma......olurmu olur...sende bu ay bir mucize yaşamayasın.....:sm_cool:

sorma blue...hem aklıma geliyo ama test yapamıyorum korkudan.ama hiç böle bi geçikmede yaşamamıştım bunu düşündükce heycanlanıyorumda.herşeyin hayırlısı bakalım...

zeynepela...çok güzel canım.kalp atışlarıını duymuşsun.allah hayırlısıyla kucağındada göstercek inşallah.başka şeylere takıp bu günleri zehir etme kendine.bu günlerin tadını çıkart.

selam kızlar.....anladığım kadarıyla şahin beyden çok memmunsunuz....bende tüp bebeğe başlıycam...jimerde murat bey ve şahin bey arasında tereddütte kaldım..fikirlernize ihtiyacım var....şahin beyde öngörüşme ücretlimi...birde sgk sız fiyatlar nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim.....

zeyenepciğim gözün aydın kalp atışını görmüşsün...hadi bakalım canını hiç birşey sıkmasın...yestler hakkında hiçbir endişen olmasın..sen gönlünü ferah tut,bir sorun çıkmaz..ihmal ettirme sen gene de yaptır tabii..ama bişey çıkacağını sanmıyorum...

sihirim sende stres yapma,bliyorsun stresten etkileniyor bu kırmızılar...bekleyincede gelmez,insanı sinir eder...belki de sende bir mucize yaşayacaksın kim bilir...belli mi olur....

bluesuu senle de karşılaşamadık bir türlü,nasılsın,nasıl gidiyor..nete de çok girmiyorum aslında bende..havalar güzelleşince evde durmak zorlaşıyor :))

filo bende şahin beyin hastasıyım,onun sayesinde hamileyiğm şuanda..ve doktorumdan da başından beri memnunum...ş.beyin tavsiye ederim tabii kii...ama karar seni...sende görüşmeye gidersen anlarsan diğer doktorlardan çok ama çok farklı....ön görüşme ücretsiz yapılıyoor bu arada...görüşmeye mutlaka git,birşey kaybetmezsin....tüp bebek fiyatlarıda ilk deneme 3950 ikinci deneme 4250 üçünsücü ücretsizdi.yalnız fiyatları karıştırıyor olabilirim.sen telden de sorabilirsin .zaten acıbademde sgk geçmiyor..

meldeyes inşallah herşey yolundadır...sana sıkıca tutunurlar...allah yardımcın olsun..moralini bozma,yüksek tut,,sen önce kendin inan,kötü şeyler okuyup moralini bozma sakın,oluruna bırak herşeyi...ananas ye 1 dilimi geçmemek koşuluyla 4 yada 5 günve kabak çekirdeğini ihmal etme canım...

kızlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız içimi rahatlatıyorsunuz Allah razı olsun. biraz kahve lekelenmem oldu 1 kez ama devamı gelmedi inşallah olumsuz bişey olmaz çok çok teşekkürler

Kizlar herkese selam desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim.cumartesi gunu transferim yapildi cok sukur.geriye bana beklemek ve dua etmekk kaldi insallah hayirlisiyla rabbiminde izniyle 12gun sonra guzel haberler alirim.fazla giremiyorum nete bol bol dinleniyorum opuyorum hepinizikaydirigubbakcemile3

Zeynepela aklina kotu seyler getirme canim allahimin izniyle biseycikler olmaz bebisine icini ferah tut... Camasd çok sağol canim allah senden razi olsun yardimlarin icin cok tesekkurler... Sihirim sende sagol allah hepimizin yuzune guler insallah.belkide bebegin seninledir allah buyuktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün gittim ayrıntılı ultrasona...herşey çok güzel..kızımın yüzünü gördüm..diğer kızıma benzettik...iç organları falanda normalmiş...şimdilik güzel herşey....birde dün tesadüf momiyle karşılaştım..seslendim..geldi yanıma konuştuk..haftaya doğuma girebilirmiş..maşallah karnı baya iriydi..ama yüzü bi o kadarda bozulmamıştı.....tekrar maşallah diyeyim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…