- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.221
Kizlar hepinize iyi aksamlar.bugün hastaneden aradilar beni Allah izin verirse yarin 12:30 da transferim var cok heycanliyim insallah guzel hayirli haberler alirim bu tedavinin sonunda RAbbim yuzume guler insallah.dualarinizi eksik etmeyin.gelismeleri tekrar bildiririm ama bikac gun nete giremem sanirim annemde olucam cunku.allaha emanet olun:Saruboceq:
sihirim......canım benim......nasılsın......adet oldunmu....aaa yok yarındı galiba.......canım inşallah bu kez hayırlısıyla yüzün gülecek........dualarım seninle.....
blueesuu ya çok canım sıkkın.sorma canım.nettede karşılaşamadık bu günlerde.düşükten sonra hemen yoluna girmişti herşey ve adetlerim hiç aksamamıştı.bu ay tedaviye başlıcam diye herhalde daha olamadı.bi işaretmidir nedir.tedavi olmamalımıyım acaba.şubat mart nisanda düzgün hiç gecikmeden oldu bu ay hala yok.
Kizlar hepinize iyi aksamlar.bugün hastaneden aradilar beni Allah izin verirse yarin 12:30 da transferim var cok heycanliyim insallah guzel hayirli haberler alirim bu tedavinin sonunda RAbbim yuzume guler insallah.dualarinizi eksik etmeyin.gelismeleri tekrar bildiririm ama bikac gun nete giremem sanirim annemde olucam cunku.allaha emanet olun:Saruboceq:
merhaba canım dün ben de şahin beye gittim çok şükür bebeğimi de kalp atışını da gördüm. ama şahin bey bazı testler verdi ben bunları 2 yıl önce çocuk düşünüccez diye doktora gittiğimde yaptırmıştım işte rubella toxoplazma falan bende igm ler negatifti yani hastalık yoktu ama igg ler de yani bağışıklığım da yoktu. inşallah bir sorun olmaz. bir de şahin bey tedaviden önce sana hepatite bakmadık mı dedi şaşırdı bakmamışlardı sizlere baktılar mı. benim hepatit de yok ama aşısını da olmamıştım. sizce sorun olur mu
canım dur yaaa...canını hemen sıkma......olurmu olur...sende bu ay bir mucize yaşamayasın.....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?